Kahdet markkinat.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Advertisements

Hiihtokeskus Paljakka
Pihtiputaan seurakunta Miten kehittää v. työtä?
makramee-tekniikalla
Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
6 Digitaalisen materiaalin käyttöliittymästä
Arvonlisävero kirjanpidossa
Helluntailaisuus.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
YLIOPPILASLEHTI AINO AYYE-iltakoulu Jussi Mattsson.
Etelä-Savon kuntien talous 2013 Kuntien ajankohtaispäivä Mikkeli
Holvi.com -maksutili 1 Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa
Miten sosiaalista mediaa on hyödynnetty puoluepoliittisessa viestinnässä?
Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja
HEINOLA RESORT Hankekokonaisuus vuosille SIVUSTO, VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Siirtyvät erät ja lainan nosto
Alustava liiketoimintasuunnitelma
KSUHDE ... vanhaa viiniä uudessa astiassa
Työ,ja teho.
Työ, teho ja yksinkertaiset koneet
Jäähonka 2000 Stars •Lasten jääkiekkoa Espoossa Matinkylässä •Joukkue perustettu •40-50 pientä 6-7 vuotiasta jääkiekkoilijaa •Neljä peliryhmää.
Näkökulmia luomun kannattavuuteen
Lamppu NY – Välähtävää toimintaa!. NY 6h -leiri Aurinkokennovarjostin.
Asevelvollisuuden kustannukset Asevelvollisuusseminaari Helsinki
Arvonlisävero budjetoinnissa
VAIHTO-OMAISUUDEN HANKINTAMENON JAKSOTTAMINEN TILINPÄÄTÖKSESSÄ
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Duaali Teemu Myllynen.
TIEMERKINTÄPÄIVÄT 2013 PANK tiemerkintävaliokunta.
1 Senioreiden säästäminen ja maksutavat 2014 SENIOREIDEN SÄÄSTÄMINEN JA MAKSUTAVAT
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Psykoterapia ja avohoito on edullista
1.5. Trigonometriset yhtälöt
Mitoitus yhteistyönä OPS-työ ja mitoitus Oulu Katariina Alha/W5W.
Wlan –teknologian rooli Suomen laajakaistamarkkinoilla Tekijä: Markus Aarnio Valvoja: professori Heikki Hämmäinen suorituspaikka: ei suorituspaikkaa.
Instagram Katariina Toivonen.
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
Kuukausitulosraportti Elokuu 2013 Rahoitusvaje tällä hetkellä 2 – 2,5 Milj. €. Varaudumme nostamaan talousarviolainan 2013 loppuosan 2,5 Milj €. Asia hallituksessa.
1 Mielipidekysely terveyspalvelujen tuottamisesta.
Pienyritykset ja käytettävyys Ville Juhani Lehtonen, 49515B.
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
2. a. Pareittain esittele kirjoittamasi esittelyteksti ja valitsemasi lehtijutut. 2. b. Tarkastelkaa yhdessä valitsemianne lehtijuttuja ja merkitkää juttuihin.
1 Ansioturva torjuu köyhyyttä 5 väitettä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta (Lähde: Palkkatyöläinen 1/2015)
ELEKTRA - kotimaisia tieteellisiä artikkeleita sähköisessä muodossa Alustus Vapaa pääsy tieteelliseen tietoon -seminaarissa Jyrki Ilva
Toteutuuko yhdenvertaisuus kuntien verkkopalveluissa? Selkokieliseminaari Kuntatalo Sami Älli Kehitysvammaliitto / Papunet verkkopalveluyksikkö.
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
MinunMatka eli kutsujoukkoliikennettä työmatkailijoille Tämä idea on kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa
PTT Talousnäkymät Pellervon Päivä Pasi Holm Pellervon taloudellinen tutkimuslaitos.
Tietokanta vanhojen suomalaisten aikakauslehtien sisällysluetteloista
Liikeidean esittelyohje
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
YKSILÖLLISYYDENVOIMA LÖYDÄ. ... ja he etsivät tapoja näyttää nuoremmalta pidempään. Puolet Euroopan väestöstä on 40+ Reference:
Muuttuva työ digitalisaatiossa Kirjastonjohtajien neuvottelupäivät Perttu Kauppinen.
SÄHKÖINEN LASKUTUS Lähde: Taloushallinnon taitajaksi, 2014.
Liiketoimintasuunnitelman esitys
Kanavan suosio kasvaa mobiili turvallisuuskysymykset
Tänään tutkimme mediakriittisyyttä
Aloittelijan Abitti-koulutus
Kärkimedia Digihinnasto
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
E-aineistot OUTI-kirjastoissa E-kirjat ja e-lehdet
Sanomalehdet voidaan jakaa: paikallis-, maakunta- ja
EU:n maksajavirastovaatimukset
Postilakiehdotus ja lehtijakelu
Esityksen transkriptio:

kahdet markkinat

Kahdet markkinat Digitaalinen Perinteinen printti -Käyttö yleistynyt suuresti mobiililaitteiden yleistyttyä kuluttajien keskuudessa Perinteinen printti -Suosio rajussa laskussa mm. korkeiden kustannusten takia

ansaintalogiikka Miten rahoitetaan?

Printti Digi -Mainokset -Mainokset -Lehtien myynti (tilaukset ja irtonumerot) -Mainokset -Joissain tapauksissa lukuoikeudesta pitää maksaa

Digitaalisen julkaisun edut Digitaalinen lehti -Päivittyy nopeammin -Helpompi/nopeampi päästä käsiksi -Säästää jakelu- ja painokustannuksissa

pidempiaikainen muutos

Digilehdet kasvattavat suosiotaan perinteisen lehdistön kustannuksella

Mihin nämä markkinat ovat menossa? tämän hetkinen suunta Mihin nämä markkinat ovat menossa?

Tänä vuonna maksumuurin taakse siirtyneet verkkolehdet: Keskisuomalainen Raahen Seutu Pyhäjokiseutu Vasabladet Österbottens Tidning Syd-Österbotten Hufvudstadsbladet Lähitulevaisuudessa siirtyvät: Etelä-Suomen Sanomat Aamulehti “Ne verkkosivustot, jotka onnistuvat tässä (ilmainen pääsy sivustolle), panostavat enemmän skandaaleihin ja viihteeseen. Suomessa ja Ruotsissa laatusisältöön panostavat verkkosivustot siirtyvät maksumuurin taakse.” – Jens Berg, päätoimittaja HBL “Tablettitietokonebuumin aloittanut Applen iPad on muuttanut sekä paperijulkaisujen että mobiilialan markkinoita.” – Björn “Nalle” Wahlroos, Talouselämässä

Meganews Magazines Lehtiautomaatti Tukholmassa tulostaa haluamasi lehden paikan päällä 2 minuutissa. Tällä hetkellä valikoimassa jopa 200 lehteä! - n. 60% ympäristöystävällisempi vaihtoehto verrattuna perinteisiin paino- ja jakelumenetelmiin - Lataa tuoreimmat versiot suoraan verkosta - Perinteisessä lehtijakelussa n.30-40% ovat palautuksia, joista aiheutuu kustannuksia. - Väliaikainen printtimedian elvytys vai pysyvä ratkaisu?

Case “New York Times” Digiversion tulot: 360 milj. , joista 200 milj. tulee mainoksista ja noin 150 milj. nettilukuoikeusmaksuista Koska lehti tekee näin hyvää voittoa (kulujen vähentämisen jälkeenkin), on sillä varaa ylläpitää erittäin korkeaa journalismin tasoa. Artikkelissa spekuloidaan että lehdellä tulisi olla mahdollisuus ylläpitää 850 ihmisen uutistoimitusta. Kirjoittaja kuitenkin muistuttaa että se on vähemmän kuin NY Timesin tämän hetken 1100 ihmisen uutishuone. Printtipuoli, joka vastaa suurimmasta osasta lehden n. 2 miljardin dollarin tuloista, on kutistumassa ja leikkauksia joudutaan tekemään.

yhteenveto Printtipuolen kuolemaa on pelätty ja ennusteltu pitkin matkaa, mutta tällä hetkellä perinteinen media näyttäisi vielä pitävän puoliaan (ainakin Suomen niemellä). Esimerkiksi Suomessa, kaikista “varteenotettavista lehdistä” on olemassa myös printtiversio