NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Evankeliumi leviää Reino Saarelma| Apt. 8:18-40|
• Miksi on rukoiltava asioita, jotka Jumala haluaa joka tapauksessa toteuttaa? • Miksi on niin tärkeää rukoilla yhdessä oman paikkakunnan puolesta? •
Vainoista herätykseen Ap t. 8:1-17.  Jumalan sanallinen ilmoitus on lisääntyvää ja se huipentuu Jeesuksen ihmiseksi tulemiseen.  Pelastusilmoitus loppuu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
Seurakunnan syntyminen ja pioneerityö
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Rukous Hengessä Osa 1.
Kirkon ilmasto-ohjelma
Paavalin kirje Filemonille
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Vastuun tasot Tukikohta-seurakunnassa
VALMISTELU Andreas 1. Rukoilemme yhdessä koko Kristuksen seurakunnan kanssa herätystä. 2. Etsimme parhaat keinot ja tavat lähestyä alueen ihmisiä. 3.Kutsumme.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
Rukousviikon tarkoitus:
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
”Neljä grillikoipea!” ”Haloo päämaja, täällä vyöhyke 2! Vaara ohi tältä erää, ne rukoilivat taas vain itsensä ja laulajien ja soittajien puolesta.
Pyhiinvaellus Lainkuuliaisesta kansalaisesta Jumalan lapseksi
2. Tim 1: 1-2 Arvoisa Sisärengaslainen,
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Hengellinen ja ammatillinen Ismo Valkoniemi
Timo Helenius Piispan teologinen sihteeri Oulun hiippakunnan tuomiokapituli KIRKON YMPÄRISTÖDIPLOMI JA ILMASTONMUUTOS.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Suomi palaa 2011 EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi Mahdollisuus vaikuttaa lähetyskäskyn toteutumiseen Itämeren alueella EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi.
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
1. Tim 4: 1 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 4. luvussa Paavali varoittaa harhaopeista ja anta ohjeita Timoteukselle viran hoitoa varten. Kysymyksiä,
Lähetystyö ja Martti Rautanen taustalla Jeesuksen lähetyskäsky "Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan.
1. Tim 3: 1 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 3. luvussa Paavali antaa ohjeita pastoreille ja diakoneille. Kysymyksiä, esirukousaiheita yms.
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Papisto turvaa jatkuvuuden
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
JAETUT EVÄÄT Jyväskylä. KOHTAAMINEN ! Inhimillinen lämpö – Hengellinen syvyys, Pyhä Nimeltä kutsuttu Tervetuloa.
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Yhdeksästoista etappi
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi Järjestää Hengen uudistus kirkossamme ry ja Oriveden seurakunta. © RE.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
MITEN ELÄÄ KRISTITTYNÄ?. Yleistä Kirkko on kristittyjen yhteisö. Apostolien teot kuvaavat kristinuskon syntyä. Apostolit olivat Jeesuksen opetuslapsia.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
2. Piet 1:1-2 Simon Pietari, Jeesuksen Kristuksen palvelija ja apostoli, tervehtii teitä, joille Jumalamme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus vanhurskaudessaan.
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Reformaatio ja pyhäkoulu
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
12. Reformoidut kirkot Ydinsisältö.
Luku 14 – Raamatun tulkinta
Nokian seurakunnan strategia
1 JUMALA Luku 1 – Opetusvinkki 1.
YHDESSÄ KOHTI ELÄMÄÄ: Lähetys ja evankeliointi muuttuvassa maailmassa
Kristinuskon oppi maailman suurin uskonto (2,1 mrd kannattajaa), perustuu Jeesus Nasaretilaisen toimintaan ja julistukseen Yhteinen historia juutalaisuuden.
KRISTILLINEN LÄHETYSTYÖ
vanhan testamentin etiikasta kristinuskon etiikkaan
Lähetysopetus rippikoulussa
Kirkkoherra Pekka Tuovinen Rautalammin seurakunta
Mikä/kuka on kristitty?
MITTAA seurakuntasi syke
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toiminnan suunta vuoteen 2020
Esitys Pirkanmaan pipliaseuran seminaarissa
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -

Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6

1.Näen seurakunnan... - Jossa Jeesus on pää ja kaikessa meidän Herramme. - Jossa Pyhä Henki on auttaja ja jatkuvasti läsnäoleva johdattaja. - Jossa teemme kaikkemme täyttääksemme lähetyskäskyn kotimaassa ja maan äärissä.

2. Näen seurakunnan: - joka on oppinut viettämään jumalanpalvelusta ja sen myötä rakentanut laskeutumispaikan Jumalan läsnäololle ja pyhyydelle. -joka etsii enemmän Jumalan kasvoja kuin hänen käsiään. - joka saa voimaa Sanasta ja Hengestä, yhteydestä ja rukouksesta, uskon ilmapiiristä ja ilosta

3. Näen seurakunnan, - jolla on vaikutusta - joka rakkaudellaan ja Jumalan läsnäolollaan vetää uusia ihmisiä puoleensa - jolla on empatiaa - myötäelämistä ja huolenpitoa ja kuuliainen yhteiskunnan ja maailman tarpeille - joka rohkeasti osoittaa horjumattomia kristillisiä arvoja 3. Näen seurakunnan, - jolla on vaikutusta - joka rakkaudellaan ja Jumalan läsnäolollaan vetää uusia ihmisiä puoleensa - jolla on empatiaa - myötäelämistä ja huolenpitoa ja kuuliainen yhteiskunnan ja maailman tarpeille - joka rohkeasti osoittaa horjumattomia kristillisiä arvoja

4.. Näen seurakunnan: -Joka on enemmän suuntautunut suhteisiin, kuin toiminnan järjestämiseen ja aktiviteetteihin. -Jossa kaikilla on elävä suhde Jumalaan ja toisiin seurakuntalaisiin. -jossa yhteys ja keskenäinen apu ovat tärkeimpiä voimavaroja seurakuntaelämässä

5. Näen seurakunnan: -Jossa ylistys ja palvonta koskettavat taivasta ja muuttavat maailmaa. -joka rakentuu uskolle Maailmankaikkeuden Herraan ja näin ollen välittää hänen vapauttavaa ja parantavaa läsnäoloaan. - jolla on hengellinen auktoriteetti murtaa pimeyden valta. -joka rakentaa perustan Jumalan läsnäolon ilmestymiselle.

6. Näen seurakunnan: -joka rukoilee ja näin jatkuvasti tunnustaa oman voimattomuutensa ilman Jumalan läsnäoloa. - joka jatkuvasti avautuu Jumalan Voimalle, joka saa ihmiset elämään Kristus-elämää ja tekemään mitä Kristus teki.

7. Näen seurakunnan: -Jossa ihmisiä tulee jatkuvasti uskoon ja joista tulee Jeesuksen opetuslapsia - jossa uudet kristityt kasvavat uskossa, parantuvat ja eheytyvät hengeltään, sielultaan ja ruumiiltaan.

8. Näen seurakunnan: -jonka julistus ja opetus on kristallin kirkasta, ajankohtaista ja muuttaa elämän

9. Näen seurakunnan: -Joka korkeasti arvostaa uusien johtajien löytämistä, harjoittamista ja varustamista. - Joka auttaa ihmisiä huomaamaan ja kehittämään niitä hengellisiä lahjoja, joita he ovat saaneet. Reproduktion! 9. Näen seurakunnan: -Joka korkeasti arvostaa uusien johtajien löytämistä, harjoittamista ja varustamista. - Joka auttaa ihmisiä huomaamaan ja kehittämään niitä hengellisiä lahjoja, joita he ovat saaneet. Reproduktion!