Tieyksiköinti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Hyvinvointia työstä Savinainen, Oksa & Merivirta.
TUPLATIIMI - YHTEISÖLLISYYS
Etuuksia koskevat kannanotot AKKU-johtoryhmän esitysten johdosta •Aikuiskoulutus on tullut myöhään tuen piiriin, ja sen taso on myös alhaisimpia. Ajatuksena.
Johdatus tutkimusmetodologiaan
John Rawls REILUPELI.
Ajankohtaista Melasta
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
Asuintalovaraus ja rahastointimenettely
YKSIKÖINTI.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Yksityistietilaisuus
Tiedotus- ja koulutustilaisuus yksityisteille
Menetelmäharjoitus: Kokous- ja kommunikaatiokäytännöt Mikko Rönkkö.
Uudet ELY-keskukset ja tiedonvälityksen haaste työhallinnossa Ideapäivä-seminaari Jaana Suokonautio Jaana Suokonautio.
Yksityisteiden hallinnosta
työskentelyn hallinta
Uusi JoJo - kurssi Kouluttajakoulutus Nosto ”Talous” Suomen Palloliitto Helsinki Veijo Vainikka.
Luoton alistaminen Luoton alistaminen voidaan toteuttaa usealla eri tavalla: Rakenteellinen alistaminen -> tulee kysymykseen moniportaisessa yritysjärjestelyssä.
EU-kansalaisuus: Miten kansalaisuus määritellään?
5 Jotos, polku osallisuuteen Tampere Muutama ajatus osattomuudesta a la C. Wright Mills.
TYÖEHTOSOPIMUS JA PALKKA
Kuolinpesän omistusjärjestelyt
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Sisäilmayhdistys ry Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmavuosi.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
1 Tontinomistajan tehtävien ottaminen kunnalle Perusteet kunnossapidon osalta 8 § Oikeus 8 § 1 mom. Velvollisuus 8 § 2 mom. Kohtuuttomuus 19a § Perusteet.
Kuolinpesästä omaan omistukseen
Yksityisteiden avustukset 2012 Kunnossapitoavustus Perusparannusavustus.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Lasten suojelu – jokaisen tehtävä AMK
Artikla 41 Chapter 5 Versio DM #
Yksityisteiden avustukset 2011
Tieinfo 2015 LOHJA Ohjelma:
Lapsen asema: Avoliitossa lapsen huoltajuus äidin, isän on erikseen tunnustettava isyytensä Jos ei tunnusta, tarvitaan oikeuden päätös = isyyden vahvistaminen.
Valtiotieteellisen tdk:n laatu ohjausryhmän kokous Klo kokoushuone1014.
Rotaryriihi, www-sivut Pohdittavaa: 1.Ketä varten / kenen tarpeisiin ? 2.Mitä pitää sisältää ? 3.Miten ylläpidetään ? 4.Miten / mihin käytetään ?
Maanmittari tieosakkaan silmin ja muita juttuja tien varrelta
Keskustan Pohjoisen alueen pohdintoja Jokaisella oppilaalla on oikeus hyvään opetukseen * Pätevät opettajat, riittävä resurssointi ei liian suuriksi kasvavia.
Hallituksen ja toiminnanjohtajan yhteistyö
Järjestelyerät TVA-lisään 220 euroa ja henkilökohtaiseen lisään 330 euroa. Lisäksi on sovittu, että koulunjohtajien palkkausta tarkastellaan erikseen.
DTD rakenne ELEMENT elementtien määrittely ATTLISTattribuuttien määrittely ENTITYentiteettien määrittely NOTATIONnotaatioiden määrittely.
Ylioppilastutkinnon rakenne  Tutkintoon on sisällyttävä vähintään neljä koetta, joista äidinkielen koe on kaikille pakollinen.  Kolme muuta pakollista.
Aalto-yliopisto Professor of Practice OTT Sakari Wuolijoki
MAKSETTU HOTELLIHUONE. SISÄÄNKIRJAUTUMISEN AJANKOHTA. VAHINGON RAJOITTAMINEN. JANIKA KAITO & SUSANNA KAINSALO M2A.
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa TARKKA HARKINTA  Toinen kotimainen kieli*
YLIOPPILASTUTKINTO Ounasvaaran lukio TUTKINNON RAKENNE PAKOLLISET KOKEET Äidinkieli + 3 omaa valintaa  Toinen kotimainen kieli*  Yksi vieras.
Yksityistietoimitukset Lohjalla Sami Huippa, Maanmittauslaitos Lohja Hannu Kiviluoto, Maanmittauslaitos Lohja.
2012-ryhmien vanhempainilta TERVETULOA!.
Lakitieto VELKA JA VAKUUDET.
Yksityistieprojektin kilpailuttaminen LÄHTÖKOHTA: Tienpidon hankinnat on syytä kilpailuttaa aina. Yksityistien perusparantamiset, kunnossapidon, materiaalihankinnat.
VALTION AVUSTUKSET YKSITYISTEIDEN PERUSKUNNOSTUKSEEN.
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
Perusparannushankkeen toteutus tiekunnassa  Mitä tiekunnassa päätetään?  Milloin päätöksiä pitäisi tehdä?  Onnistuuko kilpailuttaminen?
 Työssä olennaisena osana journalistisia elementtejä  Työ tuottaa taloudellista tulosta  Hakijan omaan arvioon luotetaan.
Oulunsaloon lukioon KEVÄT Lukiomme vahvuuksia  Ajanmukaiset tilat Oulunsalo -talossa Lentokentän tien varressa  Yksilöllinen tuki opiskelijoille,
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Kuvasarja – kunnan liittyminen palveluun
Tieasiat metsätalouden kannalta
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
ALUEELLINEN TIETOIMITUS
Nuoret ja työlainsäädäntö
Tekijät: Liina, Valtteri, Minja, Siiri M
Korvausten hakeminen valtionkonttorilta Pysyvä vika ja haitta
Esteellisyys KA-työryhmissä
Ylioppilastutkinnosta
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Yhdistysten toiminnasta
Yhdistysten kannusteet
Esityksen transkriptio:

