Suomen Lions-liitto ry

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Punaisen Ristin viikko Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Ota osaa Haitin koulujen jälleenrakennukseen! Päivätyökeräys 2013–2014.
NENÄPÄIVÄÄ JÄRJESTÄÄ YLEN HYVÄ SÄÄTIÖ
YRITYSTEN NÄLKÄPÄIVÄ- NÄKYVYYS. Lippaan kanssa liftaten -kiertue • Näyttelijä Krista Kosonen matkustaa Nälkäpäivä-viikolla lippaan kanssa pohjoisesta.
Ystävän avulla apua yksinäiseen arkeen
• Rukousta Suomen puolesta • Rukousta seurakuntien puolesta • Rukousta evankelioimisen puolesta Teemavuoden tavoitteet:
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
”Määrittää ihmisen yksilönä”
Sauna Contact Point Finland Miksi Cannes Lions? • Jos-et-ole-siellä-et-ole-olemassa -tapahtuma • Maailman mielipidemanipulaattorit ja mainosalan.
Punaisen Ristin kansainvälinen nuorisotoiminta
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
LC Hki / Malmittaret PTS = Pitkän Tähtäimen Suunnitelma
RAKAS RAAMATTU 2007.
Kokeiltavat ubiikit palvelut Alpakka-hanke Maunulassa 2008 tutkija Sirkku Wallin Teknillinen korkeakoulu TKK projektipäällikkö Anna Kanervo Helka ry. Maunulan.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI MIKÄ ON KOULUKAVERIPROJEKTI? 1. Hyvän toveruuden edistäminen kouluissa Tarjotaan klubeille palveluaktiviteetiksi! SLL:n.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Nenäpäivä-kampanja Raportti KVN:lle Lions Clubs International MD 107 Finland Nenäpäivä-kampanja, PVGD Reijo Ikäheimonen2 Nenäpäivä-kampanjan.
AVUSTUSPROJEKTI Lähialueyhteistyö-projekti Mika Korppinen.
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
Puhdas vesi jokaiselle lapselle
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Joukkoistamisen ja vertaistuotannon edistäminen yhdistysten kansalaistoiminnassa Käytännön kehittäjän näkökulma.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
PHACO-laite Ratnapuran sairaalaan PID Erkki Laine Sairaalan hankevastaava.
Rotarypiiri 1420 Uusi Lastensairaala hankkeessa
Ei hätää, jos sinä autat. Operaatio Nälkäpäivä 2012.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
Oriveden Kokoomus ry Seurakuntavaaleja vietetään vasta syksyllä, mutta jo alkuvuodesta on tehty päätöksiä koskien esimerkiksi ennakkoäänestyspaikkoja.
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
Punaisen Ristin nuorisotoiminta
Poliovoidaanhävittää! 1985: : => vähentynyt 99.6 % 99.6 %
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Sinä. Juuri sinä voit vaikuttaa siihen Sinä voit vaikuttaa siihen, että apua saadaan mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti siellä missä sitä tarvitaan.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Sight First II Lahjoitussitoumukset PID Harri Ala-Kulju 1 Näkemisen puolesta kampanjan loppuhuipennus Suomessa Maaliskuu - Toukokuu 2008.
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄJYVÄSKYLÄN YLIOPISTO UNIVERSITY OF JYVÄSKYLÄ Marja Kankaanranta Tiedottaminen verkostojen.
Makupaloja monikulttuurisuudesta 2015 Makupaloja monikulttuurisuudesta Suomen Punainen Risti.
Välitä nuoresta – älä välitä alkoholia alaikäiselle 17/4/2010 Ehkäisevän päihdetyön hanke.
Aihe 1. -hanke Nelivuotinen ( ) Kolmivaiheinen - toteutetaan kolmessa vaiheessa, kolmella pilottipaikkakunnalla, mukana kolme kieli- ja kulttuurivähemmistöä.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
ÄKKILÄHTÖ MINKÄ YHDEN TAVARAN SINÄ OTTAISIT MUKAASI?
PUNAINEN RISTI IRIS, JUSTIINA JA EMMA. MIKÄ ON PUNAINEN RISTI? Suomen punainen risti on yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä. Se on perustettu.
Malmin seurakunnan nuorten lähetyskohde Senegalin koululaiset Senegalin luterilaisen kirkon koulutyön hanke/ Suomen Lähetysseura Minna-Sisko Mäkinen Kuvat:
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
NENÄPÄIVÄ 2015 Kauden avajaiset Marjatta koululla Tietoa NENÄPÄIVÄSTÄ.
Suomen UNICEFin vapaaehtoistoiminnan kysely 2017
100 uutta tapaa tehdä partiota
Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.
Julkisuuskuvatutkimus
D-piirin lionspinssiviikko
Rasisminvastainen kampanja
Rotarysäätiö Mitä Future Vision Plan merkitsee klubeissa? Klubin yhteistyösopimus (MOU) Tähän muistiinpanoja Syysseminaari Apurahojen hallinnointia koskeva.
NENÄPÄIVÄN LIPASKERÄYS
Kenian lasten puolesta
100 suomalaista vesistötekoa –kampanja ja rotarit & rotaryklubit
Yhteisvastuukeräyksestä
Lions tietoa uusille jäsenille
- ja tähän mahdollinen ala
Säännölliset yhteiset tapaamiset toimijoiden kesken
Maailmassa joka kuudes lapsi asuu keskellä sotaa tai konfliktia
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
TOIMINNAN TILASTOINTI
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

Suomen Lions-liitto ry Nenäpäivä ja Suomen Lions-liitto ry

Nenäpäivä ja naurun voima Nenäpäivänä kerätään varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi. Nenäpäivänä maailmaa parannetaan hauskoilla tavoilla ja näin autetaan maailman köyhimmissä oloissa asuvia ihmisiä. Seuraavaa Nenäpäivää vietetään perjantaina 5.11.2010. Päivä huipentuu Yle TV2 Nenäpäivä Show –ohjelmaan. Nenäpäivään voi osallistua useilla eri tavoilla - vain mielikuvitus on rajana!

