 Sähkökitara on kielisoitin, jossa sähkömagneettiset mikrofonit muuttavat kielten värähtelyn sähköisiksi signaaleiksi, jotka sitten kitaravahvistin vahvistaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Myyttejä tuulivoimasta
Advertisements

Pelisilmää asiakaskohtaamisiin Mikko Ojanen. Kauraa • Valitsin kirjan hiljattain pidetyillä myyntipäivillä buukattuja tapaamisia varten. • Asiakastapaamisia.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Tarinat kerätty osoitteesta:
OTA ESILLE MUISTIINPANOVÄLINEET! Esim. iPad:in ja iPod Touch’in muistio
Toimintaohjeet opelle
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Uusi Leader-brändi 2014 Mikä, miksi ja miten?.
Case-kahvila Raija Kerätär
Katso Aitolasta lisää:
Epilepsia: erillaista tositarinaa -kampanja.
Mansikkatilalla 1. Tilaesittely
Puhelinteknologian historiaa
Antiikin aika: Antiikiksi kutsutaan aikaa n eKr. – 500 jKr., eli antiikin Kreikan ja Rooman kukoistuskausia. Miksi nämä kaksi voimakasta kulttuuri-
”Musa” -projektin eteneminen 1. Prosessi 2. Tiedonhaku 3. Tämän hetkinen tilanne ja jatkosuunnitelmat.
MYA9114 Matkailupalvelun perusteet, 2 op
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Lentokone Lentokone pysyy ilmassa sen kantopintojen, kuten siipien aiheuttaman nostovoiman ansiosta, mutta lentokoneet vaativat ilmassa pysyäkseen myös.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Aamujumppa Seuraavassa yksinkertaiset ohjeen hartiajumpaksi tietokoneen kanssa paljon työaikaa viettäville. Jumppa kannattaa tehdä aamuisin, jotta kroppa.
Mikä vika on kuvannoissa? Kuvannot ovat nyt oikein!
TEKSTITYYPIT RK s. 238.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Replikointi MySQL Server -tuotteella - alustava selvitys -
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
KUPARIN TIE KAIVOKSESTA JALOSTETUKSI TUOTTEEKSI
Pilkku.
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Tietovuokaaviot (ei osa UML-kieltä)
GNU-ohjelmointityökalut Jussi Raunio TI09OHJ
Johtokoodaus Historia, toiminnalliset syyt ja toteutustapojen hintaerot ovat johtaneet eri johtokoodaustapojen kehittämiseen. Hyvälle johtokoodaukselle.
Tietoa soittimista.
PILKKU.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Viittomakielinen novellikilpailu – Viittomakielen lautakunta VI valtakunnallinen viittomakieliseminaari Kotimaisten kielten.
Mittaustekniikka 26 AD-muuntimia Liukuhihna – Pipeline Muunnos tehdään useassa peräkkäisessä pipeline- asteessa, joissa kussakin ratkaistaan joukko bittejä.
Ääni ja kuuleminen Kuuloaisti toimii ihmisellä jo sikiövaiheessa.
TALOUSARVION NOUDATTAMINEN JA TULOKSELLISUUDEN JOHTAMINEN Ajankohtainen viesti – Hyvän hallinnon periaatteet ja toimiva sisäinen valvonta Ylijohtaja Marjatta.
Kohtaus 1 Kolme tanssijaa, koreografia alkaa Videokuvaa Taustalla soi musiikki.
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
2. a. Pareittain esittele kirjoittamasi esittelyteksti ja valitsemasi lehtijutut. 2. b. Tarkastelkaa yhdessä valitsemianne lehtijuttuja ja merkitkää juttuihin.
1 Ohjelmointikielten varhaishistoria Esa-Matti Miettinen
HIILI Hiili on yleinen epämetalli, neliarvoinen alkuaine, jolla on myös useita allotrooppisia muotoja. Sen kemiallinen me rkki on C (lat. carbonium) ja.
ATK-työt.
Projektityö: Vahvistimet
Aurinkokunta on vain pieni osa maailmankaikkeutta
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
14. Aine laajenee lämmetessään
Rikki
NUORISOKULTTURIEN SYNTY
Viulu.
Jessen seikkailu.
Viulu/Violin Viulu on jousisoitinperheestä kovaäänisin soitin. Viulun kehitys tapahtui luvulla Italiassa. Viulussa on neljä kieltä. Se rakennetaan.
Kontrabasso.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Kirjautumis-näkymä Yhdistää kokoukseen Kirjoitetaan annettu osoite selaimen osoiteriville Valitaan ”Enter as a Guest” Lopuksi painetaan ”Enter.
Modernismi ja populaarikulttuuri s Modernismi 1920-luvulla 1920-lukua kutsutaan modernismin vuosikymmeneksi: kaupungit kasvoivat, autot ja lentokoneet.
5 Lämpö ja energian siirtyminen
Televisiot.
Elinympäristömme alkuaineita ja yhdisteitä
ESSEE.
Ryhmän ohjaamisen perusteet ammattiin
HISTORIAA 1990-luvulle saakka
Fender musical instruments corporation Mika vahtola tlpt16b
Lentoliikenne luvulla
SADUTUS Ruut Ruokonen 2013.
Luku 17 – Historiankirjat
Esiintyminen ammattiin
Esityksen transkriptio:

 Sähkökitara on kielisoitin, jossa sähkömagneettiset mikrofonit muuttavat kielten värähtelyn sähköisiksi signaaleiksi, jotka sitten kitaravahvistin vahvistaa ääneksi.  Kieliä 6-7  Keksitty jenkeissä 30-luvulla.  Sillä voidaan soittaa kaikkea jazzin hitaista riffeistä, speedmetallin nopeimpiin sooloihin.  Sillä esiintyminen vaatii vahvistimen  Yhdistetään yleensä rockiin ja metalliin, mutta ensimmäiset kitaristit olivat jazz kitaristeja.  Ensimmäinen umpirunkoinen sähkökitara valmistui kuuluisan kitaristin: Les paulin käsissä.

 Voimasointu, barresointu, powerchord, barrechord

 Tai ylös alas pickailu, miksi sitä nyt tahtoo kutsua

 Joe Satriani