Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Työkalut Adobe Photoshop

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Työkalut Adobe Photoshop"— Esityksen transkriptio:

1 Työkalut Adobe Photoshop
Maailman suosituin kuvankäsittelyohjelma on rahan arvoinen ostos. Photoshopin sadat ominaisuudet takaavat sen, että kuvan kuin kuvan pystyy avaamaan ja muokkaamaan ohjelman sisällä vaivattomasti ja helposti. Adobe Photoshopilla tehdään nykypäivänä monia mainoksia lehtiin, verkkoon, kadulle jne. On tietysti muistettava käyttää muitakin ohjelmia jotta saataisiin mahdollisimman hyvä tulos. Mm. vektorigrafiikan tekoon kannattaa käyttää Adoben Illustrator tai Macromedian Freehand ohjelmistoja.

2 Työkalut Adobe Photoshop
Photoshopin käyttäjäystävälliset menut sekä paletit ovat kätevästi esillä ja käytettävissä. Mm. tasojen muokkaus käy drag&droppia käyttäen sekä tasojen tyylittely mukautuu myös tasopalettiin. Tasojen läpinäkyvyys on myös kätevä jos monta tasoa on päällekkäin. Kuvan muokkaaminen esim. värien hallinta, kirkkaus, kontrasti jne. ovat helposti muokattavissa. Taas kerran layereiden avulla pystyt helposti säätelemään mitä layeriä muokkaat ja mihin layereiin efektit sijoittuvat.

3 Työkalut Adobe Photoshop Lisätietoja:
Valmistaja: Adobe Systems Incorporated Kotisivut: Adobe.com Hinta: noin 710 adobe.com Photoshop 7.0 ominaisuuksia: Tiedostoselaaja jolla pystyt helposti selaamaan tietokoneesi kuva/videotiedostoja avata niitä versiossa esitelty uusi maalausjärjestelmä jonka avulla pystyt tekemään omia pensseleitä ja muokkaamaan niitä. - Web-yhteensopivuus. Voit tehdä grafiikasta suoraan web-sivun tai luoda ”paloiteltuja” kuvia joiden avulla voit itse rakentaa html-sivuston. Paina nähdäksesi lisää ominaisuuksia!

4 Työkalut Adobe GoLive Adoben toinen suosittu web-sivustojen suunnitteluohjelma. Hieman vaikeakäyttöinen aloittelijoille, mutta parin ohjeen luettua alkaa suunnittelu sujua. Ennen PageMill nimellä tunnettu GoLive on monipuolisin html-editori. Mukana mm. CSS-editori sekä template-editori. GoLivellä voit drag&dropata helposti kuvia, videoita yms. kotisivudokumenttiin. GoLive pyörittää mm. Flash-tiedostoja suoraan ohjelmassa. Tallennettaessa tiedostoa voit säätää lataako se tiedoston suoraan ftp-serverille. Tätä ominaisuutta kutsutaan ”Real Time Updateksi”.

5 Työkalut Adobe GoLive Adoben GoLive on saanut tunnustusta mm. koodin siisteydestä. Koodi on puhdasta sekä ongelmia ei löydy koodia luotaessa esim. kaikki selaimet pystyvät täydellisesti tulkitsemaan koodia. GoLive tukee myös langattomien laitteiden yhteensopivuutta esim. NTT DoComo teknologian ansiosta puhelimeen voi helposti siirtää valmiita web-sivuja seuraavaa käyttökertaa varten… tämäkin tapahtuu suoraan GoLivestä.

6 Työkalut Adobe GoLive Lisätietoja:
Valmistaja: Adobe Systems Incorporated Kotisivut: Adobe.com Hinta: noin 465 adobe.com GoLive 6.0 ominaisuuksia: Flash-tiedostojen yhteensopivuus suoraan GoLive ohjelmiston sisällä. - Helposti luovatia ”rollover” kuvia sekä linkkejä. - Apple QuickTime yhteensopivuus suoraan ohjelmassa ilman turhia lisäpalikoita - Voit mm. puolittaa näytön. Toiselle puolelle html-koodi ja toiselle graafinen sivu joita voit muokata yhtä aikaa. Paina nähdäksesi lisää ominaisuuksia!

7 Työkalut Macromedia Freehand
Macromedia Freehand 10 on ainoa oikea vektrorigrafiikkaohjelma. Voit luoda korkearesoluutioisia vektorimainoksia/tulosteita. Luoda omia websivuja suoraan ohjelmasta sekä käyttää fiksua työaluetta. Macromedia Freehand on suurimmilta osin samanlainen kuin Photoshop, mutta Freehandin ominaisuudet osoittautuvat vain vektorigrafiikan puolelle. Freehandin avulla pystyt myös helposti tekemään Flash-tiedostoja. Vektorien ansiosta flash-tiedostoista tulee todella pienikokoisia, riippuen tietysti siitä miten paljon graafisia ominaisuuksia on käyttänyt.

8 Työkalut Macromedia Freehand
Macromedia Freehandin vanhat ja uudet puolet yhdistettynä tuo käyttäjälle loistavan vektorigrafiikkapaketin, jonka avulla työstät mitä vain kuvista webbiin. Freehandia ja Photoshoppia ei kuitenkaan voi verrata toisiinsa… Jos haluat luoda nopeasti ja helposti kaunista vektorigrafiikkaa niin Freehand hoitaa sen ammattitaitoisesti. Ei ihme, että Freehand on voittanut monia palkintoja.

9 Työkalut Macromedia Freehand Lisätietoja:
Valmistaja: Macromedia Kotisivut: Macromedia.com Hinta: noin 465 euroa Freehand 10.0 ominaisuuksia: Tee nopeasti laadukasta vektorigrafiikkaa. - Helppo valikko josta löydät kaikki työkalut nopeasti, tyyliin Photoshop. - Apple QuickTime yhteensopivuus - Flash ominaisuus. Muunna Freehand dokumenttisi suoraan Flash-muotoon! Paina nähdäksesi lisää ominaisuuksia!

10 Työkalut Muita työkaluja
Macromedia Dreamweaver Macromedian tuotesarjan GoLive vastine. HTML-editori ja samassa mm. flash-tuki sekä css-editori aivan kuten Adobe GoLive web-editoripaketissa. Gimp Ilmainen, mutta kömpelö ohjelma.Paintin kehittyneempi versio lisättynä erikoisefektein. Kannattaa kokeilla jos harjoittelet kuvankäsittelyä. Paint Shop Pro Jasc softwaren oma Photoshop-kopio. Kömpelö ulkoasuja käyttöliittymä ei ole minun mieleeni. Ihme kyllä, Paint Shop Pro on suosittu myös web-suunnittelussa. Palaa alkuun ylhäällä olevasta painikkeesta tai takaisin alla olevasta nuolesta.


Lataa ppt "Työkalut Adobe Photoshop"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google