Ylen Hyvä Säätiö Nenäpäivän järjestää Ylen Hyvä Säätiö. Säätiön toiminnassa on mukana 9 avustusjärjestöä, jotka vievät avun luotettavasti perille: Suomen UNICEF Pelastakaa Lapset Plan Suomi Säätiö Suomen Punainen Risti Kirkon Ulkomaanapu Fida International Suomen Lähetysseura Solidaarisuus SASK Yleisradio tukee Nenäpäivää ohjelmatoiminnallaan.

Esikuvana Red Nose Day Nenäpäivän idea tulee Isosta -Britanniasta, jossa Red Nose Day on järjestetty vuodesta 1988 lähtien. Red Nose Day on päivä, jolloin britit hulluttelevat hyvän asian puolesta. Samalla kampanja jakaa tärkeää tietoa kehitysyhteistyöstä. RND 2009 keräsi yli 80 milj. puntaa Nenäpäivää vietetään myös mm. Saksassa, Norjassa, Australiassa ja Islannissa.

Suomen Lions-liitto ja Nenäpäivä Suomen Lions-liitto on mukana Nenäpäivässä auttamassa kehitysmaiden lapsia. Kampanjan avulla Lionsit saavat näkyvyyttä myös omalle toiminnalleen. Nenäpäivää varten on valittu 14 kampanjapäällikköä, jotka vastaavat Nenäpäivästä oman piirinsä alueella. Yhteistyöstä toivotaan monivuotista perinnettä, jossa Nenäpäivä kuuluisi Lions-klubien syksyn ohjelmaan.

Lions-klubien Nenäpäivä Klubit voivat osallistua Nenäpäivään lipaskeräyksellä järjestämällä Nenäpäivän tapahtuman tai tempauksen tekemällä yhteistyötä maakuntaradion kanssa Muita tapoja osallistua: lahjoituksen tekeminen aktiviteettitililtä, muiden järjestämään tapahtumaan osallistuminen, Nenien ostaminen klubin jäsenille tai paikalliselle koululle… jne.

Lipaskeräys Kampanjapäällikkö jakaa lippaat ja muut materiaalit klubeille (enintään 5 lipasta / klubi) Klubit voivat halutessaan ostaa kerääjille nenät. Nenäkäs kerääjä herättää hilpeyttä ja avaa varmasti kukkaronnyörejä paremmin  Lipaskeräys kannattaa järjestää jo olemassa olevan tapahtuman yhteyteen, esim. urheilumatsit, toritapahtumat, messut…

Tapahtuman tai tempauksen järjestäminen Millainen tapahtuma tuo hymyn huulille? Mikä tuottaa eniten rahaa kehitysmaiden lasten auttamiseksi? Millaisella tapahtumalla herätämme huomiota? Miten tapahtuman saisi järjestettyä helposti? Löytäisimmekö yhteistyökumppaneita?

Yhteistyö maakuntaradioiden kanssa Monet Ylen maakuntaradioista ovat aktiivisia Nenäpäivä-toimijoita. Radiot osallistuvat Nenäpäivään monin eri tavoin: järjestämällä haastekampanjoita, toivekonsertteja, tapahtumia, tempauksia, avoimia ovia jne. Radiot myös tiedottavat Nenäpäivästä ja paikallisista tapahtumista.

Kampanjamateriaalit Flyer (fi ja swe) Juliste A3 Tapahtumajuliste A3 Ruotsinkielinen juliste A3 -tulostettavana nettisivuilta Opettajan opas (fi ja swe) Keräyslipas ja nimikyltti Valmis lehdistötiedote Logoja ja kuvia voi ladata nettisivujen kuvapankista

Aikataulu 2010 24.9. Klubit ilmoittautuvat Nenäpäivään ja tilaavat materiaalit omalta kampanjapäälliköltään. 15.10. Materiaalit on jaettu klubeihin. 5.11. Nenäpäivä! 12.11. Rahojen tilitys pankkiin ja raportointi.

Keräyksen kulut Keräyksen kulut saavat olla enintään 10% keräystuotosta, mutta pyritään ettei kuluja syntyisi ollenkaan. Tapahtumien budjetointi on tärkeää! Kulukorvaukset laskutetaan Lions-liitolta omalla lomakkeella. Esiintyjille ei ole yleensä maksettu palkkioita osallistumisesta Nenäpäivään.

Keräysvarojen tilitys ja raportointi Klubit tilittävät rahat päiväkassatilityksenä keräystilille 12.11. mennessä. Viitenumeron käyttö on tärkeää. Raportti kerätyistä varoista lähetetään sähköpostilla kampanja- päällikölle ja Ylen Hyvä Säätiöön.

Lisätietoja Nenäpäivästä saat kätevästi netistä www.nenäpäivä.fi www.lions.fi Oman piirisi kampanjapäällikkö on myös apunanne Nenäpäivän suunnittelussa!

Hauskaa Nenäpäivää!