Tukihakumateriaali 2014 Pia-Maria Jokipii (Tampere)

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maatalousyrittäjien eläkelaitos Kevät 2014
Advertisements

Eläinten hyvinvoinnin tuki
Vuoden 2014 tukihaun muutokset Pinta-alaperusteiset tuet
Ohjelmaperusteiset tuet
1 Ostopaikkakysely Heli Rauman Anu Simonen. 2 Kyselyn toteutus •Riihimäen kotitalouksiin lähetettiin yhteensä 2780 kyselyä •Kotitaloudet valitsimme postinumeroiden.
Ajankohtaista ympäristötuessa ja LFA:ssa Antti Hietala / Markku Kuoppa-aho Kalvoja päivitetty Lahti Kokkola
Lomakkeet 2012 Porvoo
Vipu-palvelu ja tukihaku 2013
Tuki-info 2014 Tuki-info Vihti Lohja
Kevään 2010 aloitus Edutool-opinnot Maanantain ohjelma • klo Edutool-opintojen kevät ja muistellaan myös syksyä/ Niina • klo
Sähköinen tukihaku 2012 Annika Korpilo.
Osaamisen ja sivistyksen asialla AMK-vieraskielisen koulutuksen yhteishaku Annika Grönholm Harek/YO-opas syystapaaminen
Tilannekatsaus sovelluskehitysprojektiin Marraskuu 2008 Ilkka Kommeri
Sähköinen asiointi 2014 Tukihakukoulutus Tampere 13.2 / Oulu 19.2.
Katja Mikkonen Kari Niklander
Maaseutuvirasto Varainhoito-osasto Tukien maksatusyksikkö
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
Vipu 2014 Sovelluksen esittely
Oulun aikuislukio 2014.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Pelkosenniemi 1.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kittilä 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014 Kemi 1. ELINKEINOPOLITIIKAN TILA 2.
1 Senioreiden säästäminen ja maksutavat 2014 SENIOREIDEN SÄÄSTÄMINEN JA MAKSUTAVAT
Ammattikorkeakoulujen yhteishaut 2013
*) Työttömät ilman lomautettuja Lähde: Työ- ja elinkeinoministeriön työttömyystilastot Työttömät* työnhakijat 1994–2014, syyskuu Yleisimmät.
Tukioikeuksien siirrot
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN TOTEUTUMINEN
9.luokkalaisten yhteishaku 2013
Elinkeinopoliittinen mittaristo 2014
Esko Leinonen Maaseutuvirasto Oulu
Asiakastyytyväisyyskysely ulkomaisen tutkinnon tunnustamispäätöstä hakeneille 2009 Opetushallitus Tutkintojen tunnustaminen ja vertailu –yksikkö.
Perusopetuksen ryhmäkoko
Opetussuunnitelma, koulun kehittäminen ja arviointi 5op
Kasvihuonetuki 2014 Ohje hakijalle
KAAKKOIS-SUOMEN TYÖMARKKINOIDEN KATSAUS 2012  Ilmestyy piakkoin sähköisessä muodossa  Teemoina:  Väestö, työikäinen väestö, tuotanto, työllisyys, työttömyys.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
Maatalous, maaseutuyrittäminen rahavirrat 2008 ja 2007 Pohjois-Savo Jari Kauhanen MTK- Pohjois-Savo.
Työttömät* työnhakijat ELY-keskuksittain *) Työttömät ilman lomautettuja Lähde: Työ- ja elinkeinoministeriön työttömyystilastot Työttömät* työnhakijat,
Yhteishaku keväällä 2015.
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Pilottiprojekti viljelijätukien sähköisestä hausta 2008 Kokemuksia ja palautetta Ilkka Kommeri.
Oulu ALO-luokka 12kyl, 4pys Tuomari: Tytti Lintenhofer Kyl:
Hyrrä Sähköinen asiointi hanke-, yritys- ja rakennetuissa
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
AMMATILLISTEN OPETTAJAKORKEAKOULUJEN YHTEISHAKU
TUKIOIKEUKSIEN SIIRROT Tukihakukoulutus 2007 Kouvola 30. 1
Sähköinen tukihaku 2015 Mäntsälä Hyvinkää
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Keski-Uudenmaan maaseutuhallintopalvelut
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Neuvo 2020 –maatilojen neuvontajärjestelmä
Lotilan koulutiellä –itsearviointipassi luokille
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Alueraportti, Pohjanmaa 1.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
INFRA-ALAN TIETOMALLIOSAAMINEN Tietomallit Mallipohjainen (engl. Model-based) Tiedon käsittelyn soveltamistapa, jossa esim. tuotetta kuvataan.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
Sosiaalisen median mahdollisuudet yhdistystoiminnassa, 2 op
Porin Yksikkö / Elektroniikkatuotanto Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2006.
TILATUEN AIKATAULUT Tuki- ja valvontakoulutus Oulunsalo Huittinen Joensuu
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi KSHJ workshop Haku- ja valintaprosessi
Sähköinen päätukihaku ja tukihaun aikataulu Crusell, Uusikaupunki.
Tukioikeuksien siirrot  Voidaan siirtää pysyvästi tai määräajaksi  Tehdään lomakkeilla 103A ja 103B  Lomakkeen 103A saat joko Vipu-palvelusta tai kunnasta.
Opintopolku.fi Siirtohaut Korkeakoulujen pääkäyttäjien seminaari.
Heli Varpula Maaseutuasiamies YTA Huittinen
ASPA-ryhmän kuulumiset
JÄSENREKISTERIN REKISTERISELOSTE
Huittisten yhteistoiminta-alue
TUKIOIKEUKSIEN MITÄTÖINTI
Päätukihaku Vipu-palvelussa 2019
Esityksen transkriptio:

Tukihakumateriaali 2014 Pia-Maria Jokipii (Tampere) Noora Malkamäki (Oulu) Susanna Jansson (Turku)

Aikataulut 2014 Hakuopas julkaistaan mavi.fissä helmikuun aikana Sähköinen tukihaku aukeaa maaliskuun lopussa Tukihakumateriaali on tiloilla, kunnissa ja ELY-keskuksissa maaliskuun loppuun mennessä Haku päättyy 30.4.

