SRV – Rakentavasti erilainen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2011
Advertisements

Kansainvälisten opiskelijoiden maahanmuutto Suomen näkökulmasta
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Läpäisyhankkeet ja ammatillisen koulutuksen kehittäminen
Suomen haasteet globaalitaloudessa I •Suomalainen kasvu- ja sivistysprojekti on menestystarina… •…mutta sitä ei voida sellaisenaan jatkaa •Kaikki historia.
Miten talouspolitiikkaa tehdään? Miten kansantaloutta? •ymmärretäänymmärretään •ennustetaanennustetaan •ohjataanohjataan.
Kauppalehti Yrittäjyys Lokakuu Aineiston rakenne Kaikki, n=720 %
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Kansantaloutemme menestystekijät, uhat ja mahdollisuudet Tammikuun kihlaus –seminaari Pääjohtaja.
Katja Mikkonen Kari Niklander
KESKI-SUOMEN MATKAILUN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT Keski-Suomen matkailuparlamentti VELI-PEKKA PÄIVÄNEN.
Keravan Energia Oy © Jussi Lehto Keski-Uudenmaan finanssilounas Energia tulevaisuuden kilpailutekijänä Toimitusjohtaja Jussi Lehto Keravan.
Innovaatiopolitiikan suunta Toimitusjohtaja Jussi Järventaus Suomen Yrittäjät Lappeenranta
Hallitusohjelmaodotukset yrittäjyyden edistämiseksi Yrittäjävaltuuskunnan kokous PK-johtaja Pentti Mäkinen.
1 Kaakkois-Suomen Venäjä kasvusopimus. hallitusohjelma, joka korostaa kaupunkipolitiikkaa, kaupunkiseutulähtöisyyttä ja suurten keskuskaupunkien merkitystä.
Akavan elinkeinopoliittinen ohjelma Vesa Vuorenkoski Tiedotustilaisuus
Digibarometri 2014 Huipputason edellytyksillä keskinkertaisia tuloksia. Miten tästä eteenpäin? Petri Rouvinen Etlatieto Oy Seminaari: Mitä mobiilissa tapahtuu?
Ammatillinen koulutus Varsinais-Suomessa MUUTOSAJUREITA Kimmo Puolitaival Yksikön päällikkö Työllisyys-, yrittäjyys- ja sivistyspalvelut Varsinais-Suomen.
YMPÄRISTÖLIIKETOIMINTA JA
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj Liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Maailmantalouden muutoksesta ja Euroopan talouden haasteista Erkki Liikanen Pääjohtaja Suomen Pankki.
Maahanmuuttajien yrittäjyys ei ole pelkkää pizzaa ja pubeja Maahanmuuttajien yrittäjyys Suomessa on tuoreen väitöstutkimuksen mukaan melko samanlaista.
VIHREIDEN TYÖPAIKKOJEN MAHDOLLISUUKSIA Ville Niinistö
KIINA Tietoa ja kokemuksia Kiinan koulutustilaisuudesta (Pohto PBMB 2/2005) Suzhou, Shanghai.
Verkko-osuuskunnan ja toteuttajan yhteistyömallit sekä yhteistyön syventämisen mahdollisuudet Jukka Kapela
Suomi idän ja lännen solmupisteenä
Rakkaat ystäväni!.
Finnvera - rooli pk-yritysten rahoittajana ja tulevaisuuden näkymät Yrittäjävaltuuskunnan kokous Timo Kekkonen Elinkeinoelämän keskusliitto,
Helatalo KajaaninLukko Oy Timo Peussa. KAINUU ON KUTEN SUOMI TARVITSEMME VIENTITEOLLISUUTTA TUOMAAN MEILLE RAHAA KAINUUN ULKOPUOLELTA OLTAVA LÄHES OMAVARAINEN.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kittilä 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kemi 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Venäjän merkitys kyselyn perusteella on ollut kasvussa: Tänä vuonna sen ilmoitti merkittävimmäksi ulkomaalaisten vieraiden lähtömaaksi jo 70 prosenttia.
YVI Yrittäjyyskasvatus opettajankoulutukseen!
Yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyö kehittyvällä talousalueella
Mitä Mistä Miten Paljonko? Suomen Puheentunnistus Oy Esa Rimpiläinen.
Koonnut Anna-Liisa Kiiskinen Keski-Suomen ELY-keskus KESYTYS-hanke (korostukset kokoajan)
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND 1 Maailmantalouden näkymät ja Suomen haasteet Pääjohtaja Erkki Liikanen
 Ulkomaankauppa on aina ollut merkityksellistä Suomelle.  Kokonaisvienti nelinkertaistui vuodesta 1990 vuoteen 2008 asti.  Tavaroiden ja palveluiden.
Eikö talous enää kasva? Timo Lindholm / Sitra
Kannattaako Suomeen tulla opiskelemaan? Kansainvälisen liikkuvuuden uudet muodot Irma Garam Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Suomen ja Itä-Suomen kasvun mahdollisuudet globaalissa ympäristössä Itä-Suomen huippukokous Johtokunnan.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND 1 Suomen talouden näkymät Pääjohtaja Erkki Liikanen
Yrittäjyys ja kilpailukyky
Tiedonhakutehtävä Niina Kostiainen, T11ANM.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND 1 Suomen talouden näkymät Pääjohtaja Erkki Liikanen
Globalisaatio ja Suomi I Kansainvälisen työnjaon ja yhteisten markkinoiden laajentuminen jatkunut vuosituhansia, tietoisuus tästä uutta - tavaroiden ja.
Kuinka Suomi pidetään vetovoimaisena sekä omille että ulkomaisille yrityksille? I Suomalainen kasvu- ja sivistysprojekti on menestystarina Friedell: kaikki.
Askel aikaa edelle Maailma haastaa – suomalainen työvoima vastaa Leila Kostiainen
Hyvinvointiyhteiskunnan kunto-ohjelma ja yritysten kilpailukyky Jyri Häkämies Elinkeinoelämän keskusliitto
ET2050 Euroopan alueiden tulevaisuus Timo Hirvonen
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
FinnWell -ohjelma 2007 – 2009 Kalevi Virta. Mitkä ovat tulevaisuuden suuntaviivat FinnWell- ohjelman jatkoa ja Tekesin positioitumista terveydenhuollon.
Itä-Suomen EAKR-SKOM NSPA – Pohjoisen harvaan asuttujen alueiden politiikkalinjaukset Satu Vehreävesa ohjelmapäällikkö, Pohjois-Savo.
FT, Yliopistonlehtori Taina Kinnunen, kulttuuriantropologia ”If I can find a good job, I may stay” ULKOMAALAISTEN TUTKINTO-OPISKELIJOIDEN INTEGROITUMINEN.
Tulikivi Oyj  Tulikivi Oyj rakentaa uuden tuotantolaitoksen Juukaan vuonna  Investointi on Tulikiven kasvustrategian mukainen toimenpide.
Kolmas lähde Euroopan sosiaalirahaston kehittämisohjelma : Kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoalojen kolmas sektori hyvinvointipalvelujen tarjoajana.
Sidosryhmät.
Hannele Niemi Kodin ja koulun yhteistyö opettajankoulutuksen sisältöalueena Hannele Niemi.
Mielenterveys? Kansalaisten hyvä mielenterveys on paras tae kansojen menestykseen Väestön hyvä mielenterveys on toimivan talouden kivijalka Mielenterveydellä.
Investointi strategisena päätöksenä. ”PÖYTÄKIRJAOTE” Investointi on kannattava, Ei vaaranna yrityksen maksuvalmiutta ja Tukee yrityksen valitsemaa strategiaa.
TALOUSTIETO YH 2 Talouspolitiikkaa. RAKENNE Talouspolitiikan osa-alueista esitellään: Talouspolitiikan osa-alueista esitellään: 1. Kuka käyttää? (Suomi.
TEKNISEN KONSULTOINNIN TOIMIALARAPORTTI Timo Metsä-Tokila.
Suomalaisen hyvinvointivaltion rakentaminen sodan jälkeen
Teknologiateollisuus
Maritan testamentti Miniseminaari Suomen Mielenterveysseura
Matkailuyrityksen tämän hetken haasteet ja menestys-tekijät Lapissa
Ensimmäinen ja toinen moderni
Viron talouden näkymät 2012 IMRE SIIL talous- ja kauppaneuvos Viron Suurlähetystö Estonian Ministry of Foreign Affairs.
Mahdollisuus monipuoliseen kielitaitoon
Veera Holappa PTT:n aluetalouden seminaari
Metsäteollisuuden työvoima
Esityksen transkriptio:

