Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

STOPSTRATEGIAT Kari Laakso. Stopstrategiat, sisältö ➲ Stop- ja käännemalli ➲ Turvastopit, myynti ➲ Stopmyyntitoimeksiannot ➲ Stopostotoimeksiannot.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "STOPSTRATEGIAT Kari Laakso. Stopstrategiat, sisältö ➲ Stop- ja käännemalli ➲ Turvastopit, myynti ➲ Stopmyyntitoimeksiannot ➲ Stopostotoimeksiannot."— Esityksen transkriptio:

1 STOPSTRATEGIAT Kari Laakso

2 Stopstrategiat, sisältö ➲ Stop- ja käännemalli ➲ Turvastopit, myynti ➲ Stopmyyntitoimeksiannot ➲ Stopostotoimeksiannot

3 Stop- ja käännemalli, esim. viikkotasolla

4 Stoptoimeksiantoja, esimerkki ➲ ➲

5 Stopmyyntimenettely ➲ Automaattiset turvastopit asetetaan vähän alle aikaisemman kuukauden-parin pohjan tai muun merkittävän vastustason esim. aukon alle, ➲ Marginaalit edustavasta huipusta turvastoppiin osakekohtaisia ja nykymarkkinatilanteessa 10-25 %, ➲ Turvastoptasoja säädetään nousutrendissä oleville osakkeille vain ylöspäin tai pidetään paikallaan, ➲ Marginaali merkittävän tukitason ja turvastopin välillä osakekohtainen, muutamia senttejä ➲ Marginaali stophinnan ja rajahinnan välille osakekohtainen, muutamia senttejä ➲ Myynti aktiivisessa kaupankäynnin kohteena oleville osakkeille pyritään kuitenkin tekemään manuaalisesti jo ennen pudotusta turvastophinnan alle manuaalisesta stoprajasta, joka asettuu merkittävän tukitason alle ja tarkastelemalla hintagraafin kynttilämuodostelmien käänneindikaatioita ja oskillaattoreita (yliostetusta myyntisignaalit CCI, SO)

6 Stopostomenettely ➲ Automaattiset ostostopit asetetaan vähän yli merkittävän vastustason ja nykyhinnan, ➲ Stopostotohinta vähän, esimerkisi sentin tai pari, yli merkittävän vastustason, ➲ Marginaali ostostophinnan ja rajahinnan välille osakekohtainen, yksi tai pari senttiä ➲ Sovelletaan osakkeeseen, jossa ostopotentiaalia (esim. paljon ostosuosituksia, hyvä OVK) ja joka liikkuu esimerkiksi kanavassa juuri sen kattoa (vastustasoa) kolkutellen ➲ Osto toteutuu automaattisesti, kun vastustaso ylös murtuu


Lataa ppt "STOPSTRATEGIAT Kari Laakso. Stopstrategiat, sisältö ➲ Stop- ja käännemalli ➲ Turvastopit, myynti ➲ Stopmyyntitoimeksiannot ➲ Stopostotoimeksiannot."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google