Lasinkierrätys Aihe: lasinkierrätys Ryhmän nimi: supermanit

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lisää tähän prosessin nimi Kerro tässä tuotteen ja yrityksen nimi.
Advertisements

Lasinkierrätys.
Mustikkatrio.
Lasikuitu ja sen käyttö
Asuntosijoittaminen helpoksi
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Vinkkejä sanojen muistamiseen •Visuaalisen muistin tukeminen ▫Sanan liittäminen kuvaan  pohdi, mitä oman kielen sanaa opeteltava sana muistuttaa  luo.
5.1. Tason yhtälö a(x – x0) + b(y – y0) + c(z – z0) = 0
Mitä tehdään? Tavoitteena on vaikeiden sanojen selittäminen omin sanoin ja kuvin, mahdollisimman selkeästi.
Lajittelupeli Catering-ala.
Hotelli- ja ravintola-ala
Elintarvike- hotelli- ja ravintola-ala
A B&J Production :: Verkkotopologiat Click to start.
Aggregaattifunktiot (1)
1. Tunnetko oman kotiseutusi kansallispuvun?
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
13. Pakkaukset.
Kasvatustyön suunnittelu ja toteutus (ryhmissä)
Webbisivut ja maistelutilan varausjärjestelmä Ilkka Siissalo
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Ympäristötekoja pullonpalautus- automaatilla
Kirjoita tähän MINUA KIINNOSTAA: Nimi tähän Yritys tähän Kirjoita tähän TYÖSKENTELEN: PARISSA. Tuo tähän oma kuvasi näin: Klikkaa pallo aktiiviseksi >
S Sosiaalitekniikka 1999 S Sosiaalitekniikka.
 Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä.
Vain demonstraatio- käyttöön © Menetelmäopetuksen tietovaranto 1 / 8 Ristiintaulukointi Ristiintaulukointia käytetään tutkittaessa kahden luokittelu- tai.
Mitä uutta kierrätetystä lasista voi tehdä?
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Tietopalvelu verkkoympäristössä Nina Granlund 2006.
JÄTTEIDEN LAJITTELUOHJEET
Kirjasto avoimena oppimisympäristönä – Tiedonlähteitä.
@Virtuaaliammattikorkeakoulu 1 Pientalon 3Dmalli-pilottiaihio Mikkelissä Pientalon 3Dmalli-pilottiaihio Mikkelissä Olli Ilveskoski.
Työpaja 3. Jätteiden vähentäminen, lajittelu ja kierrätys
Ääni!.
Käyttäjäksi kirjautuminen ja kursseille liittyminen 2013
Video Kierrätetty lasi on yhtä hyvää kuin uusi. Kerättävä lasi lajitellaan värillisiin ja värittömiin. Kierrätetystä.
Miten sinä voit torjua ilmastonmuutosta? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Ilmastonmuutos.
Y LEISTÄ Vanhempien ja opettajan erilaisia näkemyksiä lapsen toiminnasta ryhmän jäsenenä Yleensä puhutaan kodin ja koulun välisestä yhteistyöstä Vanhempien.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Lajittelupeli Rakennusala.
MOTIWATTI 2.0 JMH 11/2000 SÄHKÖLASKENNAN YLEISPERIAATTEITA Kulutusjakauman laatiminen Oletuksena kulutusjakaumassa on kulutusryhmät Valaistus, LVI-sähkö.
Riippuvuus tupakoinnista
Officen hyötykäyttö yrittäjän näkökulmasta, Vapaan lähdekoodin ohjelmat / niiden tarjoamat mahdollisuudet yrittäjälle Kouluttaja: Timo Laapotti / F4U –
Diffie-Hellman Antti Junttila. Mitä tarkoittaa? Kaksi osapuolta voivat sopia yhteisestä salaisuudesta turvattoman tietoliikenneyhteyden ylitse. Tämän.
Visual Basic -ohjelmointi
S ysteemianalyysin Laboratorio Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu Ohjaamaton oppiminen– Heikki Vesterinen Optimointiopin seminaari - Syksy 2010 Ohjaamaton.
15. Lämpöenergia luonnossa ja yhteiskunnassa
KIVIHIILEN KORVAAMINEN ENERGIAN TUOTANNOSSA
Lämpövyöhykkeet ja ilmasto
Happi Esiintyy ilmakehässä toiseksi yleisin ilmakehän kaasu (21%)
Hermanni, Veeti & Joonas
Hiukkasilmaisimet Veli-Matti Kittilä.
PowerPoint Esitysgrafiikkaohjelma. Esitysgrafiikka ohjelmaa voi käyttää moniin eri tarkoituksiin  Tärkein on ehkä suullisen esityksen täydentäminen.
Ylivieskan lukion sähköiset oppimisympäristöt. Miksi lukiossa siirrytään sähköisiin oppimisympäristöihin?
Jätteet energiantuotannossa. Miten jätettä tuotetaan? Me kaikki tuotamme jätettä joka päivä. Suomalainen tuottaa jätettä yli 500 kiloa vuodessa, josta.
Kestävä kulutus ja kierrätys
Tiivistelmä 3. Puhdas aine ja seos
Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.
Energian säästäminen.
Jatkojalostaihioiden valaminen / seostaminen, karkaisu, päästäminen
Ammatinkuvaus Etunimi Sukunimi.
PERISKOOPPI.
Järjestämme auto- ja logistiikka-alasta, kone - ja tuotantotekniikasta, talotekniikasta, rakennus- ja puualasta kiinnostuneille peruskoululaisille tutustumispäiviä.
Järjestämme auto-alasta, kone - ja tuotantotekniikasta, talotekniikasta, rakennusalasta ja puualasta kiinnostuneille peruskoululaisille tutustumispäiviä.
Lasikarahvi.
Ympäristötekoja pullonpalautus-automaatilla
Syventävät valinnaisaineet 2h valinta (8.-9. lk)
Projektin yleiskuvaus
Kestävä kulutus ja kierrätys
16. Ohjelmoinnin tekniikkaa
Esityksen transkriptio:

Lasinkierrätys Aihe: lasinkierrätys Ryhmän nimi: supermanit Mitä asiaa aiotte tutkia? Lasinsulatusta, lasin käyttöä ja puhallusta. Millä tavalla? Etsimme netistä tietoa lasinsulatuksesta, lasin käytöstä ja puhalluksesta

lasi Kierrätyslasi menee uusiksi toiseen käyttöön. hyväkuntoinen lasi käytetään uusiksi lasivillan ja pakkauslasin valmistuksessa. Huonolaatuinen menee rakennuksiin. ikkunalasi on erilaista kuin muut lasit, joten sitä ei voi laittaa tavalliseen lasin keräykseen. Lasitusliikkeet voivat ottaa kuitenkin vastaan syntyvää tasolasia rakennus jätteenä. Tuulilaseja ja laminoitua tai emaloitua ,lankavahvisteista, selektiivilasia tai peililasia ei saa laittaa tavallisen ikkunalasin kanssa samaan keräykseen. Ehjiä käytettyjä ikkunoita voi käyttää uudelleen. Kaatopaikalle on vietävä tasolasia jos tasolasille ei löydy sopivaa hyötykäyttöä.

Lasin valmistus: Lasin valmistus on monivaiheinen operaatio, operaation tuloksena saadaan erilaisia laseja, kuten juomalaseja, koristelaseja, ikkunalaseja jne. Laseja on paljon erilaisia ja niiden valmistustavat eroavat toisistaan. Peruslähtökohta on sama, mutta Lasia muotoillaan eri tavoilla.

Lasin puhallus Lasinpuhallus on lasinmuokkaustekniikka. puhallusputken avulla puhalletaan ilmaa sulaan lasimassapisaraan jolloin muodostuu kupla. sulaa kuplaa muotoillaan hyväksi käyttämällä lasin eri alueiden lämpötila eroja tai muotin avulla. taidelasin valmistuksessa lasin puhaltajan työ on yhä käytössä. käytettävät lasipullot puhalletaan muotteihin automaattisilla koneilla.