CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Juha Kauppinen Consulting oy Työntekijäkysely Tietoja
Advertisements

”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
KAUPUNGIN JOHDON TERVEISET KYLÄKIERROS MUUTOKSEN TUULET  Jälleen kerran yhteiskuntia ravistelevat suuret muutokset: tekniikassa, uskonnoissa, organisaatioissa,
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
ARKIPÄIVÄN PSYYKKINEN VALMENNUS ESPOON JÄÄTAITUREISSA
Taitojen johdonmukaista, systemaattista, pitkäjänteistä opettelua ja harjoittelua. Fyysiset taidot Psyykkiset taidot Ainakin taitolajeissa psyykkinen.
Jumalan kanssa.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Nuorten liikuttamista vuodesta 2003 Jorma Fisk
Seura- ja lajiliittoyhteistyö koulun näkökulmasta
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
INTERNET - kanava tavoittamiselle - internet on yksi päämedioista tällä hetkellä - sen avulla ihmiset etsivät asioita, hakevat tietoa ja tekevät päätöksiä.
Nuorten Keski-Suomi ry vuotiaiden nuorten ja heidän elämäänsä vaikuttavien tahojen palvelujärjestö. Yhteistyötä tehdään kaikkien tahojen kanssa,
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
DOKUMENTAATIO JA TIEDONMUODOSTUS

PIHLAVAN TYÖVÄEN URHEILIJAT
Oppiminen ja opettaminen harjoitustilanteessa
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Hyvä lapsuus kaikille! Maria Kaisa Aula
TTL Sosiaalisessa mediassa
Elämyshankekyselyn tulokset © Sovita Toteutus: Opiferum1.
5 Jotos, polku osallisuuteen Tampere Muutama ajatus osattomuudesta a la C. Wright Mills.
Kuntalaki uudistuu -seminaarisarja: Miten kunnallisen päätöksenteon läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta parannetaan? Puoluerahoituksen kehittämistä.
Seuratoiminnan kehittäminen
Nuorisourheilun laatuseura Lähtökohtana jokaisesta mukaan tulevasta lapsesta huolehtiminen Sinetin seuralle myöntää lajiliitto Seura mukana valtakunnallisessa.
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Tiistai , klo Turun Ammattikorkeakoulu, Joukahainen OMALLE HUIPULLE.
Holma 23.9 –  Mitä alueelle kuuluu?  Mitä päihdeaiheisia asioita alueella on?  Mitä hyvää alueella jo tehdään?  Mitä pitäisi vielä tehdä nuorten.
 Kysely avoinna sivuilla www.pesis.fi  Kyselyyn saatiin 93 vastausta  Kysely oli osin yhtenevä SLU:n keväällä 2012 järjestämään.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Leppävaaran Pallo ry Kysely seuratoimijoille – yhteenveto tuloksista Loka-marraskuu 2011.
Ruuti - nuorten vaikuttaminen Helsingissä. Ruuti-toiminnan päämäärä Jokaisella nuorella on vähintään yksi myönteinen kokemus vaikuttamisesta.
TAMPERE CETUKSEN HISTORIA Perustettu Neljä seuraa yhdistyi: Laaksolahden Viri, Tapiolan uimarit, Espoon Uimaseura ja Simmis Espoo.
1 TL HUS virkistys ja liikuntakysely v Kyselyn yhteenveto.
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
PILKKU.
Lahden Ahkera harrasteliikunta toimintakertomus
TUOTTAVAA YRITYSTEN PALAUTTEENHALLINTAA Suomen Yrittäjät Yrittäjyysalan tutkintotoimikunta Yrittäjäkoulutuksen vaikuttavuus.
Jukka Läärä puheenjohtaja
Työpaikat kuntoon - pilotti Luottamusmieskonferenssi Aki Rouhiainen
Demokratiaa etsimässä Helsingin demokratiaryhmän pohdinnoista.
Nuorisotoiminnan strategiamittareita
HISSIN NOUSUN TAUSTAA Tavoiteasetantaa ja sitoutumista.
Lasten ja nuorten urheiluharrastus
1 Lapset ja nuoret lastensuojelun laadun määrittäjinä Maria Kaisa Aula Helsingin yliopisto
© Turun Oppisopimustoimisto 2009 Nappaa Nuori Töihin oppisopimuskoulutuksella Varsinais-Suomessa joka kolmas päivä yksi nuori työllistyy oppisopimuksella.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
Gugguu Aqua Action Finland Nanso
Nuorten työpaja Tyttösalibandyseminaari
Lapsiperheraati Varkaudessa Marja-Liisa Honkanen
Taustatietoa Kysely avoinna sivuilla
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
Millaisia muistoja arvioinnista omalta kouluajalta?
VOIMAVAROJEN TALO Piirrä vihkoon/paperille talo, jossa on 5 kerrosta ja kussakin kerroksessa 2 huonetta Mieti ensin itseksesi kysymyksiä ja kirjaa ajatuksiasi.
Huoltajakysely lukuvuoden opiskelijoille
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura
Suomalaisen urheilijan urapolku
Päijät-Hämeen Salibandyseura ry
Vaasan uimaseuran Tähtiseura-auditointi
Esityksen transkriptio:

