JyPK B3 Pelaajapalaveri7.11.2012. Tilanne marraskuussa  Listalla yli 30 nimeä  Joukkue muotoutunee jouluun mennessä lopulliseen muotoonsa  Treeneissä.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Märsky Koripallovalmennus. Koripallovalmennus:  Anton Mirolybov  Juha Dahlström 0400 –  Jussi Laakso
Advertisements

Helmikuu 2010 Etelä-Suomen Aluejoukkue Ensimmäinen askel tie huipulle.
TavastiaGames 2013 Uutta ilmettä, uutta aktiviteettia.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Märsky Koripallovalmennus.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Toimintaohjeet opelle
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
treeni.fi harjoituspäiväkirja
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi17.30 –  Malliharjoitus18.30 –
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Pelaajakysely Tampereen piirin pelaajille 2013 TKT.
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
PELIMIEHEN HARJOITUSPÄIVÄKIRJA BJRS 02 WHITE Kesä 2014.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Juhani Tamminen ProAkatemialla vierailu 2014
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Ka-Ki D98 PÄIVÄKIRJA KESÄ TERVEHDYS PELIMIES! Jääkiekko on nopea peli, jossa tarvitaan monipuolisia taitoja. On tärkeätä että liikut myös kesällä.
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Vanhempainilta Mimmileijonat T-01 Toimihenkilöt Budjetti Varustehankinnat Säännöt ja tavoitteet Valmentajan puheenvuoro.
TAITOJÄÄT JYVÄSSEUTU E2 – D1
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Kiekko-Vantaa, Itä ry SC-Vantaan ohjaamat salivuorot kaudella 2015 – Vetäjä: - Mari Mieskonen, / - Mari Mieskonen,
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
JIPPO Valmennus ja taustat Päävalmentaja:Jouni Lehtimäki 2. Valmentaja:Hannu Kraft Valmentaja:Tero Tahvanainen Fysiikkavalmentaja:Antti Alamäki.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
Kesäharjoittelu mitä ja miksi
E2-pojat kaudella
Vanhempainkokous.
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
ORGANISOINNIN PERUSTEET
LePa P02 vanhempainilta
Lentopalloa sarjajoukkueessa
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

JyPK B3 Pelaajapalaveri

Tilanne marraskuussa  Listalla yli 30 nimeä  Joukkue muotoutunee jouluun mennessä lopulliseen muotoonsa  Treeneissä ollut pelaajaa  Maalivahtivalmennukseen saadaan apuja Katrilta  Jojona jatkaa Sari Kangas-Hynnilä ja rahastonhoitaja aloittaa Mauri Patrikainen

Kysely  Saatiin hyvä määrä vastauksia ja se on osoitus siitä että pelaajat ovat sitoutuneita ja halukkaita kehittämään joukkueen toimintaa.  Aivan kaikki eivät kuitenkaan vastanneet

Joukkueen ikäjakauma 94 (yli-ikäinen)

Liikunnan kokonaismäärä  5-19 tuntia viikossa  Terveyden kannalta olisi hyvä liikkua n. 2 tuntia joka päivä.  Vain reilu 10 pelaajaa ylsi yli kymmeneen tuntiin viikossa  Alle 10 tuntia liikkuvien kannattaa pohtia miten voisi lisätä omaa liikkumistaan. Pelkästään jalkapallotreeneissä käyminen ei yksin riitä takaamaan riittävää liikuntamäärää.

Vastauksia  Treenitoive suurimmalla osalla 3-4  Mukana myös niitä jotka haluaisivat treenata 5 kertaa  Kaikki olivat valmiita tekemään yhden omatoimisen kuntoharjoituksen viikossa joukkuetreenien lisäksi  Turnauksista olivat kiinnostuneita lähes kaikki. Vain yksi sanoi ”ei” ja kolme vastasi ”ehkä”.  15 pelaajaa haluaisi pelata kumpaakin sarjaa. 5 haluaisi osallistua pelkästään kakkoseen ja pelkän piirisarjan puolesta puhui 2 pelaajaa.  Kaudelle 2014 aikoo pyrkiä B2/B1 joukkueisiin 10 pelaajaa. 4 pelaajaa vastasi ”ehkä”.

Tavoitteita kaudelle 2013  Henkilökohtaisen taidon kehittyminen  Hyvä joukkuehenki  Kehittyä mahdollisimman paljon  Päästä tulevina kausina B2 ja B1 joukkueisiin  Ehjä kausi  Kunnon nostaminen  Lisää nopeutta  Kehitytään paljon ja samalla nostetaan B3 joukkueen tasoa ja mainetta  Haluaisin oppia luottamaan enemmän omiin taitoihini

Mitä halutaan oppia?  Pallonhallintaa  Paremmat torjunnat  Puolustamisen taktiikkaa  Pelitaktiikkaa  Nopeutta, kovuutta  Harhautuksia  Hyökkäyskuvioita  Nopeutta, taitoa ja ketteryyttä  Potkutekniikkaa

Joukkueen haasteita  Tasoerot pelaajien välillä  Ikäero pelaajien välillä  Jäi harmittamaan etten päässyt B2 joukkueeseen  Iso harjoitusrinki  Yhteispeli ei vielä suju

Mahdollisuuksia  Kilpailu pelipaikoista ja sitä kautta taitojen kehittyminen  Hyvällä fiiliksellä uuteen kauteen. Uskon että joukkueelle tulee menestystä.  Kiva saada uutta porukkaa harjoitusrinkiin  Hyvällä mielellä uuteen kauteen  Tehdään tosissaan ja yritetään kehittyä joukkueena  Hyvillä fiiliksillä! Hyvä porukka kasassa ja täysillä vaan treenamaan.  Kiva saada uusia kavereita  Toivottavasti harjoitellaan ihan tosissaan ja lähdetään pelaamaan kakkosdivaria.  Toivottavasti tulee hyvä kausi ja joukkueeseen hyvä yhteishenki.

