Ohjeet Photoshop ohjeet: Mikronappulat: Olet varmasti huomannut monella sivulla pieniä pikselimäisiä nappuloita. Nyt opit miten niitä tehdään helposti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Advertisements

Joulukortti kuvaan lisäämällä tai piirtämällä
Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Työkalut Adobe Photoshop
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Avonet Digilehtiö käyttö
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Photoshop Cs5 tuttorial. HDR  HDR (tulee englanninkielistä sanoista High Dynamic Range) tarkoittaa kuvantamista, missä kuvaa käsitellään muodossa, jossa.
14 websuunnitteluvinkkiä!
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
 Käytä Internet Explorer-selainta. Valitse selaimeksi Internet Explorer.
Maaseutu.fi on uudistunut -
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Koulun sähköpostin uudelleenohjaaminen Andreev Alexandeer.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Esityksen ”fonteista” päätteettömät kirjaimet (groteski) erottuvat paremmin kun teksti on suurta, esim. ARIAL on päätteetön kirjaintyyppi päätteelliset.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Ohjelmointia Scratch.mit.edu/hoc. Kielen valinta: -valitse maapallon kuva -valitse alaspäin nuolta painaen suomi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
SEURAVERKKO TULEE! Ota koppi!
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
Työtilan löydät osoitteesta:
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tervetuloa kirjastoon Suomessa
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
Esityksen transkriptio:

Ohjeet Photoshop ohjeet: Mikronappulat: Olet varmasti huomannut monella sivulla pieniä pikselimäisiä nappuloita. Nyt opit miten niitä tehdään helposti. Aloita tekemällä uusi dokumentti 400x400px koolla sekä valkoisella taustalla. Luo uusi taso (layer). Valitse aktivointityökalu ja työkaluvalikosta valitse ”fixed size”. Kirjoita leveyteen 40px tai 50px ja korkeuteen n. 11px. Seuraavaksi täytä valinta vaalean harmaalla esim. HEX-arvolla #EFEFEF. Paina CTRL – D ottaaksesi valinta pois käytöstä. Nyt siirry Layer>Layer Style>Bevel and Emboss valikkoon. Jatka seuraavalle sivulle…

Ohjeet Kopioi seuraavat asetukset: Bevel And Emboss. Seuraavaksi paina nappulaa jossa lukee ”Inner Shadow” lisätäksesi sisäisen varjon. Käytä seuraavia asetuksia ”Inner Shadow” – kohdassa.Bevel And Embossseuraavia asetuksia ”Inner Shadow” – kohdassa. Seuraavaksi paina nappulaa jossa lukee ”Stroke” ja aseta seuraavat asetukset.”Stroke” ja aseta seuraavat asetukset. Nyt nappula alkaa näyttämään hyvältä. Nyt lisäät vain ”Drop Shadow” asetuksista seuraavat arvot.Drop Shadow” asetuksista seuraavat arvot. Nyt nappula näyttää hyvältä Nyt voit lisätä esim. tekstiä nappulaan. Parhaiten se onnistuu pixelifontilla koska tällöin fontti ei mene sotkuiseksi. Lopulta nappula näyttää tältä. Nappula on nyt valmis käytettäväksi esim. flashissa tai kotisivuillasi! Photoshop ohjeet:

Ohjeet Yksinkertainen marmoripallo: Aloita tekemällä uusi dokumentti kokoa 500x500px ja täytä se harmaalla kuten kuvasta näkyy. Nyt käytä ympyrätyökalua ja tee keskikokoinen ympyrä ja täytä se tummemmalla harmaalla. Mene nyt Filter>Blur>Gaussian Blur asetuksiin ja laita arvoksi 1.0. Mene nyt Layer>Layer Styles>Drop Shadow asetuksiin ja laita ympyrälle samanlainen varjo kuin kuvassa. Pidä nyt CTRL nappia pohjassa ja paina ympyrätasoa valitaksesi ympyrän ja mene Select>Modify>Contract valikkoon ja anna arvoksi 1. Paina OK. Tee uusi taso ja täytä se valkoisella. Jatka seuraavalle sivulle! Photoshop ohjeet:

Ohjeet Käytä nyt airbrush työkalua koolla 65 ja hitaasti tummenna yläosa kuten kuvassa näkyy. Voit myös käyttää smudge työkalua luodaksesi muutamia efektejä pinnalle. Parin yrityksen jälkeen se alkaa näyttämään hyvältä. Tuloksen pitäisi olla samanlainen kuin kuvassa näkyy. Nyt sinun täytyy enään luoda pieni heijastus pallon pinnalle. Ota airbruhs työkalu ja luo uusi taso. Käytä seuraavia asetuksia airbrush työkalussa. ”Maalaa” nyt pieni heijastus (pallo) oikeaan yläkulmaan ja jatka kunnes olet tyytyväinen tulokseen. Toivottavasti sait jotain samanlaista aikaiseksi niin kuin minäkin ;) Photoshop ohjeet:

Ohjeet Seuraavilta sivuilta saat kattavia ohjeita Photoshopin käyttöön: Adobe on maailmanlaajuisesti tunnettu yritys mm. Photoshop kuvankäsittelyohjelmastaan. Muita Adoben tuotteita ovat mm. InDesign, GoLive, Acrobat sekä ImageReady. Edellämainitut tuotteet liittyvät jollain tapaa web- ja kuvankäsittelyyn. Adoben webtyökaluohjelmistot on maailman suosituimpia esim. mainostoimistoissa. ADOBE.COM

Ohjeet Somethingleet on harvinaisen laadukas keskustelualue websuunnittelusta, valokuvaamisesta ja luovasta työstä kiinnostuneille. Tämän keskusteluforumin käyttäjät ovat ystävällisiä ja apua voi pyytää siihen tarkoitetulla alueella. Voit esimerkiksi esitellä omia töitäsi ja antaa palautetta muiden tuotoksille. Hyvän sivun takaa loistava suunnittelu ja käytettävyys. SOMETHINGLEET.COM Seuraavilta sivuilta saat kattavia ohjeita Photoshopin käyttöön:

Ohjeet Seuraavilta sivuilta saat kattavia ohjeita Photoshopin käyttöön: Nimi sanoo jo kaiken. Somethingleet.com tapainen keskustelufoorumi jossa on samalla myös opasteita Photoshopin yms. ohjelmistojen käyttöön. Käyttäjät voivat rekisteröityä ja lähettää viestejä eri aluille. Pääasiana on kuitenkin toisten auttaminen Photoshop, Bryce, valokuvaus ja muissa ohjelmissa. Tutorialforums on kaikenkaikkiaan kattava keskusteluforumi, mutta käyttäjä määrässä se jää Somethingleetin varjoon. TUTORIALFORUMS.COM

Ohjeet Seuraavilta sivuilta saat kattavia ohjeita Photoshopin käyttöön: Adoben auttaa käyttäjiään opettelemaan tuotteitten alkeita ja vähän vaativampiakin kikkoja Adobe Studio on loistava paketti niille jotka haluavat oppia lisää Adoben tuotteitten ominaisuuksia Jokaiseen Adoben ohjelmaan löytyy vinkkejä, kikkoja ja imuroitavaa lisämateriaalia Tämä sivusto on ehkä kattavin vinkkisivusto Adoben softiin. Lisää vinkkejä ja ohjeita tulee kokoajan. Palvelu vaatii rekisteröitymisen. STUDIO.ADOBE.COM

Ohjeet Seuraavilta sivuilta saat kattavia ohjeita Photoshopin käyttöön: Webmachine on yksi laajimmista vapaa- ajan harrastajien sivustoista. Sivu pitää sisällään todella paljon vinkkejä vain Adobe ohjelmistoille. Photoshop, GoLive jne. Useasti viikossa päivityvät sivut sisältävät helposti luettavia ja ymmärrettäviä. Hyvin selitetyt ohjeet antavat loistavan kuvan sivuista. Mukana myös linkkejä, imuroitavaa tavaraa mm. pensseleitä, visuaalisia tyylejä Photoshoppiin yms. THEWEBMACHINE.COM

Ohjeet Palaa alkuun ylhäällä olevasta painikkeesta tai takaisin alla olevasta nuolesta. Seuraavilta sivuilta saat kattavia ohjeita Photoshopin käyttöön: Nuoria vapaa-ajan harrastajia on tämänkin saitin takana. Loistava suunnittelu ja grafiikka. Sivulta löytyy mm. ohjeita, linkkejä ja keskusteluforumi. Voit myös hakea itsellesi fontteja, taustakuvia ja muita teemoja liittyen graafiseen suunnitteluun. Spoono on kokonaisuudessaan loistava paketti suunnitteluaiheista matskua. Kannattaa vierailla. SPOONO.COM Nämä ja muita linkkejä löydät Linkkisivulta!Linkkisivulta