Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Märsky 2013-14 Koripallovalmennus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Märsky 2013-14 Koripallovalmennus."— Esityksen transkriptio:

1 Märsky Koripallovalmennus

2 Valmentajat 2013-14 Koripallovalmennus:
Antti Koskelainen 040 – Juha Dahlström – Jussi Laakso Mirka Dettmann 0400 – Mikko Larkas Hanno Möttölä Fyysinen valmennus: Jukka Aho Jussi Hirvonen

3 HARJOITUKSET ALKAVAT AINA KLO 8:00!!
KORIKSEN AAMUHARJOITTELU HARJOITUKSET ALKAVAT AINA KLO 8:00!! Harjoitukset palkilla 1; ti, ke ja pe aamuisin klo 08:00-9:30 Tavoite on kehittyä pelaajana. Pääteemoina: Henk.koht. taito, pienpelit, fyysinen harjoittelu MÄRSKY HENKI!!! (Me olemme aina me, vaikka harjoittelemme eri aikoina ja eri asioita…) Huomioi toinen ja ole valmis antamaan, jolloin varmasti saat myös itse. Ei mopotusta tai muuta idiotisimia! Olet etuoikeutettu ollessasi Märskyssä!!

4 KORIKSEN AAMUHARJOITTELU
Märskyn aamuharjoittelu jakautuu kahteen osaan. Perusryhmä sekä HBA eli Helsinki Basketball Academy HBA on valioryhmä, johon voi nousta kesken kauden tai tippua riippuen omista esiintymisistään. Märsky pelaa HBA:n nimellä sekä tyttöjen että poikien Pohjois-Euroopan liigaa sekä miesten I divisioonaa kaudella HBA:n asioista tiedotetaan myöhemmin lisää. HBA toimintaa johtaa Antti Koskelainen

5 HARJOITTELUN PELISÄÄNNÖT
Valmennus on osa koulunkäyntiä. Vaikka harjoittelu lähtee aina itsestä, niin aamuharjoittelu on pakollista. Saadaksesi kurssin, OLE PAIKALLA AJOISSA. Jos olet ilmoittamatta pois, KURSSI JÄÄ KESKEN (O). Tällöin kurssin voi saada hyväksytyksi sopimalla korvaavasta harjoittelusta Dallun tai Jussin kanssa. Kolme myöhästymistä on yksi ilmoittamaton poissaolo, eli KURSSI KESKEN. Jos olet myöhässä yli 10min, et voi osallistua harjoitteluun (Ilmoittamaton poissaolo = KURSSI JÄÄ KESKEN)

6 HARJOITTELUN PELISÄÄNNÖT
Jos olet kipeä  Pysy poissa!!! ILMOITUS Dallulle (pojat) tai Jussille (tytöt) SOITTAMALLA tai TEKSTARILLA. Jos loukkaannut niin sovi Jukan kanssa miten harjoittelu hoidetaan. Jokaiselle yritetään suunnitella ohjelma jonka voi toteuttaa loukkaantumisesta huolimatta  Kuntoutusryhmä koululla! Jos tulee itsestä riippumattomista syistä myöhästyminen tai poissaolo, niin heti yhteys Dalluun tai Jussiin (soittamalla, jos ei vastaa niin tekstiviesti) Pidä huoli koulun välineistöstä! Ykköset huolehtii, että pallot ovat harjoitusten jälkeen niille varatuissa paikoissa!

7 HARJOITTELUN ARVIOINTI
Jokaisen harjoituksen jälkeen pelaajan on arvioitava omaa harjoitteluaan Harjoituksen laatu ++ = Olin tänään loistava, tällainen harjoittelu vie minua eteenpäin + = harjoittelin hyvin ja harjoitus kehitti minua 0 = olin harjoituksissa, mutta en saanut itsestäni juuri mitään iriti - = Olin harjoituksissa, mutta harjoittelusta oli haittaa minulle HENKINEN TASO: Arvosana 4-10 omasta henkisestä jaksamisesta (mikä on päivä fiilis) FYYSINEN TASO: Arvosana 4-10 kropan fyysisestä vireystilasta Mikäli et tee tätä harjoittelun päätteeksi, on se POISSAOLO!


Lataa ppt "Märsky 2013-14 Koripallovalmennus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google