Tikkurila 10 The City of dreams

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
C ognitive A ffective T raining Peter 12 v: Kesäsunnuntai •Toiveikas, arvio 7 •Tänä viikonloppuna menen Strandbolle.. Eilen aikuiset sanoivat, että mennään.
Advertisements

makramee-tekniikalla
Maarjakylä Silta Ihmisten Välillä Jaan Kallas.
Tiija Malmi Virolahden kunta Vellamo
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Tässä on Saku. Hänellä ei ole tänään mitään tekemistä.
KiVa Koulu -ohjelma Kiusaamista ennaltaehkäisevä ja vähentävä toimenpideohjelma KiVa Koulu ei ole ohimenevä ”projekti”, vaan pysyvä toimintatapa kiusaamisen.
Entä jos… näköaisti surkastuu? Entä jos… ohikiitävä hetki pysähtyy? Entä jos… arki murtuu? Entä jos… aistit.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Linnunrata ja muut galaksit
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Maapallo – ihmisen koti
Kuvailmaukset kirjoittajan apuna ja ongelmana Tiellä on poski, lähteellä silmä, merellä selkä ja kynttilällä sydän.. Kirjoittaja luo kielikuvia tiedostamatta.
Dia sarja Matti ja Sikke Ruokolaisen jälkeläisten tapaamistilaisuuksista alkaen v ja siitä kolmen vuoden välein.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Havainto.
LUONTOKUVASTA APPLIKOINTITOTEUTUS
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
Oulun koulussa n. 55 vuotta sitten…
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Päiväkoti Myllytontun ja palvelutalo Ursulan yhteistyö
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
EVU:n 40-v. historiakirja Alustava suunnitelma Kari Kallio
Toiminnanjohtaja Ville Kuusinen Helsinki
Olisiko oppineesta rotasta astronautiksi avaruuslennolle Marsiin?
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
Rakkaat ystäväni!.
Puu- ja kivitalojen vertaileva asumistyytyväisyystutkimus 2008 | |1T-6370VR Puu- ja kivitalojen vertaileva asumistyytyväisyystutkimus 2008 Suomen.
Niin kaunis on maa.
Hanna, Jutta Ja Liisa Maija & Nina feat. Cop – lasten liikennelaulu
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
UNKARIN KIERTOMATKA.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Pieni opas konserttikäyntiin Lasten ja nuorten rytmimusiikkiverkosto Louhimo.
Tekijänoikeudet ”Tekijänoikeudella tarkoitetaan laissa säädettyjä määräämisoikeuksia, jotka kuuluvat luovan työn tekijälle.” Lähde:
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
Turistit ennen ja nyt ”VANHAN AJAN TURISTIT” homogeenisia, käyttäytyvät ennustettavasti tuntevat olonsa turvalliseksi joukossa kaikki on ennakkoon suunniteltua.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Afganistan ja naisten oikeudet
Lauri Viidan lapsuudenkoti
Mainoselokuvalle tyypillistä Korkeat kustannukset pituuteen/kestoon nähden Täysin manipuloitu tilanne esitetään ikään kuin se olisi realismia/totta – erona.
Käsityön opetustuokio
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Tarinaa työn mielekkyydestä
Havainto. Taivaalla näkyvistä kohteista tutuimpia on Otava, eli Ursa Major (Iso Karhu) Se kiertyy öisellä vaelluksella Pohjantähden ympärillä.
Metsän puut ja kasvit-projektisuunnitelma päiväkotiin
Liikenneopetusvideon kuvakäsikirjoitus. On kaunis kevätpäivä. Lapsi lähtee retkelle.
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
Mitä historia on?.
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Vuorovesi.
Niko Saarinen.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Dokumentointi neuvonpitoista Suomen hallintoalue 10 marraskuuta 2015.
Sanatyypit ja sijamuodot.
Hyvää elämää maaseudulla
Suomi 1A Tiistai Kirsti Forssen.
Kehvon Koulu Ala-aste.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
aikasanat sitten ago kuluttua / päästä after mennessä by
Astrid Lindgren Ilon Wikland.
KUMMIPÄIVÄ.
JULKISISSA JA PUOLIJULKISISSA TILOISSA
2.2 Tutustutaan rakennuspaikkaan
Esityksen transkriptio:

Tikkurila 10 The City of dreams Tämän PowerPoint työn sisältö perustuu digitaalikameralla otettuihin kuviin, haastatteluihin ja kirjasta saatuun tietoon! Tikkurila The City of dreams 10

Tässä on Tikkuraitti, eli Tikkurilan kävelykatu Päivällä Tikkuraitti on kaunis illalla kuin päivälläkin! Tässä on Tikkuraitti, eli Tikkurilan kävelykatu .. illalla Mainos kylteistä huomaa, että Tikkurilassa on tarjontaa... Haastattelemani ihmiset kertoivat, että kävelykatu on turvallinen ja antoisa paikka, kaikin puolin!

