ELINTARVIKEALAN PERUSTUTKINTO Elintarviketeknologian koulutusohjelma Leipomoalan koulutusohjelma Liha-alan koulutusohjelma Meijerialan koulutusohjelma
Elintarvikealan perustutkinnon muodostuminen Ammatilliset tutkinnon osat 90 ov Ammattitaitoa täydentävät tutkinnon osat ammatillisessa peruskoulutuksessa 20 ov Vapaasti valittavat tutkinnon osat ammatillisessa peruskoulutuksessa 10 ov
Elintarvikealan perustutkinnon muodostuminen Ammattitaitoa täydentävät tutkinnon osat ammatillisessa peruskoulutuksessa 20 ov Pakolliset tutkinnon osat 16 ov Valinnaiset tutkinnon osat 4 ov Vapaasti valittavat tutkinnon osat ammatillisessa perustutkinnossa 10 ov
Ammatilliset tutkinnon osat 90ov Kaikille pakolliset tutkinnon osat 40 ov Elintarviketuotannossa toimiminen 20 ov Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 ov Koulutusohjelmittain pakolliset tutkinnon osat Elintarvikkeiden valmistus 30 ov Kaikille valinnaiset tutkinnon osat 20 ov
Kaikille valinnaiset tutkinnon osat 20 ov Valitaan kaksi eli yhteensä 20 ov 10 ov elintarvikkeiden myymälätoiminnot 10 ov erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa 10 ov pakkaustoiminnot 10 ov varastointi- ja lähettämötoiminnot 10 ov elintarvikkeiden valmistajana Kansainvälisessä ympäristössä 10 ov yrittäjyys elintarvikealalla 10 ov leipomo- tai kahvila/kahvilakonditoriatoiminnot