Lokeropalvelut postiyrityksille Päiväys 29.8.2014 1 Itella PLM/Tuotteen palveluesittely.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Roosa nauha 2014 Tuuli Lahti.
Advertisements

Varainhankinnan uusi aikakausi!
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Aivo2000 kuvaus.
Ennakkotilattujen lehtilähetysten lisäpalvelut ja niiden hinnoittelu Lehtien nopeutukset, postiinjättö- ja jakelupäivän sekä postiinjättöpaikan.
Tohtoriopinnot CMT:ssä Pekka Isotalus Kaikki kuuluvat •Tampereen yliopiston tutkijakoulu •Viestinnän, median ja teatterin tohtoriohjelma •Oppiaineet:
Funet Boksi -pilvitallennuspalvelu IT 2013 –päivät, Tampere Movember 2013
Kuntaliitokset ja osoitteistomuutokset Itella Oyj, Yhteystietopalvelut 11/2008.
Käyttötavarat ja WS1 Sinfos
PaLaVa-projekti Toimijoiden aloituspalaveri klo
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
Tuki-info 2014 Tuki-info Vihti Lohja
•Kausi on K-Vantaa Idän juhlakausi ja sen kunniaksi julistetaan jääkiekkoaiheinen piirustus- ja valokuvakilpailu. •Kilpailussa on kaksi sarjaa:
Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet.
Paikkatiedon näkymiä Kuluttajasektorin kehitys Navigointituotteiden läpimurto alkoi 2006 •Navicore, TomTom jne. Kuluttajille suunnattuja.
HEINOLA RESORT Hankekokonaisuus vuosille SIVUSTO, VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
ARVOPAPERISIJOITTAMINEN KAPPALE 6: JOHDANNAIS- INSTRUMENTIT
Jussi Laitinen & Reko Martti
Arvonlisä-verotuksen perusasioita
EURA2007 – rakennerahastohankkeiden hallintajärjestelmä Heli Rintala
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
ERIKOISKULJETUS TRAKTORILLA
I-DAYS Petri Kemppainen I-DAYS palvelu varmistaa, että tärkeät päivät tulevat huomioitua ajoissa ja oikealla tavalla.
KAUSIJULKAISUPÄIVÄT ELEKTRONISEN AINEISTON HANKINTA YRITYSTIETOPALVELU – KEMIRA OYJ.
PALVELUT PAKETTIIN – ASIAKKAAN HYVÄ
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
Tekniset ongelmat, aikataulu ja ohjeistus OKM:stä johtuvat ongelmat Tiukka aikataulu Ohjeistus myöhässä tiedonkeruuseen nähden Muutokset ohjeistuksessa.
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
1 TILASTOTIETOJA PANKKIEN MAKSU- JÄRJESTELMISTÄ SUOMESSA
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
KIINTEISTÖITTÄINEN JÄTTEENKULJETUS Kunnan järjestämän kilpailutetun ja kiinteistön haltijan järjestämän (sopimusperusteisen) jätteen- kuljetuksen erot.
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Toimintasuunnitelma.
1 Elintarvikkeiden hintaseuranta –hanke 2009 (2010) Seurantaohjeet.
Pesäpallon juhlavuosi 2012 Koulukäynnit. Koulukäyntien konsepti 1. Koulukäyntien esittelydiat (liite) - Pesäpallon juhlavuoden tapahtumat - Pesäpalloseuran.
UMF I Luento 1. Aika Luennot, Klo 14–16 to 4.9 – ke 10.9 ke 24.9 – ke 1.10 ke – pe Demot, Klo 10–12/12–14/14–16 Pe 12.9, Ti 16.9, Pe 19.9.
Rajapintojen käyttöönottohankkeet Jyväskylässä
Tietovuokaaviot (ei osa UML-kieltä)
Mitä lukijalle tarjotaan? Sisällönanalyysi lehtiuudistusten tukena ja mittarina TOIMI-hanke, päätösseminaari Merja Helle ja Aurora Airaskorpi.
1 jouluk-14 Postin tulos jouluk-14 Yritysten logistiikkaprosessien ulkoistaminen yleistyy Sähköinen viestintä nopeassa kasvussa Euroopan.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
TAKO-yhteistyösopimus Museot, jotka osallistuvat valtakunnalliseen Tallennus- ja kokoelmayhteistyö TAKO:on, ovat sopineet kulttuurihistoriallisten.
Atk-infot tutorryhmille Atk-keskus / Hannele Rajaniemi.
 toimintakäsikirjan päivitysten tilanne  prosessikuvausten tilanne (voimme tarkastella jo päivitettyjä prosessikuvauksia)  Flamma-julkaisujärjestelmän.
Alkoholin mainonta ravintolassa
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Oulunsaloon lukioon Kevät Hakeminen lukioon keväällä 2015  Haku valtakunnallisessa yhteishaussa – osoitteessa
Työnhaku TE-toimistossa Tehtäviä. Kuinka TE-palvelujen asiakkaaksi kannattaa ilmoittautua? Mistä päivästä lähtien työnhaku astuu voimaan? Mitä kannattaa.
DigiDemo CreaDemo CreMa Tuotantoneuvoja Milla Moilanen.
Oulunsaloon lukioon KEVÄT Lukiomme vahvuuksia  Ajanmukaiset tilat Oulunsalo -talossa Lentokentän tien varressa  Yksilöllinen tuki opiskelijoille,
Automaattisten toimitusten palkkiot (ADR)
Osoite-käsitteet YSR
Toimintasuunnitelma.
Kuvasarja – kunnan liittyminen palveluun
Hyvinkää 100 vuotta.
Lean Canvas palveluiden suunnittelun ja kehittämisen apuvälineenä
Lasten ja nuorten kulttuurikeskus metku
Tai vaihtoehtoisesti
Tuotteen nimi.
Tervetuloa postiin!.
Tuotteen nimi Esityksen otsikko.
Arvonlisävero Välillinen vero
Liikunta- ja nuorisopalvelut
LIIKEKILPAILUN SÄÄNTELY KILPAILU- MENETTELY KILPAILUN- RAJOITUKSET
Verkkoaivoriihi helmikuussa 2014
POSTILAKI Työryhmän ehdotus postilainsäädännön uudistamisesta
Tarjous Netvisorista.
Postilakiehdotus ja lehtijakelu
Esityksen transkriptio:

