Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kenian lasten puolesta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kenian lasten puolesta"— Esityksen transkriptio:

1

2 Kenian lasten puolesta
Tarjoamme koulullenne maksutonta Eväät Elämään - globaalikasvatusvierailua, jonka teemana on Kenian lasten mahdollisuus koulunkäyntiin. Vierailu tehdään Fidan ja Helluntaiseurakuntien Koulupalvelun yhteistyönä. Materiaalit soveltuvat alakouluihin, yläkouluihin ja lukioihin. Eväät elämään -globaalikasvatusmateriaalit ja -vierailut toteutetaan ulkoministeriön kehitysyhteistyötuella, ja ne ovat kouluille maksuttomia.

3 Kenian lasten puolesta
Vuoden 2017 kampanja vie osallistujat matkalle Keniaan. Siellä merkittävä kehityshaaste on lasten mahdollisuus koulunkäyntiin. Tämän seurauksena lapset ajautuvat helposti kadulle ja joutuvat pelkäämään elämänsä puolesta. Eväät Elämään – globaalikasvatusmateriaalit tarjoavat tietoa kehitysmaiden lasten elämästä. Materiaalit, kuten osallistavat harjoitukset ja tietopaketit, tukevat kasvamista vastuulliseksi maailmankansalaiseksi.

4 Vuoden 2017 kouluvierailun materiaaleja
Mahdollisuus aamunavaukseen Taustatietoa Keniasta Lyhyt video Erilaisia toiminnallisia harjoituksia peruskouluihin ja lukioihin Kampanjan tuottaa Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö Fida International ry. Fida on Suomen suurimpia kehitysyhteistyötä tekeviä järjestöjä, joka on saanut ulkoministeriön kehitysyhteistyötukea jo vuodesta 1974 ja on ministeriön kumppanuusjärjestö. Kouluvierailuista vastaa Helluntaiseurakuntien Koulupalvelu lähes 40 vuoden kokemuksella. Koulupalvelu toimii yhteistyössä Opetushallituksen kanssa.

5


Lataa ppt "Kenian lasten puolesta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google