Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje."— Esityksen transkriptio:

1 Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje

2 Oirekartoitin Oirekartoitinta käyttääksesi, kirjaudu Oulun Omahoitoon
Klikkaa: Tunnistaudu pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

3 Oirekartoitin Oulun Omahoitosivuston vasemmassa laidassa olevasta valikosta löydät Työterveys- linkin Klikkaa Työterveys-linkkiä, työterveys-sivu aukeaa Työterveyssivulla klikkaa Oirekartoitin-linkkiä

4 Oirekartoitin Oirekartoittimen alussa on esittely, sekä ohjeet miten toimia, jos oireesi ovat mahdollisesti henkeä uhkaavia.

5 Oirekartoitin Valitaan ensin työpaikka
Valitaan sitten oire, joka vastaa parhaiten omaa tilannetta, ja vastataan kyselyn kysymyksiin

6 Oirekartoitin Lopuksi, vastauksista riippuen, Oirekartoitin antaa suosituksia jotka voivat olla esimerkiksi itsehoito-ohjeita tai verkkokursseja. Suosituksissa voidaan myös kehottaa lähettämään vastaukset työterveyteen, varaamaan aika tai ottamaan yhteyttä Oulun seudun yhteispäivystykseen. Muista painaa ”Valmis”, jolloin kyselyn vastaukset siirtyvät automaattisesti Omahoitoviestinä työterveyden ammattilaiselle.

7 Oirekartoitin Oirekartoittimen vastauksista riippuen työterveyden chat- vastaanottoa voidaan tarjota yhtenä yhteydenottokeinona, jos chat-vastaanotto on sillä hetkellä käytettävissä Jos haluat aloittaa chat-keskustelun, klikkaa ”Aloita chat” ruudun oikeaan reunaan ilmestyvässä chat-ikkunassa Jos et halua aloittaa chat-keskustelua, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Oirekartoittimen vastaukset on automaattisesti lähetetty Työterveyteen viestinä, joten ammattilainen ottaa sinuun yhteyttä Kyselyn vastaukset ja niistä saadut suositukset tallentuvat Omahoitoon, saapuneet viestit osioon. Kyselyn vastaukset ja suositukset voi myös ladata PDF-tiedostona omalle koneelle, josta ne voi halutessaan tulostaa Muista lopuksi kirjautua ulos Oulun Omahoidosta!


Lataa ppt "Oirekartoitin Asiakkaan käyttöohje."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google