Tieyksiköinti

Tieyksiköinti tieyksiköinti on tienpitovelvollisuuden jakamista osakkaiden kesken jokainen tieosakas on velvollinen osallistumaan tien rakentamiseen ja kunnossapitoon sen hyödyn mukaan, minkä tie kullekin tuottaa

Kunnossapitoyksiköt tiekunnan yksi tärkeimpiä tehtäviä on tieyksiköinnin ajan tasalla pitäminen kun tiehen otetaan uusia osakkaita, on heille samalla määrättävä tieyksiköt uusien osakkaiden tieyksiköt eivät muuta vanhojen osakkaiden yksiköiden määrää ellei tiekunnassa ole käytössä suhteellista tieyksiköintiä, jossa jokaisella on tietty prosenttimäärä tieyksiköistä

Kunnossapitoyksiköt jokainen tieosakas on itse oikeutettu vaatimaan tieyksiköintinsä tarkistamista, jos oleellisia muutoksia tieyksiköinnin muutokset otetaan huomioon vasta seuraavan vuoden maksuunpanoluettelossa

Kunnossapitoyksiköt jos tieyksiköinti ollut voimassa vähintään 5 vuotta, on kenellä tahansa tieosakkaalla oikeus vaatia, että yksiköinti uudistetaan kokonaan ei automaatio  päätös tiekunnan kokouksessa  enemmistön mielipide ratkaisee

Kunnossapitoyksiköt Esimerkkejä: Perhepäivähoitaja:lasten tuominen ja hakeminen tulisi arvioida erikseen erityisliikenteenä kotiavustaja vuokrapellot hevosliikenne

Tiemaksut tieyksiköinnin perusteella määräytyvät maksut Perusmaksu: ei pakollinen, suositeltava kaikilla saman suuruinen vain hallintokulujen kattamiseen vain tieosakkaille käyttömaksua maksavilta ei voida periä perusmaksua

Käyttömaksut ulkopuolisille tilapäisiin kuljetuksiin maksun oltava kohtuullinen ja oikeassa suhteessa vastaavanlaisista kuljetuksista maksettaviin tiemaksuihin LIIAN USEIN KÄYTTÖMAKSU LIIAN SUURI!

Käyttömaksut puutavaran kuljetukset soranajo maitoauto, jos tietä käytetään oikaisuun tms. hevosurheilun käyttömaksut rakennusaikainen käyttömaksu tiekunnan kokouksessa hyvä määritellä maksuperusteet