Liköörikonvehtien pakkaaminen Pandalla
Liköörikonvehti matkalla pakkauksiin Pakattava tuote on hauras ja sitä on käsiteltävä varoen. Tuotteen suklaapinta muuttuu sameaksi, jos sen lämpötila vaihtelee pakkauksen ja varastoinnin aikana.
Pakkausmateriaalit Lähinnä tuotetta on kääre, joka on valmistettu muovista. Metallointi estää lämmönvaihteluja. Makeiskääreet ovat rullissa, joita varastoidaan lämpötilaltaan ja kosteudeltaan säädellyissä olosuhteissa, etteivät ne sähköisty.
Käärittyjä konvehteja Eri lajeja sekoitetaan sopivissa suhteissa monipäävaa’an avulla. Painavien konvehtilaatikoiden siirtelyssä käytetään apuna nostolaitetta.
Konvehdit annostellaan pakkauksiin Monipäävaaka annostelee liköörikonvehteja pakkauksiin Seokset pussitetaan tai pakataan irtomyyntiä varten muovirasioihin
Konvehdit kuormataan lavoiksi Makeiset pakataan pusseihin tai kartonkikoteloihin ja edelleen pahvilaatikoihin. Irtomyyntiä varten ne voidaan myös pakata polyeteenirasioihin, jotka lavataan. Kuvassa lavakuorma tuetaan kiristekalvolla.
Kartonkikoteloita pakataan Tässä kuvassa tehdään kuljetuspakkausta, jossa on useita konvehtikoteloita aaltopahvin suojaamana. Varastoa varten pakkaukset lavataan ja lavat merkitään.
Varasto Tuotteet kuljetetaan varastoon trukilla ja siirretään sieltä eteenpäin tilausten mukaan. Jokainen tuote on omalla paikallaan. Lavojen merkinnöistä näkee, mitä tuotetta lavalla on, samoin myös tuotteen määrän.
Suklaakonvehdit ovat mielihyvätuote Suklaakonvehtirasioita ostetaan lahjaksi ja erilaisia juhlia varten. Myymälässä konvehtirasia joutuu kilpailemaan monien muiden tuotteiden kanssa. Pakkauksen täytyy olla houkutteleva. Monesti kuluttaja haluaa ostaa vain muutaman konvehdin; irtomyyntipiste on tällöin hyvä vaihtoehto.