Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Järjestelyerät TVA-lisään 220 euroa ja henkilökohtaiseen lisään 330 euroa. Lisäksi on sovittu, että koulunjohtajien palkkausta tarkastellaan erikseen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Järjestelyerät TVA-lisään 220 euroa ja henkilökohtaiseen lisään 330 euroa. Lisäksi on sovittu, että koulunjohtajien palkkausta tarkastellaan erikseen."— Esityksen transkriptio:

1 Järjestelyerät TVA-lisään 220 euroa ja henkilökohtaiseen lisään 330 euroa. Lisäksi on sovittu, että koulunjohtajien palkkausta tarkastellaan erikseen.

2 TVA 3 X 55 euroa aineenopettajille kolmiportaisen tuen tuoman lisävaativuuden perusteella. 1 X 55 euroa yhdelle erityis(luokan)opettajalle o Sivistystoimenjohtaja päättää selvityksen perusteella mihin tehtävään lisä osoitetaan.

3 TSA Työsuoritukseen perustuva henkilökohtainen lisä on osa kannustavaa palkkausta, jolla pyritään parantamaan toiminnan tuloksellisuutta ja tukemaan johtamista. Kannustavuus perustuu siihen, että jokainen voi työsuorituksellaan vaikuttaa palkkaukseensa, eli henkilökohtainen lisä on aktiivinen ja jatkuvasti maksettavissa oleva palkanosa.

4 Keskeistä on palautteen antaminen ja saaminen sekä tavoitteiden asettaminen. Vuosittaisissa kehityskeskusteluissa asetettavien tavoitteiden tulee olla sellaisia, että opettaja voi omalla toiminnallaan niihin vaikuttaa. Arvioinnin ja palautteen antamisen tulee olla jatkuvaa ja kannustavaa.

5 Henkilökohtaisen lisä perustuu opettajan henkilökohtaisiin työtuloksiin: ammatin hallintaan, yhteistyökykyyn, kehittämishalukkuuteen ja oma- aloitteisuuteen. Henkilökohtaisen työsuorituksen arvioinnissa käytetään omaa arviointilomaketta (liite 2). Opettajalle annetaan palaute arvioinnin tuloksista, ja opettajalla on oikeus tietää myös arvioinnin perustelut.

6 Henkilökohtainen lisä myönnetään pääsääntöisesti toistaiseksi. Keväällä 2013 määritetään raja-arvo(t), joiden ylittyessä henkilökohtaista lisää maksetaan. Samalla määritetään lisien suuruus. Jatkossa tsa-palkkausjärjestelmää voidaan kehittää ohjaamalla siihen rahaa mahdollisista tulevista järjestelyvaraeristä. Palkkausjärjestelmän toimivuutta arvioidaan yhdessä paikallisyhdistyksen kanssa vuosittain.


Lataa ppt "Järjestelyerät TVA-lisään 220 euroa ja henkilökohtaiseen lisään 330 euroa. Lisäksi on sovittu, että koulunjohtajien palkkausta tarkastellaan erikseen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google