Hakuopas 2014 Oppaan rakenteessa on muutoksia Eläintukien asiat ovat omissa oppaissaan Hakuoppaasta on tulossa verkkoversio aiemman pdf:n lisäksi Kehitystä jatketaan vuodelle 2015 ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan ympäri vuoden.

Postitusten sisällöt 2014 Päätukihaussa neljä postitusta Lomakepaketti (kaikille tilaajille) Hakuopaspaketti (kaikille tilaajille) Tukihakumuistutus (niille, jotka eivät tilanneet materiaalia) 103A tukioikeuspaketti (maanomistajille, jotka eivät ole viljelijöitä)

Lomakepaketti Saate 101A* MAATILALOMAKE 102A* PERUSLOHKOLOMAKE 103A* TUKIOIKEUSLOMAKE / YHTEENVETO 101D* tai 455* MAATILAN OSALLISET tai AJANTASAISTUSLOMAKE 101B TUKIHAKEMUS 102B KASVULOHKOLOMAKE Tukioikeuksien arvon muutokset -tiedote *esitäytettyjä

Hakuopaspaketin sisältö Saate Hakuopas Lähetettyjen lomakkeiden täyttöohjeet Varautumisopas EU:n nautapalkkio-opas (nautatiloille) HUOM. Ei enää Täyttöohjeet-”kirjaa”

Tukihakumuistutuksen sisältö Saate Tukihakumuistutus (Sisältää hakuoppaan luvun 1.1. Uutta 2014)

103A Tukioikeuspaketti Lähetetään niille maanomistajille, jotka eivät ole viljelijöitä Saate 103A* Tukioikeuksien arvon muutokset -tiedote

Materiaali kumppaneille Hakuoppaita lähetetään tänäkin vuonna ELY-keskuksille YT-alueille (30 kpl/ YTA) ProAgrialle MTK:lle SLC:lle

Lomakemuutokset 2014 Lomakkeiden 101A, 101B, 102A, 102B ja 117 viranomaisen merkinnät Poistettu Tallentajan nimikirjaimet ja pvm. Poistettu Tallennuksen tarkastajan nimikirjaimet ja pvm.

Lomakemuutokset 2014 Lomakkeiden 101D ja 102C viranomaisen merkinnät Lomake vastaanotettu, pvm.  Lomake saapunut Lisätty Asiatunnus Poistettu Dnro Poistettu Tallentajan nimikirjaimet ja pvm. Poistettu Tallennuksen tarkastajan nimikirjaimet ja pvm.

Lomakemuutokset 2014 Lomakkeiden allekirjoituskohtien tekstit muutettu: Maatalouden viljelijätukiasiointiin valtuutetun allekirjoitus ja nimenselvennys tai maatilan kaikkien omistajien allekirjoitukset ja nimenselvennykset

101A Maatilalomake Poistettu Päätilan sijaintikylä Päätilan nimi Tie-, kitu- ja joutomaa  Tie- ja joutomaa

101A Maatilalomake Poistettu Tietojen luovutus Puolison valtuutus Yhtymän, yhteisön ja kuolinpesän valtuutus Viljelijätukihaku 2015 (materiaalin tilaus)

101B Tukihakemus Poistettu Vakuutus tarkastusluetteloiden mukaisesta tarkastuksesta LFA ja LFA:n kansallinen lisäosa Poistettu mahdollisuus sitoumuksen antamiseen Lisätty mahdollisuus jatkositoumuksen antamiseen Lisätty Hakijan edellytykset kansallisissa tuissa

101B Tukihakemus Muutettu tekstiä tukitietojen julkistamisesta Lisätty valtakirja puolison valtuuttamiseksi

101D Maatilan osalliset Ensimmäinen kohta ensisijaiselle viljelijälle Poistettu Muu viljelijä -rooli Lisätty Yhteystietoni saa luovuttaa markkinointitarkoituksiin/ neuvonnallisiin tarkoituksiin Poistettu Verotuskunta, Puhelin 2, Kieli, Puolison nimi, jos hakijana luonnollinen henkilö, Osallinen on MYEL-vanhuuseläkkeellä, Osallisen kotipaikka- ja osoitetiedot on pidettävä salassa maistraatin määrämän turvakiellon perusteella

117 Ilmoitus kylvöalojen muutoksesta Palautuspäivä 16.6.2014

Uuden ohjelmakauden viestintä Viestintäsuunnitelma on laadittu Pyritään käyttämään tehokkaasti hyödyksi eri viestintäkanavia, jotta tarvittava tieto saavuttaa ajoissa kumppanit, sidosryhmät, neuvojat ja loppuasiakkaat.

Uuden ohjelmakauden materiaali Suurin osa oppaista ja ohjeista päivittyy Syksyllä 2014 lähetetään viljelijöille esite uuden kauden tukimuodoista Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa, mitä postituksia viljelijöille lähetetään keväällä 2015.

Koulutukset 2014 Uuden ohjelmakauden asioista on suunnitteilla koulutuskierros syys–lokakuulle 2014 Tarkemmista yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin

Lomakepostilaatikko, lomake@mavi.fi Lisätietoja: Lomakepostilaatikko, lomake@mavi.fi Noora Malkamäki, noora.malkamaki@mavi.fi Pia-Maria Jokipii, pia-maria.jokipii@mavi.fi