Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Järjestämme auto- ja logistiikka-alasta, kone - ja tuotantotekniikasta, talotekniikasta, rakennus- ja puualasta kiinnostuneille peruskoululaisille tutustumispäiviä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Järjestämme auto- ja logistiikka-alasta, kone - ja tuotantotekniikasta, talotekniikasta, rakennus- ja puualasta kiinnostuneille peruskoululaisille tutustumispäiviä."— Esityksen transkriptio:

1 Järjestämme auto- ja logistiikka-alasta, kone - ja tuotantotekniikasta, talotekniikasta, rakennus- ja puualasta kiinnostuneille peruskoululaisille tutustumispäiviä Tutustumispäivät Peltolan ja Kuormakadun koulutaloissa Tutustumispäivät; 19.1, 26.1, 2.2 ja 9.2 Päivän kesto; klo 9.00 – 14.00 Mukaan mahtuu; 20 hlöä /ala/ päivä Päivän aikana; infoa alan koulutuksesta, tekemistä, näkemistä ja kokemista. Lounas sisältyy päivään. Sitovat ilmoittautumiset; Auto- ja logistiikka-ala Talotekniikka, rakennusala ja puuala (rakennusala avoimet työmaat, Janne Suntio ottaa ilmoittautumiset siihen. Silloin rakennusosastolla ei ole tutustumispäivää) Kone- ja tuotantotekniikka Ilmoittautuminen tulee tapahtuma peruskoulun opinto-ohjaajan kautta sähköpostilla. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro; peruskoulu, opinto-ohjaaja, opiskelijan nimi ja puh.nro Päivä alkaa kokoontumisella Peltolan A-rakennuksen auditorioon klo 9.00 Logistiikanalan tutustumispäiviin tulijat noudetaan klo 9.00 linja-autoasemalta. Tervetuloa nauttimaan päivistä


Lataa ppt "Järjestämme auto- ja logistiikka-alasta, kone - ja tuotantotekniikasta, talotekniikasta, rakennus- ja puualasta kiinnostuneille peruskoululaisille tutustumispäiviä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google