Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Lisää tähän prosessin nimi Kerro tässä tuotteen ja yrityksen nimi.
Advertisements

Ikäihmiset ja verkko Enter ry, pj Sakari Eränen
2. Harjoituskerta. 2. Harjoituskerta Välineet ja Varusteet -> Eivät yhdentekeviä.
DIABEETIKON KEVENNYSHOITO
Esitys Romukauppiasliiton luokittelupäivään Jyväskylässä
JH Kiekonheittosuorituksen pääkoordinaatit •Tukivaiheitten kriittiset tasapainopisteet •Hartia- ja lantiolinjojen ristikkäisvaiheet •Kiekkokäden.
Vastuullisuus verkkokalastuksessa
Myyttejä tuulivoimasta
Resistanssi ja Ohmin laki
Toimisto- ja tuottavuusyhdistys ESITTELY
Muistit, apumuisti, cd-, dvd-levyt ja asemat, USB-muisti
Gumbel Suuret sateet (yli 30 mm sateet + 50%) Toistumi saikaMinMaks KA A1B 2500,7230,8500,816 0, ,7190,8470,813 0, ,7090,8390,807 0,854 Muutos.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Deep Sky piirtäminen © 2003 Marko Myllyniemi. Deep Sky piirtäminen  Deep Sky -piirrosten tekeminen lyijykynän ja paperin tai havaintolomakkeen avulla.
Luo nopeasti ylhäältäpäin kuvattu sisustussuunnitelma.
Ompelukuvasarja laskosverhon valmistuksesta yksittäiskappaleena.
Kompressiotuotteiden myynti
Estemenetelmät.
Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet.
Ikääntyneiden jalkaterveyden tukeminen – Kuvaus hoitohenkilökunnan jalkojenhoitotoiminnoista palvelutaloissa.
Maaseutualueiden kehittämishankkeiden rahoitus toiminnanjohtaja Kirsti Oulasmaa Rieska-Leader ry.
Kari Nortunen, Jussi Kettunen, Riia Väyrynen, Emmi Korhonen
Esimerkki 1, s. 75 (74) € talletettiin pankkiin vuodeksi Korko 3,55 %
 Senioritutkimus 2010  Vastaajia yhteensä 1647  Miehiä 68 prosenttia  84 prosenttia vastaajista syntynyt 1940-luvulla  Eläkkeelle siirrytty keskimäärin.
Kestopikkuhousunsuoja
VANHUSTEN JALKATERVEYS - KESKEINEN OSA TOIMINTAKYKYÄ
ERIKOISKULJETUS TRAKTORILLA
Perusarvon laskeminen ja prosenttilausekkeet
Perniön ABC:n parhaat ruuat
Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry
Iitin yläkoulu 9. Luokka Antti Halme
APTEEKKI -laastari-info
Nordnet Finland 21 huhtikuu 2005.
Perusopetuksen huoltajat 2014 Generated on :04.
TIETOKONEOHJELMAN RAKENNE OHJELMALLA ON KAKSI OSAA  MÄÄRITYSOSA TIETOJEN KUVAUKSIA VARTEN  SUORITUSOSA TIETOJEN KÄSITTELYÄ VARTEN.
Vakuutusmaksutulo yhteensä 9,1 mrd € Työeläkevakuutusyhtiöiden markkinaosuudet 2007.
1.5. Trigonometriset yhtälöt
Tulos ennen satunnaisia eriä Me 7,1 6,5 3,3 4,3 4,
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Suomi, Eurooppa ja hidastuva maailman- talouden kasvu. Haaste kilpailukyvylle. Pääjohtaja Erkki Liikanen.