Joukkuehenki  Avoin asenne. Yritä päästä eroon ennakkoluuloista.  Reilu käytös kaikkia kohtaan, ei selän takana supinaa tms.  Kannusta, anna positiivista palautetta, vältä negatiivisia kommentteja  Olkaa aktiivisia tutustumaan uusiin pelaajiin. Eli etsi aina ryhmään sellaisia joita et vielä tunne. Haasta itsesi pois omalta mukavuusalueelta eli niiden tuttujen kavereiden ryhmästä. Tarvitset tätä taitoa tulevaisuudessa paljon!  Kehitellään yhteistä toimintaa myös treenien ulkopuolella  Lopullinen vastuu on teillä pelaajilla!

Miten toimitaan?  Treenit 3-4 kertaa viikossa  Omatoiminen treeni otetaan käyttöön. Sen tekemistä kontrolloidaan kalenterin ilmoittautumisten kautta.  Pallollisten treenien lisäksi harjoitellaan Graniitissa juoksusuoralla nopeus, kestävyys ja ketteryysharjoitusten merkeissä.  Vuoden vaihteen jälkeen sunnuntaille pitäisi tulla vakiovuoro Graniitin saliin.  Vehka kiinni joulukuun alussa, joten vuorojen saaminen on vaikeaa joulu-helmikuussa. Otetaan ne vuorot jotka saadaan. Ei ole varaa olla nirso paikkojen ja aikojen suhteen.

Miten toimitaan?  Turnauksia mahdollisuuksien mukaan. Selvitellään asiaa. Turnausreissu Piispalaan hyvinkin mahdollinen tammikuussa.  Sarjat: piirisarja ja kakkonen  Harjoituspelejä pyritään saamaan keväälle  Kapteenisto: valmentajat valitsevat kapteenit 3 kpl  Maksut: 60 €/kk + varustehankinnat + lisenssi  Tiedotus nettisivujen kautta. Seuratkaa sivuja aktiivisesti!

Ohjeita pelaajille  Treeneihin riittävän ajoissa paikalle. Eli ole valmis silloin kun lämmittely on merkitty alkavaksi!  Omat pallot mukaan jokaiselle! Pumppaa pallo mielellään jo kotona.  Kaikki käyttävät säärisuojia vähintään niissä harjoitteissa joissa tulee kontaktitilanteita. Olet ongelmissa vakuutuskorvausten kanssa jos jotain sattuu ja olet ollut ilman suojia. On myös täysin oma vikasi jos loukkaannut kovassa kontaktissa sen takia ettei sinulla ollut suojia. Eli muilla pelaajilla on lupa tulla treeneissäkin kontaktitilanteisiin ihan yhtä kovaa kuin peleissä.

Ohjeita pelaajille  Osallistumisaktiivisuutta treeneihin seurataan. Peleissä minuutteja saavat luonnollisesti enemmän ne jotka myös treenaavat enemmän.  Jos et pääse treeneihin, niin tee mahdollisuuksien mukaan korvaava omatoiminen treeni.  Ilmoittaudu kaikkiin treeneihin nettisivujen kalenterin kautta.  Tässä on nyt paljon parantamisen varaa!  Valmentajat tarvitsevat tietoa jotta osaavat suunnitella treenit oikealle määrälle pelaajia

Ohjeita pelaajille  Jokainen treenaa ja pelaa omalla tasollaan. Ei tarvitse olla joukkueen tähtipelaaja. Tärkeintä että haluat kehittyä ja yrität parhaasi.  Porukkaa voidaan jakaa sarjapeleihin motivaation ja taidon mukaan. Kakkosessa luonnollisesti kovemmat pelit kuin piirisarjassa.  Peliaikaan vaikuttaa:  Harjoitusaktiivisuus  Asenne harkoissa. Tee asiat täysillä, uskalla yrittää, haasta itsesi kehittymään, nauti treenaamisesta ja käyttäydy muita kohtaan asiallisesti.  Taidot ja kunto-ominaisuudet

Varusteet  Uusitaan varusteita vain niille joilla on tarvetta  Päällekkäisiä pelinumeroita on useita. Osalle täytyy etsiä uusi numero ja mahdollisesti hankkia uudet paidat. Muissa varusteissa vanhat numerot eivät haittaa.  Varustetilaus tehdään marraskuun aikana. Ole aktiivinen sen suhteen!  Joukkueen yhteiset asut:  Vihreä/musta collariasu  Musta sadeasu  Vihreä ja valkoinen pelipaita, mustat sukat, mustat sortsit