Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Indikaattorien ja kynttilämuodostelmien hyödyntäminen osakkeiden osto- ja myyntiajoituspäätöksiin. Esimerkkigraafien tarkastelua. Kari Laakso TTC:n kuukausikokous.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Indikaattorien ja kynttilämuodostelmien hyödyntäminen osakkeiden osto- ja myyntiajoituspäätöksiin. Esimerkkigraafien tarkastelua. Kari Laakso TTC:n kuukausikokous."— Esityksen transkriptio:

1 Indikaattorien ja kynttilämuodostelmien hyödyntäminen osakkeiden osto- ja myyntiajoituspäätöksiin. Esimerkkigraafien tarkastelua. Kari Laakso TTC:n kuukausikokous 28.2.2011

2 Sisältö ➲ Tavoite ja tekninen analyysi ➲ US markkinaindikaattoreista ➲ Indikaattorit, nousu – ja laskumuodostelmat ➲ Turvastoprajojen ja tavoitehintojen asettaminen ➲ Käänteinen instrumentti ja laskukäänteen ennakointi ➲ Esimerkkigraafien tarkastelua

3 Tavoite ➲ Voittojen optimaalinen kerääminen ja tappioiden minimointi – > 3 toteutunutta kauppaa tai investointia 5:stä keskimäärin voitollisia, – toteutuneiden voitollisten kauppojen tai investointien voitot suuremmat kuin tappiot, ➲ PS. Tappioiden minimointi on pääprioriteetti korkean kokonaistuoton saavuttamiseksi

4 TEKNISEN ANALYYSIN KÄYTTÖ ➲ Teknistä analyysiä käytetään tunnistamaan ajankohta, jolloin todennäköisyydet suosivat tavoiteltua edun mukaista kurssimuutoskehitystä, ➲ Tunnistettuna ajankohtana tehdään kauppa ja sen jälkeen hallitaan kauppaa, ➲ Siten tarvitaan OSAAMISTA tietääksemme milloin todennäköisyydet ovat puolellamme, ➲ KÄRSIVÄLLISYYTTÄ sen ajankohdan odottamiseen, ja ➲ KURINALAISUUTTA kaupan oikeaksi hallitsemiseksi, kun se menee edun suuntaan tai etua vastaan.

5 VIX – SP500 vertailu (päivägraafi)

6 VIX – SP500 vertailu (viikkograafi)

7 NYSE New Highs- New Lows

8 ' ema5H > sma20C → lyhyt nousutrendi “ylös”. Lasku- ja nousumuodostelmat

9 Liukuvien keskiarvojen leikkaus 'ema4C > sma8C sekä eripituisten stokastisten oskillaattorien suunnat.

10 Bollingerin kanavastrategia ylimyydylle osakkeelle, kun markkina nousutrendissä

11 Turvastop aktivoi “pitkän” osakkeen myynnin äärimmäisenä suojana - Turva Stop: Osake myydään automaattisesti, kun viimeisen kaupan kurssi laskenut Turva Stop-rajalle. - Kauppaa hallitaan nostamalla Turva Stop- rajaa vaiheittain kurssin noustessa uuden korkeamman tukitason tai kolmen päivän pohjan alle. Näin minimoidaan voitonmenetys tai tappio, kun kurssi kääntyy alaspäin. - Turva Stop marginaali on esim. max. 10 % sijoituskohteen arvosta, siten menetysriski 200 € yht. 2000 € sijoituksesta. - Automaattinen Osto Stop sensijaan sopii, kun halutaan ostaa, jos kurssi ylittää vastustason, tai Turva Stoppina lyhyeksinmyyntitapauksessa.

12 Turva Stop – rajojen ja Tavoite- hintojen asettaminen

13 Tavoitehinta - Osakkeelle tunnistetaan mahdollinen tavoitehinta osakkeen hintakäyrästä ja arvioimalla osakkeen tuotto-odotus. Ostettaessa asetetaan tavoitehinta muutamia senttejä valitun vastustason alapuolelle. - Tavoitehinnan saavuttaneista osakkeista myydään automaattisesti puolet voittojen kotiuttamiseksi. Lopuille osakkeille asetetaan korkeampi tavoitehinta. - Määritetään myös laskennallinen Tuotto/Riski- suhde = (tavoitehinta- ostohinta)/ (ostohinta- stophinta). - Laskennallinen Tuotto/Riski >> 1.

14 Käänteinen instrumentti alkaa lähestyä saman- laisia signaaleja kuin loppukesän 2007 huipulla

15 Alkaako käänteinen instrumentti varoittaa markkinoiden käänteestä laskutrendiin ?


Lataa ppt "Indikaattorien ja kynttilämuodostelmien hyödyntäminen osakkeiden osto- ja myyntiajoituspäätöksiin. Esimerkkigraafien tarkastelua. Kari Laakso TTC:n kuukausikokous."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google