Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
JulkaistuJuuso Toivonen Muutettu yli 9 vuotta sitten
1
YRITYSTEN NÄLKÄPÄIVÄ- NÄKYVYYS
2
Lippaan kanssa liftaten -kiertue • Näyttelijä Krista Kosonen matkustaa Nälkäpäivä-viikolla lippaan kanssa pohjoisesta etelään (Rovaniemi-Oulu-Jyväskylä- Tampere-Turku-Helsinki) ja haastaa ihmisiä ja yrityksiä keräämään ja lahjoittamaan. • Yhteistyökumppanina on Nelonenmedia. Tuotantoryhmä seuraa Kristan matkaa päivittäin Liv-kanavan ja Ruutu.fi:n ohjelmissa, Radio Aallossa ja netissä sivulla nälkäpäivä.fi.
3
Lippaan kanssa liftaten -lahjoitukset • Yli 1500 euroa lahjoittaneet yritykset saavat nimensä esille television Lippaan kanssa liftaten - ohjelmaan. • Televisionäkyvyyteen oikeuttavia etukäteislahjoituksia on mahdollista tehdä jo nyt Katastrofirahaston tilille Nordea 221918-68000, FI06 2219 1800 0680 00, NDEAFIHH, kirjoita viestikenttään Nälkäpäivä 2013. • Näkyvyyden saamiseksi pyydämme toimittamaan lahjoituksen tiedot osoitteeseen eeva.arrajoki@punainenristi.fi.
4
Mukana auttamassa -sivusto • Heinäkuun puoleenväliin mennessä valmistuu uusi nettisivu punainenristi.fi/mukana- auttamassa, jonne kootaan Punaisen Ristin saamia yrityslahjoituksia. • Sivuille tulee lista yli 1000 euroa Nälkäpäivään lahjoittaneista yrityksistä. • Näkyvyyden saamiseksi pyydämme toimittamaan lahjoituksen tiedot osoitteeseen eeva.arrajoki@punainenristi.fi.
5
Virtuaalilippaat kolmella kielellä • Virtuaalilippaita voi perustaa 22.7. lähtien osoitteessa lahjoituslipas.fi/punainenristi • Lippaita voi tehdä myös ruotsiksi ja englanniksi lahjoituslipas.fi/rodakorset ja lahjoituslipas.fi/redcross. • Lippaisiin on mahdollista lahjoittaa sekä verkkopankin että luottokortin kautta.
6
Parhaat virtuaalilippaat esiin • Lippaiden perustamissivulla on koonti suurimman keräystuloksen saavuttaneista lippaista. • Parhaan näkyvyyden saavat 10 eniten kerännyttä lipasta. Pitämällä oman lippaan kymmenen kärjessä, saa näkyvyyden jatkumaan koko kampanjan ajan.
Samankaltaiset esitykset
© 2023 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.