Lokeropalvelut postiyrityksille Päiväys Itella PLM/Tuotteen palveluesittely

SISÄLTÖ 1.Asiakastarve ja arvolupaus 2.Lokeropalvelut postiyritykselle – tuote lyhyesti 3.Jättöpisteverkosto 4.Hinnoittelu 5.Palvelun käyttöönotto 2

Asiakastarve ja arvolupaus Suomen markkinoilla toimivien, toimiluvan saaneiden postiyritysten jakeluissa olevat kirjelähetykset jaetaan lokero-osoitteisiin ja yrityspostinumeroihin Itella Postin toimesta maksullisella palvelulla. Palvelua tarjotaan postiyrittäjän toimilupa-alueella, jotta postiyrittäjä voi omalla toimilupa-alueellaan tarjota omille asiakkailleen kattavat jakelupalvelut myös Itella Postin lokero-osoitteisiin. 3

Lokeropalvelut postiyrityksille *Tuote lyhyesti Palvelun avulla toimiluvan saanut postiyritys saa hoidettua osoitteelliset kirjelähetykset myös postilokero-osoitteisiin ja yrityspostinumero-osoitteisiin toimilupa-alueellaan. –epäselvillä tai puutteellisilla osoitetiedoilla varustetut perillesaamattomat lähetykset palautetaan aina postiyritykselle Lähetykset merkitään postiyrityksen omalla maksumerkinnällä. –maksumerkintä painetaan tai tulostetaan lähetyksen päälle –postiyritys ilmoittaa käyttämänsä maksumerkinnän Itella Postille Paketit, lehdet, osoitteettomat lähetykset ja postiyrittäjän toimialueen ulkopuolelle suunnatut lähetykset eivät kuulu Lokeropalvelut postiyrityksille –palveluun. Edellä mainitut lokero-osoitteilla varustetut lähetykset postiyrittäjä voi postittaa Itella Postin yritysasiakkaille tarkoitetuilla palveluilla hinnaston mukaisin hinnoin ja ehdoin. 4

Lokeropalvelut postiyrityksille *Tuote lyhyesti Arkipäivänä, klo mennessä, Itellan ennalta määrittämiin jättöpisteisiin jätetyt lähetykset jaetaan lokero-osoitteisiin 80% varmuudella postiinjättöä seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä, loput sitä seuraavana päivänä. Lokeropalvelut postiyrityksille -palveluun ei ole tarjolla lisäpalveluja. –Jos postiyrityksillä on tarve käyttää lisäpalveluita, voi ne ostaa Priority-kirjeeseen liitettyinä Yrityshinnastossa mainituin hinnoin ja ehdoin. Tällaisia lisäpalveluita on esim. Kirjaaminen, Postivakuuttaminen, Saantitodistus, Postiennakko, Pika ja Maksikoko. 5

Jättöpisteverkosto Jättöpisteverkostona toimii Itella Postin erikseen toimilupa- aluekohtaisesti nimeämä myymäläverkosto. Lähetyksiä ei voi jättää myymälään sen yhteydessä oleviin Postilokeroihin jaettavaksi. 6

Hinnoittelu Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Hinnoittelun perusteena on yksittäisen lähetyksen paino ja kappalemäärä. Laskutus sähköisen lähetyslistaan merkittyjen tietojen perusteella. ei käteismaksua 7 Lokeropalvelut postiyritykselle -hinnasto €/kappale€/kilo 0,44003,200

Palvelun käyttöönotto Postiyrityksen ja Itella Postin välillä tehdään: –Asiakassopimus –Lokeropalvelut postiyrittäjälle -tuotesopimus Postiyritys ilmoittaa käyttämänsä maksumerkinnän Itella Postille. Postiyritys saa Exranet-tunnukset ja täyttää sähköisen lähetyslistan jokaisesta lähetyserästä. –Sähköinen lähetyslista toimii laskutusperusteena Lokerolähetykset tulee jättää eroteltuna muusta mahdollisesta postista. 8