LadyLine Ritzin Tehopaketti

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osta koira!!.
Advertisements

By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Vapaaehtoiset keikka-auttajat apuna arjessa. Missiomme on: Etsiä, löytää ja auttaa unohdettuja kaupunkilaisia sekä haastaa kaikki lähimmäisyyteen ja yhteiskuntavastuuseen.
Avoin ammattikorkeakouluopetus. AVOIN AMMATTIKORKEAKOULUOPETUS  Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille koulutustaustasta,
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
Kuukauden kurssi Murikka-opistolla
Tietokanta.
Kasvun aika Jaana Kivimäki.
KOTIKÄYNTITYÖ.
OpinTori Marjatta Jomppanen Giellagas-instituutti.
FCFJ P9900 siniset Vanhempainilta 8.3.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
OSAAMISEN TUNNISTAMINEN TYÖNHAUN POHJANA
ELMERI – YLÄKOULUIKÄISTEN ELÄMÄN- JA PAINONHALLINTAPROJEKTI HUOLTOLIITTO RY
ABIN KEVÄT: LUKEMISTA JA … Miten abi valmistautuu ylioppilaskirjoituksiin?
Ammattiosaajan työkykypassi Esimerkki toteuttamisesta Kone- ja metalliala.
TavoiteToteutusesimerkkiMilloin suoritetaanSeuranta ja arviointi Tavoitteena on edistää liikunnan avulla terveellistä ja aktiivista elämäntapaa. Tavoitteena.
Opiskelijapalautteen keruu Krister Lindén Yleisen kielitieteen laitos.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Sydäntalvi – Suomen sydämellisin valmiusharjoitus Lauantaina klo
Suositusopas ladattavissa osoitteesta:
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Sotungin etälukio Täydennä päivälukion opiskelujasi etäkursseilla.
TIETOVERSTAS KPAMKin tapaan Hanna-Riina Aho Satu Salmela.
Erilaista verkkokaupankäyntiä Markus Myllymäki, TJ markus
Matkahallinnon osaajaohjelma (HAUS) - Virastojen matkahallinnon vastuuhenkilöille.
Pääotsikko Lisää alaotsikko tähän Vantaan kaupunki Sosiaali- – ja terveyspalvelut VammaispalvelutTyöllistämispalvelut.
Jyväskylän yliopisto tänään  maan suurimpia  maan tuloksellisimpia  maan valtakunnallisin opiskelijoiden taustalta  opiskelijaa 85 maasta 
LadyLine Ritzin Tehopaketin jatkokurssi Tarvitsetko lisätukea pysyäksesi polulla jonka opit Teho kurssilla? Ei hätää, Teho jatkokurssi auttaa.
Ohjelmistotuotanto- miniprojekti Suunnittelu. Ohjelman toiminnot Kurssin tai tapahtuman  Lisäys  Poisto  Muokkaus Viikon lukujärjestyksen tarkasteleminen.
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
Kurssivalinnat ykkösille
TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Formare 2015 Motivaatio.
ROT Ilmoittautuminen uusintaan  Muista ilmoittautua uusintakuulusteluun wilman Tentit-osiossa  Ilmoittautumisaika  Uusintapäivät.
Tero Karvinenwww.iki.fi/karvinen Rivi-ilmoitus vai valomainos Näkyykö opiskelijan työ opettajalle, kurssille vai maailmalle? Haaga-Helia, Tiko-Info.
Ke Amanuenssit ohjaavat sivuaineopiskelijoita Hannele Kuusela-Häkkinen, F103, puh suomi ja suomalainen viittomakieli Anna-Maria.
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN Tunnista hyvinvointiisi vaikuttavat tekijät Hyvinvointianalyysi toteutetaan: pp.kk.vvvv Ilmoittaudu mukaan:
1. MITÄ TERVEYS ON? TERVEYSTIETO 7. Piirrä vihkoosi ajatuspilviä. Kirjoita ajatuksesi jatkamalla lauseita. Terveys on… Terveys on kuin…
Aikuisohjaus työelämän voimavarana – Maakunnallista verkostoyhteistyötä aikuisten ohjauspalveluiden kehittämiseksi – Suvi Lehto-Lavikainen,
Hyvikset eli hyvinvointineuvojat. Ota elämä haltuun ja voi paremmin! o Mietityttääkö oma hyvinvointisi ja jaksamisesi? o Tökkiikö opiskelu? o Pohditko.
Nuoret, terveys ja arkielämä (TE 2) Tavoitteena on, että opiskelija oppii tarkastelemaan elämäänsä aikuisuuden ja vanhemmuuden näkökulmasta pohtii ja tarkastelee.
Kokemusten vaihtoa ja keskustelua
Asiakasosallisuuden edistäminen Kokemuksia pelillisestä kehittämisestä
Uudelle opiskelijalle
Suomi 3A Torstai 19. toukokuuta 2016.
Opiskelu eLukiossa
TE2 NUORET, TERVEYS JA ARKIELÄMÄ
Hyvikset eli hyvinvointineuvojat
REGISTER NOW! SUMMER HOCKEY CAMP 2017 ILMOITTAUDU PELILEIRI VAASASSA
Hyvikset eli hyvinvointineuvojat
Yksin lapsen kanssa olohuone
Eniten kohderyhmää tavoittavat aikakauslehdet lukijoiden kiinnostusten kohteiden mukaan 2016 Lähde: KMT AL + total 2016 n=9 557 , est
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
HCK SALAMAT -10 Moi! Olemme HCK Salamat 2010-syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue. Meitä on tällä hetkellä 21 innokasta pientä pelaajaa. Meillä on reilu.
Oppiminen oppilaan omien kiinnostuksenkohteiden kautta
Tervetuloa UniSportiin! Fuksi-infot syksy 2017
KUTSU HYVINVOINTIANALYYSIIN
Uusien opiskelijoiden aloitus, lukio
Nimenhuuto Treenit: Ottelut:
Teollisuus meeting – nuorten kurssi
HI8 – Historian abikurssi
LCB-5800 Ruotsinkielinen yritysviestintä 1
Hyvä olo liikkuen -kurssi
VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä:
Lastensuojelun ja lasten erityispalvelujen kehittäminen
KUOPION KAUPUNGINKIRJASTO
Esityksen transkriptio:

LadyLine Ritzin Tehopaketti Onko hankalaa aloittaa kuntoilu ja elämäntapamuutos? Eikö treeni luista ja motivaatio puuttuu? Ei hätää, Teho auttaa

T.E.H.O Treenaamista yhdessä Elämäntapamuutoksen oppimista Hyvää Fiilistä Onnea ja iloa liikunnan kautta

Mitä Teho on? Onko sinulla mielessä kuntoremontti? Tehokurssi auttaa sinua pääsemään alkuun! Terveyden sekä hyvinvoinnin kivenkovat asiantuntijat Birre Ström ja Pia Viemerö neuvovat sinua elämäntapamuutoksessa jonka lopputuloksena on pysyvä painonhallinta Teho kurssi on tunnettu konsepti jota on seurattu Radio Vaasassa sekä Vaasan Ikkuna -lehdessä

Mitä Tehossa tehdään? Ryhmä tapaa 2 x viikossa, tapaamisissa treenataan, opitaan ravintoaineista, keskustellaan motivaatiosta sekä saadaan apuja eri teemoilla. Avaimet pysyvään elämäntapamuutokseen & kuntoilevaan elämäntapaan. Kannustava yhteisö ja parhaat asiantuntijat toimivat tukenasi Kehonkoostumusmittaukset & kuntotestit kurssin alussa & lopussa.

Mitä Tehossa tehdään? Käyttöoikeus LadyLine Ritz kuntosaliin ja livetunteihin. Tutustuminen erillaisiin liikuntamuotoihin hauskalla ja tehokkaalla tavalla Kurssi kestää 10 viikkoa ja kurssin hintaan kuuluu luentomateriaali sekä LadyLine juomapullo Teho alkeiskurssin hinta on 345€ LadyLine Ritz hyvinvointikeskuksen asiakkaille. Mikäli et ole kuntokeskuksen asiakas niin veloitetaan sinulta lisäksi 2 kuukauden kuntosaliasiakkuus, 98€.

Ilmoittautuminen Viimeisen ilmoittautumispäivän löydät kotisivuiltamme: http://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/vaasa-ritz/ Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteessa vaasaritz@ladyline.fi