Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Olet todella väsynyt ja turhautunut……
10 RUUSUA SINULLE!.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Heijastuksia elämästä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Pikkupoika kysyi isältään...
Olet ystäväni MANIHAR.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Totuus.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Pidä turvallisuusväli
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Kysymykset eivät ole kovin vaikeita, joten älä huijaa!.
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
NAISEN ITSETUNTO.
VANAJAVEDEN OPISTON SÄÄNNÖT
Onko huono päivä??.
Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
VARHAINEN PUUTTUMINEN
VOIKUKKIA-vertaistukiryhmän kalvosarja: Lapsen erokriisi
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ihmiskäsitys ihmissuhdetyössä
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
Mitä asenne tarkoittaa?
Kysy parilta. Muista päiväys. Mikä päivä eilen oli
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Kuinka monenteen diaan asti pysyt perässä? Koita sanoa ääneen monennessako diassa olet ja minkä värinen sen tausta on. Jos sinulla on kaveri vieressä,
1 Lastensuojelun tieto lapsesta Mirva Makkonen Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Oulun seudun lastensuojelun kehittämisyksikkö.
Väliaineen vastus.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Sydän- ja verisuonitaudit
Tervetuloa Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän perhevalmennussivuille! Näiltä sivuilta löydät tietoa liittyen sairaalaan lähtöön, synnytykseen, imetykseen.
Palovammat 1. asteen palovamma: • iho punainen ja arka • paranee muutamassa päivässä 2. asteen palovamma • punoittaa, kivulias • rakkuloita 3. asteen.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Päihdepäivät Jyväskylä
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Enkeli-Klubi.
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Esityksen transkriptio:

Oletetaan, että kello on 17.15 Olet oikein väsynyt ja turhautunut… ja sinä ajat kotiin ( yksin tietysti) harvinaisen raskaan työpäivän jälkeen Olet oikein väsynyt ja turhautunut…

OLET HYVIN STRESSAANTUNUT JA KIIHTYNYT.... Yht’äkkiä tunnet kovaa kipua rinnassasi. Kipu alkaa säteillä käsiisi ja ylös leukaasi. Olet vähemmän kuin penikulman päässä siitä sairaalasta, joka on lähimpänä kotiasi. Valitettavasti et tiedä, tuletko selviämään niin pitkästä ajosta.

MITÄ SINÄ TEET ? SINÄ OLET KÄYNYT HENGENPELASTUSKURSSIN, MUTTA KUKAAN EI OPETTANUT SINULLE, MITEN VOIT PELASTAA OMAN HENKESI !!!

KUINKA SELVIÄÄ SYDÄNKOHTAUKSESTA, KUN ON YKSIN ? KOSKA MONET OVAT SAADESSAAN SYDÄNKOHTAUKSEN YKSIN JA ILMAN APUA, ON HENKILÖLLÄ, JONKA SYDÄN LYÖ VIRHEELLISESTI JA ALKAA TUNTEA ITSENSÄ HUUMAANTUNEEKSI, VAIN n. 10 SEKUNTIA AIKAA ENNENKUIN HÄN MENETTÄÄ TAJUNTANSA. MITÄ TEHDÄÄN ??

ÄLÄ SAA PANIIKKIA, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVIA KERTOJA JA OIKEIN KOVASTI. VASTAUS ÄLÄ SAA PANIIKKIA, VAAN ALA YSKIÄ TOISTUVIA KERTOJA JA OIKEIN KOVASTI. SYVÄ HENGENVETO ON OTETTAVA ENNEN JOKAISTA YSKÄISYÄ. RYKÄISYN TÄYTYY OLLA SYVÄ JA NIIN PITKÄ KUIN MAHDOLLISTA, SAMALLA TAVALLA KUIN SILLOIN, KUIN SILLOIN, KUN YRITETÄÄN SAADA LIMAA KEUHKOISTA. HENGENVETO JA YSKÄISY ON TOISTETTAVA KOKO AJAN NOIN JOKA TOINEN SEKUNTI ILMAN KESKEYTYSTÄ, KUNNES APU SAAPUU, TAI KUNNES SYDÄN TUNTUU LYÖVÄN NORMAALISTI JÄLLEEN.

TÄLLÄ TAVALLA VOI SYDÄNKOHTAUKSEN UHRI PÄÄSTÄ SAIRAALAAN. SYVÄT HENGENVEDOT VIEVÄT HAPPEA ALAS KEUHKOIHIN JA YSKIMISLIIKKEET PUSERTAA SYDÄNTÄ JA PITÄÄ VEREN KIERTÄMÄSSÄ. PURISTAVA PAINE SYDÄMESSÄ AUTTAA SYDÄNTÄ SAAMAAN TAKAISIN NORMAALIN RYTMIN. TÄLLÄ TAVALLA VOI SYDÄNKOHTAUKSEN UHRI PÄÄSTÄ SAIRAALAAN. ARTIKKELI JULKAISTU LEHDEN Journal of General Hospital Rochester NUMEROSSA 240

KERRO TÄSTÄ NIIN MONELLE IHMISELLE KUIN MAHDOLLISTA. SE VOI PELASTAA HEIDÄN ELÄMÄNSÄ !!! ÄLÄ KOSKAAN USKO, ETTET OLE VAARASSA SAADA SYDÄNKOHTAUSTA, KOSKA OLET ALLE 30. NYKYÄÄN, MEIDÄN ELÄMÄNTAPOJEMME MUUTOSTEN TAKIA TAPAHTUU SYDÄNKOHTAUKSIA KAIKENIKÄISILLE IHMISILLE. OLE YSTÄVÄ JA LÄHETÄ TÄMÄ ARTIKKELI NIIN MONELLE YSTÄVÄLLE KUIN MAHDOLLISTA !!