SRV – Rakentavasti erilainen SRV:n näkymät 21.03.2011

SRV Malli SRV Malli jakaa rakennushankkeen hankekehitys, suunnittelu- ja rakentamisvaiheisiin, jotka toteutetaan joustavasti limittäin SRV Malli = hankekehitys + projektijohtototeutus

SRV:n strateginen fokus Toiminnan merkittävä kasvattaminen Venäjällä Markkinaosuuden kasvattaminen Suomessa Kannattavuuden parantaminen Omaan hankekehitykseen panostaminen

1-12/2010 lyhyesti

Perheyritystapahtuma 21.3.2011 Ilpo Kokkila Kasvua, kasvua, kasvua Perheyritystapahtuma 21.3.2011 Ilpo Kokkila

Kasvua, kasvua, kasvua Missä ollaan Mistä kasvua voisi havitella Mitä pitäisi tehdä

Suomi Euroopan ja maailman kärkijoukkoa Elää yli varojensa ja velkaantuu vauhdilla Hyvät yritykset ja nuoret löytävät paikkansa maailmalta Asiat on hoidettava itse ja täällä Ulkomaankauppaa tekevät suuret yritykset Aika on toinen

Mistä kasvua Kasvavilta markkinoilta kasvavilta toimialoilta Venäjä: kallistuva energia vahvistaa Kiina: lähellä, suuri, ystävä Suomi: rehellinen, korruptoitumaton ja tehokas

Mitä tehdä 1 Odotetaan hallitusohjelmaa????? Työn kustannuksia karsittava Ylisuuri julkinen sektori – saneerattava ? Työperäistä maahanmuuttoa suosittava Yritykset tarvitsevat, siellä missä ovat, toimivan infrastruktuurin

Mitä tehdä 2 Verotuksen on kannustettava työntekoon, yrittämiseen, kasvuun, investointeihin ja suomalaiseen omistajuuteen Verotus on yhteiskunnan talouden ohjausväline ja sen arvomaailman peruskirja

Mitä tehdä 3 Yrittäjyys ja kasvu – poliittinen muotimantra Yrittäjän motiivit Oma arvomaailma Onnistuminen ja vaurastuminen Yhteisön tuki ja kannustus

Kasvua – tästä joukosta Kiitos