Satakunnan ammattikorkeakoulun Liiketalous Rauman henkilöstön ja Rauman talousalueen yritysten yhteistyön selvittäminen ja kehittäminen Enni Karvinen.
Markkinointiviestinnän panostusten kehittyminen vuonna 2006 vuoteen 2005 verrattuna SALDO % 43% 33% Kuva 1 Mainosbarometri.
4C Liikennevalojen yhteenkytkentä - yhteenkytkentäkaavio.
Suomalainen mount everestillä
Eksponentiaalinen kasvaminen ja väheneminen
Aritmeettinen jono jono, jossa seuraava termi saadaan edellisestä lisäämällä sama luku a, a + d, a+2d, a +3d,… Aritmeettisessa jonossa kahden peräkkäisen.
1 Akavalaisten ja kaikkien palkansaajien palkkatietoja Lähde: Tilastokeskus n Palkkarakennetilasto 2007, diat 2-24 n Sektorikohtaiset palkkatilastot.
Tiedonhakutehtävä Niina Kostiainen, T11ANM.
Oulu ALO-luokka 12kyl, 4pys Tuomari: Tytti Lintenhofer Kyl:
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Tilannekatsaus mediatekniikka 2007 Alustava projektisuunnitelma valmis Ulkoasun muutoksia, käynnistysvaiheen tuntien päivitykset.
Koronkorko Esimerkki 1, s.90 (88)
Uudet vesistörajoitteet tulee ottaa käyttöön kasvukaudella 2015, ollut mahdollista Vesistön kuulumisen rajoitusten piiriin voi tarkistaa tilatunnuksella.
Johdatus signaaleihin – fysiikan perusteet, 1,5 ov
Ravinto nuoren urheilijan harjoittelussa
1 Ansioturva torjuu köyhyyttä 5 väitettä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta (Lähde: Palkkatyöläinen 1/2015)
Yksityinen palvelutuotanto sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009
JALKAHYGIENIA MARIANNE NIINIMÄKI 2012.
SAUMALEVY Saumalevyn rakenne vaihtelee sen mukaan, onko se tehty havupuusta vai koivusta. Havupuusta levyt tehdään tasalevyisistä kappaleista, kun taas.
JALKOJEN HYVINVOINTI JA HYVIEN TYÖKENKIEN MERKITYS
SUOMESSA FinStudio. Etuudet: Äänieristeenä (ravintolat, ym) Palamaton Hyvä akustiikka (studiot) Väri ei muutu tai haalistu Valmistettu ekoloogisista raaka-
Tekijä ja päivämäärä1 VIILUN VALMISTAMINEN Marko Seppä-Murto.
Roosa nauha Syöpäsäätiö on työskennellyt määrätietoisesti syövän nujertamiseksi jo vuodesta 1948 alkaen. Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö tukee.
Vesihuoltorakenteet / viemäröinti Erikoiskohteet  Tien alitus  Vesistön alitus  Harjoitustyön palatus  Esittely / muovituotteet.
GOLDEN PRO OY Lyöntimatot
Tuotteen nimi.
Sairaanhoitaja Marja-Leena Nilsson, Jorvi
APTEEKKI -laastari-info
Lapsen ihon suojaaminen auringolta
KAULUS KIERROS VIILLOS
3-10 Jalkojen hoito Osa I.
Esityksen transkriptio:

Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry, www.sjjl.fi *Kansainvälisen Jalkakuukauden teema* Ikäihmisen jalkojen omahoidon välineitä Kuvasarja ikäihmisen jalkojen omahoidon tueksi Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry, www.sjjl.fi

Ortoositerapia Yksilöllisesti valmistetulla varvasortoosilla voidaan keventää varpaita ja siten ehkäistä mm känsien muodostumista. Valmistettu varvasortoosi voi olla suojaava tai korjaava. Yksilöllisesti valmistetun varvasortoosin hinta vaihtelee paljon riippuen esimerkiksi varvas-ortoosin koosta. Tehdasvalmisteisen varvasortoosin saa apteekista.

Valmistettavan varvasortoosin muoto valitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Yksilöllisesti valmistettu varvas- ortoosi istuu täydellisesti asiakkaan jalkaan.

Kevennyshoidolla voidaan ennaltaehkäistä ja hidastaa ihomuutosten muodostumista. Valittava kevennyshoito riippuu ihomuutoksen sijainnista. Yleisimmin kevennykseen käytetään iskunvaimennuspohjallista tai –sukkaa.

Poron-pohjalliset leikataan omiin kenkiin sopiviksi. Poron-pohjallisia saa esim. suutareilta tai kenkä-kaupoista. Iskunvaimennuspohjallinen 9,00 – 18,00

Iskua vaimentava valmispohjallinen Iskunvaimennuspohjallisia saa isoimmista tavarataloista ja urheiluvälineliikkeistä. Iskunvaimennuspohjallinen 10,00 

Iskunvaimennussukka Sukassa on paksumpi neulos päkiässä, kantapäässä tai molemmissa. Iskunvaimennussukka valitaan haluttujen ominaisuuksien mukaan. Esimerkiksi kiristämätön resori tai paksumman neuloksen sijainti. Iskunvaimennussukkia saa isoimmista tavarataloista ja urheiluvälineliikkeistä. Iskunvaimennussukka 12,00 euroa 

Ihoa suojaavasta silikonilevystä voidaan leikata tarvittava pala. Mitään liimattavaa tuotetta ei saa laittaa rikkoutuneelle iholle. Silikonilevyjä saa apteekista tilaustuotteena. Silikonilevy 21,00 euroa ->

Leikattavaa fleecy webbiä voi käyttää suojaamaan hankaukselta. Mitään liimattavaa tuotetta ei saa laittaa rikkoutuneelle iholle. Fleecy webbiä saa isoimmista apteekeista. Fleecy web 9,00 – 12,00

Puettavan päkiäpehmusteen koko valitaan jalkaterän koon mukaan. Päkiäpehmusteita on saatavana erilaisia ostopaikasta riippuen. Käytännöllisimmissä päkiä-pehmusteissa on kangaspäällinen ja varpaiden väliin tuleva kangaskaistale. Joissain malleissa on valmiiksi myös vaivaisenluunsuoja. Kangaspäällysteisiä puettavia päkiäpehmusteita saa apteekeista. Puettava päkiäpehmuste 20,40 – 30,90

Puettavat päkiäpehmusteet

Varpaita voi suojata erilaisilla suojaputkilla. Suojaputkesta voi leikata tarvittavan kokoisen palan. Huomioi putkien eri leveydet. Silikonisia ja superlon-putkia saa apteekeista. Silikoninen suojaputki 11,60/1 kpl 10 cm Superlonputki 3,80/2 kpl 12,5 cm

Kynsien lyhentäminen Suorateräisillä leikkureilla kynsien lyhentäminen onnistuu helpommin reunoja pyöristämättä. Kynnen voi lyhentää myös käyttämällä ainoastaan viilaa. Tämä pienentää mahdollisuutta saada haava. Suorateräisiä leikkureita saa apteekeista ja isoimmista tavarataloista. Suorateräiset leikkurit 18,- 

Miksi välttää kaariteräisiä kynsi- saksia ja kaarevia nipsuttimia? Ne pyöristävät kynnen kulmia. Niiden käyttö vaatii enemmän käsivoimia.

Karheampi viila helpottaa paksun kynnen ohentamista. Hiekkapaperi-viiloja saa apteekeista ja päivittäistavara-kaupoista. Hiekkapaperi-viila 1,90 – 3,50

Kynsi ohennetaan kynnen kasvusuunnan mukaan.

Kenkä on suurin iho- ja kynsimuutosten aiheuttaja. Varpaat vaativat tilaa myös korkeus-suunnassa.

Jalkavoiteella on väliä. Liian vesipitoinen voide kuivattaa jalkateriä. Jalkateriin käytettävän perusvoiteen rasva-prosentin on oltava vähintään 30. Hyviä perusvoiteita saa apteekeista. Hyvien perusvoiteiden hinnat alkaen 6,50 

Voiteen imeytymistä voi tehostaa esimerkiksi geelisukilla. Geelisukkia saa isoimmista apteekeista. Geelisukat 27,60

Voiteen imeytymistä vain kantapäähän voi tehostaa kantasuojalla. Kosteuttava kantasuoja 16,00 Kantasuojia saa isoimmista apteekeista.