Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
C ognitive A ffective T raining Peter 12 v: Kesäsunnuntai •Toiveikas, arvio 7 •Tänä viikonloppuna menen Strandbolle.. Eilen aikuiset sanoivat, että mennään.
Advertisements

Ajatuksia elämästä .....
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
45 ajatusta elämästä Music: snowdream Nov 2009 He Yan.
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Jumalan kanssa.
Hei, minä olen vahvin… Klikkaa itse Tiedät kai, ettei me kissat olla koskaan pelänneet koiria.
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ajatuksia elämästä..
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
JOKA, JONKA, JOLTA, JOSSA, JONNE, JOSTA, JOLLE… MALLI: Tuolla on autolautta (færge). Se menee Ruotsiin. -> Tuolla on autolautta, joka menee Ruotsiin.
Uskottelemme itsellemme, että onnellinen elämä alkaa sitten kun pääsemme naimisiin, saamme lapsen, toisen lapsen. Sitten turhaannumme, koska lapsemme eivät.
Valitse haluamasi raportti, jonka parametreja haluat muuttaa ja tuplaklikkaa sitä.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Joyn tarina. Olen Joy, 10 vuotta vanha. Tykkään pelata verkkopalloa ystävieni kanssa!
SearchIM Search Mikko Ketola Regional Manager (Finland, Ireland, Baltic States) Helsinki Nuorten yhteisöt netissä – miten kommunikoin ja viestin.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Norssi ja Varis juttusilla
Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
“Aluekehittäjä parhaasta päästä.” Etelä-Karjalan liiton rahoittamia hankkeita koskeva asiakastyytyväisyyskysely Järjestettiin huhtikuussa 2014, toteutettiin.
MITÄ MAASEUDUN ASUKAS ODOTTAA PALVELUILTA? Kuntatalo Liisa Häme
Väkivaltatyötä biologisten vanhempien kanssa Eeva Immonen Kokemukset näkyviin – väkivaltatyön kehittäminen sijaishuollossa Hanke 2009 – 2014.
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Fredin tarina. Nimeni on Fred ja olen 10-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapallon pelaamista!
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ Laajennetun työssäoppimisen kokeilu  MINÄ LOPETAN. Oppilas ei ennakolta ilmoita mitään motivaatio-ongelmista,
Nuorten ryhmätoiminta sosiaalityön työmuotona osana pajatyötä
O PPILAITOKSEN ARVIOINTI 2014 Opiskelijakyselyn tulokset.
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
THE VIP PROJECT Visiting in Prison. PROJEKTIN TAVOITTEET Kumppanuuden tavoitteena oli jakaa hyviä lasten ja perheiden tapaamis- ja perhetyön käytäntöjä.
Palaute laskinkurssista "Pitkää matematiikkaa graafisella laskimella TI-86” Toholammin lukiosta Perhoon
KANSAINVÄLISYYS JA MONIKULTTUURISUUS
Tarinaa työn mielekkyydestä
Yhteysopettajakoulutus
Villapuseron tarina Sari Taimi.
TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
Tuhoisa maanjäristys iski Nepaliin huhtikuussa 2015
Kummina olet korvaamaton. Hei! Dumelang! Olen Gofaone ja asun Botswanassa äidin ja sisarusten kanssa. Äidillä ei ole töitä. Minut valittiin kummilapseksi,
Itä-Afrikassa lukemattomat lapset elävät köyhyydessä ja vailla huolenpitoa.
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Jos sodan aikana käydään taisteluita kaupunkialueella, ne voivat tuhota kokonaisia asuinalueita tai kaupunkeja. Tällä hetkellä sodan vaurioittamia kaupunkeja.
Itsenäistymistä tukemassa asumisen haasteet
Esityksen transkriptio:

Samsonin tarina

Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!

Samsonin tarina Vanhempani kuolivat kun olin hyvin nuori. Minut lähetettiin asumaan isoäitini luokse, mutta hän oli liian heikko huolehtiakseen minusta.

Samsonin tarina Hankkiakseni rahaa, päätin lähteä lähimpään kaupunkiin, Kisumuun. Minun täytyi jättää koulunkäynti, sillä tuntui ettei mitään muuta vaihtoehtoa ollut.

Samsonin tarina Saavuttuani Kisumuun tajusin, että elämästä tulisi kovaa. En voisi ansaita tarpeeksi rahaa itselleni, saati lähettääkseni sitä isoäidilleni.

Samsonin tarina Päädyin elämään kaduilla, alati nälissäni ja yöpyen maassa lojuvassa säkissä.

Samsonin tarina Minun oli ikävä koulua. Toisinaan löysin vanhoja koulutehtäviä ja laskin laskuja muistaakseni, mitä olin aiemmin oppinut.

Samsonin tarina Vaikka katuelämä olikin rankkaa, minulla oli hyviä ystäviä. Pidimme huolta toisistamme, ja jaoimme ruokamme sekä ansaitsemamme rahat.

Samsonin tarina Ajauduin käyttämään huumeita unohtaakseni miten raskasta elämä oli. Monet katulapset haistelevat liimaa turruttaakseen tunteensa ja unohtaakseen ongelmansa.

Samsonin tarina Sitten jouduin vaikeuksiin ja minut lähetettiin nuoriso- vankilaan. Se sai minut ymmärtämään, että minun täytyisi saada asiani kuntoon ja palata kouluun.

Samsonin tarina Elämäni sai uuden käänteen, kun minulle kerrottiin avustus- järjestön tukemasta projektista. He auttoivat minua lopettamaan huumeiden käytön sekä antoivat ruokaa ja vaatteita.

Samsonin tarina Nyt pääsen kouluun – kiitos projektin! He saivat hankittua minulle paikan paikallisessa koulussa sekä antoivat minulle kouluvaatteet ja kirjoja. Toivon valmistuvani tulevaisuudessa lääkäriksi.

Samsonin tarina Projektin kautta myös löysin tätini, joka kutsui minut asumaan luokseen. Olin niin helpottunut – nyt minulla on oma kotikin!