”KURK ON KIVA” Strategian kulmakivet suuntaviivoina kehittämistoimille 2008-2013 Visio TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2010.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kangasalan Kisa Eagles Kangasalan Kisa ry/jääkiekkojaosto Seuran organisaatio ja toimintamalli 2007/2008.
Advertisements

KIRJASTOPALVELUT 2010-LUVUN SUOMESSA Lahti Hannu Sulin.
Motivaatio halu + energia = motivaatio.
Vuolenkoski ja OmaVerkko
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Tulikivi tulevaisuudessa. Tuottaa koteihin lämpöä ja viihtyisyyttä korkealaatuisilla, sisustukseen sopivilla merkkituotteilla. Liiketoiminta-alueetLiikeidea.
Mihin strategiaa tarvitaan?
Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry missio, visio ja arvot.
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
Talous Stepi ja Teemu. Taloudellinen vastuu PäPan kisoissa järjestäjillä tai piirillä –sovittava etukäteen piirin talouspäällikön kanssa Jos lippukunta.
Seuratoiminnan kehittäminen
KLUBIN JÄSENJOHTAJAN TEHTÄVÄT Virkailijakoulutus.
RIP JOHN KENNY Grangemouth RC D1020, Skotlanti lakimies, tiedekunnan dekaani partiolainen, nuorkauppakamarilainen vaimo: June.
KJT strategia Johtokunta Open
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
ESIMERKKI URHEILUSEURAN PERUSASIOIDEN MÄÄRITTÄMISESTÄ
TAMPERE CETUKSEN HISTORIA Perustettu Neljä seuraa yhdistyi: Laaksolahden Viri, Tapiolan uimarit, Espoon Uimaseura ja Simmis Espoo.
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
KAUKOLÄMPÖ NYT JUUASSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA TUOTANTOVÄLINEET KUNNOSSA PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. PAITSI VARAVOIMA, UUSINTA 2011 ALK. VERKOSTO.
ESIMERKKI: URHEILUSEURAN STRATEGISTEN PERUSASIOIDEN KONKRETISOINTI
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Strategiset tavoitteet Käytämme monipuolisesti ammattiyhdistystoiminnan keinoja jäsenten asioiden ajamiseen. Vaikutamme luottamusmiesjärjestelmän toimivuuden.
Suomen Jääkiekkoliitto1 Länsirannikon alueen Tutortoiminta E2 – D1 ikäluokille kaudella
Hallitusohjelman teemat, ehdotuksia 1. Johdanto Pirkkala huolehtii alueensa asukkaiden hyvinvoinnista itsenäisenä kuntana. Toteutamme kestävän.
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Seuran strategia - Karelia Golf Ry Joensuu.
Heinolan Tanssikerhon oma seura analyysi 2/23/15.
Syyskokous Tilannekatsaus, Budjetti 2009 Risto Maunula.
Viestintäsuunnitelma
Strategia Hannu Ylinenpää Arctic Golf Finland ry.
Lionsklubin muutosjohtaminen 107 N Apj-Lpj seminaari Bykulla
Suomen Jääkiekkoliitto / Kymi-Saimaan alue1 Seuratoiminta- ja koulutusvaliokunnan toimintasuunnitelma Kymi-Saimaa.
Hirvihaaran Golfseura ry. Senioritoiminta Ystävällinen golfkenttä Mäntsälässä.
Nummelan Palloseura Hockey ry SWOT - Analyysi
Espoo Ringside Golf SENIORITOIMINNAN TOIMINTA-AJATUS Senioritoiminnan tavoitteena on tarjota seniorijäsenille mukavaa aktiviteettiä järjestämällä sekä.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Golf Talma senioritoiminta Seuran 25 v. juhlavuosi.
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Ruokolahden strategia 2016–2021. Yhteistyökykyinen Taloudelliset realiteetit tunnistava Muuntautumiskykyinen Arvomme.
ARVOT Yhteisöllisyys Yhteinen hyvä Avoimuus Saavutettavuus Jatkuva kehittyminen.
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
Suomen Jääkiekkoliitto1 TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN.
Aurinko Golf Oy STRATEGIA Versio 0.4 /
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
PUHEENJOHTAJAKYSELY 7/2014
” Helsingin tapahtumia yhdessä applikaatiossa”
Nurmijärven Golfkeskus Oy yhtiökokous
Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä
Järjestötoiminnan ABC
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
STRATEGIA Aurinko Golf ry
Puheenjohtajapäivät 2014.
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
ORGANISOINNIN PERUSTEET
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
UNELMIEN LIIKUNTASEURA RY Unelmien urheilu- ja liikuntayhteisö TUL Nuoret Päättäjät 2017 Jyväskylä
Uudenmaan Alueen Seniorit
Elämää yhteisöstä – kasvua yrityksistä Juupajoen kuntastrategia 2025
KEIMOLA GOLF RY Jäseniä Seniorinaisia 439, seniorimiehiä 595 eli 1034 senioria joulukuussa Marketta Haapiainen-Junnila, Keimola Golf.
Hirvihaaran Golf Oy Yhtiökokous
STRATEGIA Aurinko Golf Oy
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Klubirakennuksen saneeraus-laajennus
SENIORITOIMIKUNNAN KOKOONPANO Inger Eriksson-Blom Hanno Strang
STRATEGIA Aurinko Golf ry
Vuoden 2018 Pelaaja Ensin tulosten tulkintaa
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Esityksen transkriptio:

”KURK ON KIVA” Strategian kulmakivet suuntaviivoina kehittämistoimille Visio TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2010

2 Visio: ”KURK ON KIVA”  Hyväkuntoinen, monimuotoinen ja luonnoskaunis kenttä Jatkuvalla hyvällä kentän hoidolla varmistamme, että pelattavuus on aina korkeaa tasoa Kentällä säilytämme sopivan vaikeusasteen, jotta se tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille Kenttää kehitämme luonnon arvoja vaalien  Ystävällinen ja kodikas golfyhteisö Kaikessa toiminnassa pyrimme varmistamaan sekä jäsenistön että vieraspelaajien viihtyvyys Aktiivisella seuratoiminnalla vaalimme myös vahvaa klubihenkeä Kannustamme jäseniä kehittymään golfpelaajina Haluamme edistää golfia harrastuksena kaikenikäisille, vauvasta vaariin  Houkutteleva myös kustannuksiltaan Talouden ohjenuorana on kustannustehokkuus, jolla pidämme pelimaksut kilpailukykyisinä Investoinnit ja kentänhoitokustannukset ovat huolellisesti harkittuja Keskitymme kolmeen kulmakiveen:

3 Kehittämissuunnitelmat 1/3  Hyväkuntoinen, monimuotoinen ja luonnoskaunis kenttä Jatkuvalla hyvällä kentän hoidolla varmistamme, että pelattavuus on aina korkeaa tasoa Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa kenttää (myös jatkokoulutukseen panostetaan) Kentällä säilytämme sopivan vaikeusasteen, jotta se tarjoaa haasteita kaiken tasoisille pelaajille Kenttää kehitämme luonnon arvoja vaalien  TOIMENPITEET KAUDELLE 2010 Väylien salaojitusta jatketaan edelleen. 6. väylän rumpuputken uusiminen –Varmistetaan Valley-kentän ylimenovesien poisto tulevaisuudessakin. Viimeistely –Kiinnitetään huomiota viimeistelyyn ja yksityiskohtiin, ”pienet asiat merkitsevät paljon” –Mm. reuna-alueiden raivaus ja siistiminen, Valley-Lake kentän merkinnät, penkit. Teepaikkojen ja teiden hiekoitus –Lisäpanostus teealueiden ja teiden kuntoon. Talkoot –Valitaan 1-2 kohdetta, mitkä kunnostetaan talkootoimin. Taukoalueen 4/7/11 ehostaminen –Taukotilojen ja wc-tilojen ehostaminen, maisemointi. Teetetään Master Plan Kurk Golfin alueesta ja kentistä –Master Plan ohjaa kaikkia tulevia korjauksia ja parannuksia kohti ehjää kokonaisuutta.

4 Kehittämissuunnitelmat 2/3  Ystävällinen ja kodikas golfyhteisö Kaikessa toiminnassa pyrimme varmistamaan sekä jäsenistön että vieraspelaajien viihtyvyys Aktiivisella seuratoiminnalla vaalimme myös vahvaa klubihenkeä Kannustamme jäseniä kehittymään golfpelaajina Haluamme tarjota golfia hyvänä harrastuksena kaikenikäisille, vauvasta vaariin  TOIMENPITEET KAUDELLA 2010 Seuratoiminta –Toimikunnilla uutta ja aktiivista ohjelmaa koko vuodelle. Kilpailut –Panostetaan valikoituihin kilpailuihin ja päivitetään kilpailujen konsepteja. Koulutus –Tuemme jäsenten golfopetusta ja valmennuskoulutusta kaikissa ikäluokissa Juniorit –Tavoitteena Sinetti Seura –tunnustus. Tiedotus –Jatketaan menestyneen Bulletinin julkaisua, sekä aktivoidaan entisestään tiedotusta kotisivuilla ja sähköpostin välityksellä. Palvelu –Palkataan ja koulutetaan kesäksi palvelualtis ja osaava toimistohenkilökunta.

5 Kehittämissuunnitelmat 3/3  Houkutteleva myös kustannuksiltaan Talouden ohjenuorana on kustannustehokkuus, jolla pidämme pelimaksut kilpailukykyisinä Investoinnit ja kentänhoitokustannukset ovat huolellisesti harkittuja  TOIMENPITEET KAUDELLA Talousarvio –Maltillinen budjetti, jossa huomioidaan myös yleismaailmallinen taloudellinen tilanne. Hoitovastike –Hoitovastikkeeseen maltillinen korotus. Green Fee –GF maksujen taso pyritään pitämään korkeana ja ohjaamaan vieraspelaamista hiljaisille ajoille. Harkitut investoinnit kalustoon ja klubitaloon –Roughleikkuri, Iseki 240 (leikkuri+imuri), 3kpl sähkögolfautoja, keskipakoislevitin –Klubitaloa remontoidaan uusimalla pintoja ja ilmanvaihtoa. –Investoinnit eivät ylitä poistojen tasoa, jolloin likviditeetti säilyy hyvänä. Kulut –Kentänhoitoon ja palveluun panostetaan, mutta myös kulut pidetään budjetoidun mukaisina. Avainasiakkuus –Analysoidaan Kurk Golfin asiakasryhmät (vastuut ja edut) –Mm. osakkaille GF etuja naapurikentille Lisäpelioikeus yhteistyökentille –Nurmijärven Golfkeskus, Nevas Golf, Suur-Helsingin Golf