CxO Mentor Oy

Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö) – yli 10v (8 hlö)

CxO Mentor Oy Tehtävä seurassa

CxO Mentor Oy Mielikuva seurasta

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Tiedän mitä varten seura on olemassa

CxO Mentor Oy Tiedän mitä seura haluaa tulevaisuudessa

CxO Mentor Oy Tiedän mikä on seuran toimintasuunnitelma

CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

CxO Mentor Oy Kolme seuran jäsentä, joita ilman seura ei tulisi toimeen: Vesa Reinikkala (24) Marjut Hyvönen (13) Jukka Partanen (8) Jyrki Ikonen (8) Taru Koskinen (3) Kaisa Tapani Leo Karhapää Anutiina Kerkkäinen Emppu Jukka Vatanen Pekka Latvapukkila Valmentajat Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Kukaan ei ole korvaamaton

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Mielikuva seuran johtamisesta

CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

CxO Mentor Oy Koen, että seuran:

CxO Mentor Oy Koen, että:

CxO Mentor Oy Koen, että:

CxO Mentor Oy Koen, että:

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Koen, että seura:

CxO Mentor Oy Laittaisitko lapsesi seuraan jatkossakin?

CxO Mentor Oy Onko seurasi turvallinen lapsille?

CxO Mentor Oy Arviointi

CxO Mentor Oy Arviointi

CxO Mentor Oy Oletko edelleen motivoitunut osallistumaan seuran toimintaan?

CxO Mentor Oy Lähtisitkö mukaan toimintaan, jos et vielä ole?

CxO Mentor Oy Muuta: Jos haluat jatkaa tai tulla mukaan seuran toimintaan, mikä tehtävä kiinnostaisi: Teen tällä hetkellä toimitsijan tehtäviä ja ohjaan aikuisia eli em. asiat kiinnostavat Hallinto Kaikenlaiset tehtävät valmennuksesta/ohjauksesta aina kilpailutoimitsijan ja hallinnollisiin tehtäviin Valmennus ja luottamustoimet Toimitsija Ajan puutteissa, työ ulkomailla rajoittaa mahdollisuuksia Valmentaja tai apuvalmentaja Urheilija, masters- uimari Rivijäsen

CxO Mentor Oy Suosittelen seuraa

CxO Mentor Oy Parannusehdotuksia (1/2): Lasten ja nuorten toimintaan tulisi jatkossa panostaa enemmän. Nyt masters uimarit vievät hyviä vuoroja nuorten kustannuksella. Myös harrasteryhmät ovat tärkeitä. Uinti voi olla nuoren ainut harrastus, kaikki eivät ole kilpauimareita. SM ryhmä on myös joutunut kärsimään ja luovuttamaan treeniaikaa aikuisille. Keskittyminen Masters -uimarien toimintaan ja heidän menestyksensä hehkuttaminen latistaa nuorten uimarien fiilistä. Aikuiset kyllä pärjää ja osaavat nostaa itse itsensä jalustalle, mutta nuoret tarvitsevat kannustusta ja tukea eikä vain mainintaa sivulauseissa. Lisää ratavuoroja SM ryhmän nuorille uimareille Seuran sivut eivät ole koskaan kannustaneet junioriuimareita. Sivut ovat niin surkeassa kunnossa, että uutta uimaseuraa lapselleen etsiessä ei tulisi mieleenkään tulla kyseiseen seuraan uimariksi. Sivut ovat epäselvät, paljon vanhaa tietoa tai sitten sitä ei ole laisinkaan luettavissa. Toivoisin sivuille aktiivista otetta ja täysin uutta positiivista ilmettä."

CxO Mentor Oy Parannusehdotuksia (2/2): Lasten uimarin polku kuntoon. Taitoryhmille 2 treenit viikossa. Yksi viikkokerta 10- vuotiaille ja vanhemmille on liian vähän. "-avoimuutta seuran johdolta vanhempien suuntaan mm. onko kyseessä vain kasvattiseura, aikuisten uimaseura vai muu mikä? Kilpauintia harrastavat tarvitsevat enemmän kuin mitä seura tällä hetkellä heille tarjoaa, onko tämä myös seuran tahtotila - jos niin kertokaa siitä avoimesti. seuran tämän hetkisen pj:n tulisi tulla toimeen kaikkien henkilöiden kanssa/ olla tasapuolinen seuratoimijoiden kesken. Ei osallistu/ näy laisinkaan junioritoiminnassa vaan keskittyy ja kehittää masters uimareiden asioita, joihin itse kuuluu. seurassa on erinomaisesti asiansa hoitava päävalmentaja, joka saa uimarit innostumaan kerta toisensa jälkeen parempiin suorituksiin ja kannustaa/ rohkaisee uimareita tasapuolisesti. Olisi mukava kuulla miten häntä seuran toiminnassa kuullaan ja otetaan huomioon vai otetaanko?

CxO Mentor Oy Kyselyyn oli helppo vastata?