MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI 2004. SORSAJAHTI ALKOI 20.8.2004... Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Perusevankeliumia tähän päivään
Advertisements

Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
Kasvaako pääni, kun opin?
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Jokerivalojen toimintaperiaate
Murtolukujen kertolasku
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
”Yrityskauppa myyjän ja ostajan näkökulmasta!”
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tietotekniikka on hyvä renki, mutta huono isäntä.
Kandiseminaarin ryhmätyöskentely Kevätlukukausi 2007.
Tikkurila 10 The City of dreams
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
EVU:n 40-v. historiakirja Alustava suunnitelma Kari Kallio
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
Viron sikaretki Nuotiolla istuskellessa voi kuunnella koiran haukkua ja rauhoittua katselemaan liekkien loimua. Oliko se niin että kukaan oikea.
14 websuunnitteluvinkkiä!
FAUNA – Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta.
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Tampereen yhdistysrakenne hanke
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Aamujumppa Seuraavassa yksinkertaiset ohjeen hartiajumpaksi tietokoneen kanssa paljon työaikaa viettäville. Jumppa kannattaa tehdä aamuisin, jotta kroppa.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Huvipuistossa Elsa & Julia Olet lähdössä tänään huvipuistoon. Menet Et mene.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
Seiso kuin vuori, virtaa kuin joki – näkökulmia työhyvinvointiin Valtakunnallinen Hyvinvointipäivä Salla Tapio Malinen
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Olet ehkä ollut retkellä
1 Hei, Kouluratsastuksen SM 2013 alkaa nyt viikonloppuna perjantaina ja liikennejärjestelyt näyttelevät isoa osaa kisojen onnistumisen kannalta. Kuten.
Näkökulmia tilastojen tulkitsemiseen Käytä oikeita käsitteitä.
Suomalainen mount everestillä
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
Saunailta Ohjelma Mennyt kausi –Tavoitteiden toteutuminen –Statistiikka –Muiden mietteitä? Talvi kausi –Futsal cup –Futsal sarja –Harkoista.
KEHITTÄMISTEHTÄVÄN SUUNNITELMA
PILKKU.
FC Kontu Iltapäiväkerhotoiminta. FC Kontu -Olemme olleet EasySport toiminnassa mukana alusta saakka -Helsingin kaupungin liikuntavirasto kartoitti yhteistyöhön.
0 Käyttöliittymät II (syksy 2004) / Sari A. Laakso Helsingin yliopisto, tietojenkäsittelytieteen laitos Kt 6: Asiantuntija-arvio Ville Romppainen Nesteen.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Kuvakäsis – Miksi pipo pitää laittaa hihaan?
1 Ohjelmointikielten varhaishistoria Esa-Matti Miettinen
YHTEINEN IDEOINTI. Mitä yhteisiä työpäivään liikettä lisääviä asioita jo teemme? Kirjatkaa keskeisimmät asiat ylös. Voisiko joitain näistä asioista.
Havaintotietojärjestelmien runsautta Tuuli Toivonen Turun yliopisto.
Vierailimme Stentorpin lammastilalla Kun olimme bussilla harhailleet vähän matkaa, löysimme perille. Tilan omistajat Heikki ja Jill toivottivat meidät.
Kuka puhuu totta? Oppilaat ovat tulleet luokkaan ja matematiikan tunti alkaa rauhallisesti.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
OHJAAJAKOULUTUS - OSIO 4
Tiistai Mardi 20 novembre.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Minun koirani nimi on Pyry ja se on rodultaan Lapinkoira
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
Case: ”Ruoka-listalla kaali-kääryleitä”
MATKANI NORJAaN Reetta Karjalainen.
Laula sieluni mun, sieluni mun,
Esityksen transkriptio:

MIKON JA VINHAN METSÄSTYSVUOSI 2004

SORSAJAHTI ALKOI Ihka ensimmäinen kuuma lintu! Hämärän aikaan niitä saa... Joskus on tuuriakin. Neljä sorsaa samaan nippuun kolmella laukauksella.

Jo sorsajahdin aikana harjoiteltiin kanalintukuvioita maastossa... Seisontoja alkoi tulla ja homma rupesi kiinnostamaan Vinhaa ihan tosissaan...

10.9. koitti juhlahetki... Oli ensimmäisen kanalintujahdin aika... Ryntäsimme Sodankylään kun Inarissa metsästys alkaa vasta Saaliitta tosin jäätiin vaikka Vinha vähän riekkoja pölyyttämään pääsikin... Huomaa neidin pettynyt ilme...

Suuri hetki koitti noin klo aamulla. Vinha löysi kiirunan Iisakkipäältä, teki UPEAN riistatyön ja isäntäkin onnistui pudottamaan linnun. Neiti tosin omi sen omakseen heti noutokomennon saatuaan, mutta pienellä neuvottelulla tästäkin selvittiin.

Tästä mentiin eteenpäin vaihtelevalla menestyksellä, silti hyvin nousujohteisesti. Urupään takana

Ja pakastin näyttää tällä hetkellä tältä, vaikka syötykin on.... =)

Nyt sitten alkaa armoton kevätkauden odotus, tottelevaisuusäksiisi ja samalla odotellaan molemmat milloin se äiskä tulee taas kotiin hemmottelemaan meitä.... Ja metsällä käydään tietty aina kun vain pakkanen ja valo-olosuhteet antavat myöten.....