TECHNICAL TRADERS CLUB TTC Kuukausikokous 22.4.2013.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Luvut: Nasdaq OMX Helsinki
Advertisements

Wilder’s Swing Index Lambert’s CCI G. Bolotowsky
MATKATOIMISTOJEN MARGINAALIVEROMENETTELY JA PARI MUUTA MIELENKIINTOISTA ASIAA PIKAISESTI Ari Pajukoski.
STOPSTRATEGIAT Kari Laakso. Stopstrategiat, sisältö ➲ Stop- ja käännemalli ➲ Turvastopit, myynti ➲ Stopmyyntitoimeksiannot ➲ Stopostotoimeksiannot.
Marjut Bragge, Mari Hellman, Outi Karppanen
’Vieläkö voi hakea’ - Pohjois-Savon liiton rahoitustilanne
Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen kautta laajemmat markkinat Samuli Vanhala
Pelit, pelillisyys ja kirjastojen palvelun muutos (verkkoversio ilman useita kuvia) Kirjastoseminaari 2013 FT J. Tuomas Harviainen Vantaan kirjasto- ja.
Funktionaalinen tulonjako Suomessa: katsaus tutkimustuloksiin
Tekninen pörssianalyysi
SIJOITUSSTRATEGIAT Petteri Uronen Karlo Haapiainen Ville Jahn.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 15 – Andreas Strandman Optimointiopin seminaari - Kevät 2007 Esimerkkiratkaisu: DJIA 1987.
Sijoittaminen ja pörssi:
Osakekurssien tekninen analyysi
Sinikka Hiidenmaa KHT Mikkelin Tilitoimisto Oy
ARVOPAPERISIJOITTAMINEN KAPPALE 6: JOHDANNAIS- INSTRUMENTIT
Yrityksen arvonmääritys
1. Osakekaupan ja listayhtiöiden määrän kehitys
1 MARKKINAKATSAUS RAHASTOPÄÄOMA SUOMALAISISSA SIJOITUSRAHASTOISSA.
Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.
Osku Pajamäki Talousnäkökohtia strategiaan.
1. varapresidenttien koulutus
Tekninen analyysin filosofia Tekninen analyysi nojautuu seuraaviin perusolettamuksi in  Markkinat diskonttaavat kaiken hintoihin vaikuttavan.
World Money Show Lontoo. Queen Elisabeth II Conference Center Kolmikerroksinen Kongressihalli Lontoon ydinkeskustassa.
Täydennyskoulutus Yhdessä tekemällä – hanke 2010
1 HALLITUKSEN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE. 2 HALLITUKSEN EHDOTUKSET VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE Hallituksen ehdotus osingonmaksusta Hallitus.
Rahoitusriskien hallinnan asiantuntijayritys
Matematiikan oppiminen.
KAM-JURIDINEN YHTEISTYÖ Pekka Heikkinen.
Forssa Oppilaitosyhteistyön hyödyntäminen kyläsuunnitelmaa tehtäessä Kristiina Mattila, Yhteistyössä Vierumäki nousuun-hanke.
STRATEGIAPROSESSI STRATEGIA Nykytilan analyysi, SWOT Skenaariot
Yritykset ja yhteisöt ostajina ”Kaiken takana on…ihminen”
Ohjelmistotekniikka - Tenttiin valmistautumisesta Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Röstånga Utvecklings Aktiebolag svb. Röstånga - tarina.
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Copyright©2008, 1 OsakeTieto Coppock indikaattori ja Hindenburgin enne Esitelmä TTC:ssa Gideon Bolotowsky.
LINEAARINEN MUUTOS JA KULMAKERROIN
Täysistunnon simulointi. Tehtävänne kuudessa eri vaiheessa: 1.Lausuntoon tutustuminen 2.Oman ryhmän valitseminen (1 opiskelija kuhunkin ryhmään), muutosehdotusten.
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
SIJOITTAJAN TUOTTO-ODOTUKSEN ANALYSOINTI. Esimerkkikohteena ESOy:n Suomi-salkun osakkeet. Kari Laakso
Esimerkkejä ja kokemuksia lyhyen ja keskipitkän aikavälin teknisistä kaupankäynti- ja sijoitusstrategioista sekä -taktiikoista osakkeille. Kari Laakso.
”Omistajan odotukset ja jäsenistön oman governance ohjeistuksen kehittäminen” ”Hallinto hallinnassa?” –seminaari Hannu Hulkkonen.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Selviytyjät: Primo Central Index Kirjastoverkkopäivät Jussi Brunberg & Anna Pienimäki.
Itämeri –strategia ja toimenpideohjelmat - mitä uutta odotettavissa Itä-Suomen EAKR – toimenpideohjelman seurantakomitean kokous Kajaani, Neuvotteleva.
ITÄ-SUOMEN RAKENNERAHASTOPÄIVÄT MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN ARVIOINTI Aila Ryynänen Neuvotteleva virkamies TEM, alueiden kehittämisyksikkö.
Metallien jalostus Suomessa Ennakkotiedot vuoden 2014 kehityksestä.
Together we can do it. YIT CORPORATION 1 Capital Markets Day YIT järjestää kaksi CMD:tä vuodessa 1. Ylin konsernijohto + segmenttien toimitusjohtajien.
Suvi Hyrkkänen Heini Tuhkanen
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut PCI:n kehitys Kirjastoverkkopäivät 2013 Selviytyjät: Primo Central Index Anna Pienimäki.
Indikaattorien ja kynttilämuodostelmien hyödyntäminen osakkeiden osto- ja myyntiajoituspäätöksiin. Esimerkkigraafien tarkastelua. Kari Laakso TTC:n kuukausikokous.
Oulun yliopisto Prof. Sami Pihlström Tampereen yliopisto ( ) Jyväskylän yliopisto ( ) Sähköposti:
Menetelmä Markowitzin mallin parametrien estimointiin (aihe-esittely)
Liike Nopeus ja kiihtyvyys.
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Arkkitehtuurityön jatkovalmistelu
Investointi strategisena päätöksenä. ”PÖYTÄKIRJAOTE” Investointi on kannattava, Ei vaaranna yrityksen maksuvalmiutta ja Tukee yrityksen valitsemaa strategiaa.
Maakuntastrategioiden vertaisarviointi 2016 Pirkanmaa – Uusimaa – Varsinais-Suomi Lauri Kuukasjärvi Maakuntastrategioiden.
Mitä parempi vedoksia voi yksi etsittävä o nnistuneen kiinteistöjen yritys kuin se on t ehnyt todellista myyntiä? Sato näyttää ist utus. Ja kun tulokset.
Kuluttajatarvitsee pankkia Kuluttaja tarvitsee pankkia s
Miten kokous sujuu? Miten saan näkemykseni esille?
24 Hintojen vakaus on tärkeää s
PRECEDE – PROCEED -malli kansantajuisesti
VALUUTTAKURSSIPOLITIIKKA
Klubin arvoprosessi.
Suoramyynnissä mahdollisuus
Yrityksen kokouksen otsikko
Tilinpäätöstiedote 2018 Toimitusjohtaja Petri Roininen
Rahoitusmarkkinoiden
VALUUTTAKURSSIPOLITIIKKA
Digibarometri 2019 Digi tulee, mutta riittävätkö resurssit?
Esityksen transkriptio:

TECHNICAL TRADERS CLUB TTC Kuukausikokous

TTC:n strategia ja mielenkiinnon kohteet Myötävaikuttaa teknisen analyysin osaamisen, käytön ja tuloksellisuuden kehittymiseen osakkeiden ja indeksien kaupankäynnissä ja niihin sijoittamisessa Osake- ja valuuttakaupan ja -sijoittamisen sekä niiden markkinoiden tekniset analyysit (TA), TA:n menetelmät, Swing trading strategiat, myynti- ja stoptaktiikat, TA ohjelmistot ja tehotyökalut kuten Metastock, TA:ta hyödyntävät online informaatio-, tehotyökalu- ja kaupankäyntijärjestelmät,soveltaminen analyysiin ja kaupankäyntiin, TA kokemustenvaihto, keskustelut ja koulutukselliset esitykset, TA:n vaikutus fundaan ja fundan vaikutus TA:han, Markkina-analyysit ja -tarkastelut, Yritysvierailut, P&K, tuntemattomat ja valittavat pörssiyhtiöt, Keskustelu vinkeistä, potentiaalisten “voittajaosakkeiden” tunnistus. Kuukausikokoukset, yritysvierailut ja tiedottaminen

PITKÄ, KESKIPITKÄ JA LYHYT TRENDI PITKÄ TRENDI (week) Nouseva: sma20C > sma40C, Varoitus laskusta nousevassa trendissä: P < sma20C, Laskeva: sma20C < sma40C, Varoitus noususta laskevassa trendissä: P > sma20C. KESKIPITKÄ TRENDI (day) Nouseva: sma20C > sma40C, Varoitus laskusta nousevassa trendissä: P < sma20C, Laskeva: sma20C < sma40C, Varoitus noususta laskevassa trendissä: P > sma20C. LYHYT TRENDI (day) Nouseva: ema5H > ema20C, Varoitus laskusta nousevassa trendissä: P < ema5H, Laskeva: ema5H < ema20C, Varoitus noususta laskevassa trendissä: P > ema5H.

OMX Helsinki 25 (day)

Frankfurt DAX Index (day)

SP500

SP 500 vs. NYSE NH - NL

Ehdotus osakevinkkien tarkasteluprosessiksi - Kokouksessa kukin osanottaja esittää osaketta, joita 1) haluaisi ostaa tai on ostanut, tai 2) haluaisi myydä, mahdollisine funda- tai teknisine perusteluineen. - Kari Laakso ja Stephan Grimm tekevät ja esittelevät sitten käsiteltävälle osakkeelle Teknisen Analyysin, - TA:sta keskustellaan. Ja keskustellaan myös siitä, mitä erityistä arvonkehitykseen mahdollisesti vaikuttavaa osakkeesta tai yhtiöstä tiedetään, ja - todetaan, mitä osakkeelle kannattaisi tehdä (osta/pidä/myy).

Esimerkki Teknisestä Analyysistä