Tässä on maisemia Tikkurilan jokialueelta Päivällä Tikkurila on aikoinaan syntynyt markkinapaikaksi, joen takia. Tässä on maisemia Tikkurilan jokialueelta ..ja yöllä Usein kun aurinko paistaa, rannalla on kalastajia ja auringon ottajia! … on aika hiljaista

... ja illalla Päivällä Tiedekeskus Kaikki haastattelemani ihmiset kertoivat, että Heureka on kiva ja antoisa paikka Tiedekeskus Tiedekeskus Heureka on tunnettu paikka, siellä käy paljon turisteja sekä koululuokkia. Olen myös itse vieraillut siellä, ja olen oppinut paljon mm. sokeista. Maisema muuttuu, vielä noin 70 vuotta sitten tässä oli pelkkää metsää ja hiekkaa. Viimeisen sadan vuoden aikana Tikkurilaan on rakennettu paljon. Heurekan pihalla on kiviä, jotka on löydetty mm. kivikaudelta. Kiviä on eri kokoisia ja näköisiä, jos et ole nähnyt, niin käy katsomassa!

..päivällä.. Tämä rakennus on vanha posti. Tänä päivänä se on museo. Haastattelemani ihmiset kertoivat, että he eivät ole käyneet kyseisessä paikassa, mutta nyt he innostuivat asiasta. Itse en myös ole käynyt siellä. Tämä rakennus on vanha posti. Tänä päivänä se on museo. ..se on meidän ylpeytemme ..illalla

Tämä on Tikkurilan väri OY .. Päivällä Yöllä.. Moni tietää Tikkuri-lasta vain tämän paikan! .. Ja varmasti myös taloudellispoliittisesti tärkeä paikka Tikkurilalle! Tämä on Tikkurilan väri OY Se on suuri osa Tikkurilan mainetta!

Tältä se näyttää päivällä... Sokos Hotel Vantaa sijaitsee aivan Tikkurilan keskustassa Monet ihmiset tulevat viikon- loppui-sin tänne Helsin-gistä asti ”bailaamaan” ....ja tältä yöllä

Tikkurilan kirjasto on monipuolinen paikka, siellä voi kirjojen ja musiikin lainaamisen lisäksi ottaa mm. piano- tai kitarakursseja. Kirjasto on erittäin tärkeä mm. vanhuksilla ja nuorille, sillä he eivät voi tai ei jaksa lähteä muihin kirjastoihin. Tikkurilan kirjasto Itse lainaan usein kirjastosta cd-levyjä. Olen myös vuonna 2000 käynyt kirjastossa valokuvauskurssilla, joka oli monipuolinen ja kiva. Pääsin myös itse tekemään kameran!

Tässä on kolme erilaista taloa aivan Tikkurilan sydämestä. Omakotitalo Pienkerrostalo Tikkurilan asukkaat kertovat, että Tikkuri-lassa on turvallista ja kiva asua! Tässä on kolme erilaista taloa aivan Tikkurilan sydämestä. Tämä on Tikkurilan korkein ja uusin talo. Tässä on murto-osa Tikkurilan asemaa. Tikkurilan maisema on muuttunut erittäin paljon, asema suurenee ja ympärille tulee asutusta.

Tässä on Tikkurilan ala-aste Päivällä ...päivällä Tikkurilan ala-aste oli ennen Orvokkitien koulu, ennen kuin se hallinnollisesti yhdistyi yläasteen kanssa. Tässä on Tikkurilan ala-aste ... Illalla Illalla Koulu on aika vanhan-aikainen mutta kivan näköi-nen!

... ala-aste jatkuu.. .. Poliisi- asema Ala-asteen seinällä lukee kansakoulu, jee aika ”cool”! .. Poliisi- asema ... ala-aste jatkuu.. Mun mielestä koulu on turval-linen, onhan toi poliisiasema tossa takana! Mun mielestä tää on kiva koulu!

Tässa on Tikkurilan yläaste ...päivällä... ...ja tässä illalla Ilallakin siellä on opetusta = Aikuis-opetusta Tässa on Tikkurilan yläaste Koulun yleisarvosana: 6+ Kotiin! Tää koulu on aika huono

.. Meitsi, Jukka Kuisma. Tääl´t aok:sta,(tai jotai) S.G.M Tekijä sekä kuvaaja .. Meitsi, Jukka Kuisma. Tääl´t aok:sta,(tai jotai) Kiitokset: Maija, Paavo ja S.g.M:n bosse 2002 Meitsi koneen ääressä, tekemässä tätä työtä.