Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJA KANKAANPÄÄN OPISTO Opistonkatu 5 PL 45

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJA KANKAANPÄÄN OPISTO Opistonkatu 5 PL 45"— Esityksen transkriptio:

1 NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJA KANKAANPÄÄN OPISTO Opistonkatu 5 PL 45
Tietoa opistosta NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJA KANKAANPÄÄN OPISTO Opistonkatu 5 PL 45 p. (02) Opistolla on ajanmukaiset kädentaito- ja teoriaopetustilat sekä viihtyisä asuntola (85 paikkaa), pääasiassa 2-hengen huoneita. Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja suunnittelee, Järjestää ja ohjaa vapaaehtoista ja yhteisöllistä kansalais-, kulttuuri- ja liikuntatoimintaa sekä muuta vapaa-ajan toimintaa. Pääsykoe järjestetään Kankaanpää opistolla keväällä Pääsykoe on maksuton.

2 KUKA? • jos olet kiinnostunut toimimaan ohjaajana eri ikäisten ja erilaisten ryhmien kanssa kulttuuri-, liikunta ja elämystoiminnassa • haluat kehittyä ohjauksen ammattilaiseksi • haluat mielenkiintoisen työn, jossa vaaditaan vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä oman toiminnan kehittämiseen. Koulutus antaa hyvän väylän jatko-opintoihin ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen humanistisille-, kasvatustieteellisille- tai yhteiskuntatieteellisille aloille. PÄÄSYVAATIMUKSET Tutkinnon suorittamisen pääsyvaatimuksena on peruskoulu tai ylioppilastutkinto, soveltuvuus alalle ja pääsykokeen hyväksytty suorittaminen.

3 TUTKINNON RAKENNE Kaikille pakolliset tutkinnon osat ovat ohjaajuus (20 ov), ohjaajuus eri toimintaympäristöissä (30 ov) ja ohjauksen menetelmät (20 ov). Näiden pakollisten ammatillisten tutkinnon osien lisäksi suoritetaan valinnaisia osia, joilla vahvistetaan ammatillista osaamista erilaisissa ryhmissä toimimisessa ja toimintatavoissa. Ammatillisten tutkinnon osien laajuus on yhteensä 90 opintoviikkoa. Ammatillisessa peruskoulutuksessa (opetussuunnitelmaperusteisessa) opiskellaan lisäksi 20 ov ammattitaitoa täydentäviä ja 10 ov vapaasti valittavia tutkinnon osia.


Lataa ppt "NUORISO- JA VAPAA-AJAN OHJAAJA KANKAANPÄÄN OPISTO Opistonkatu 5 PL 45"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google