Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hyvikset eli hyvinvointineuvojat

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hyvikset eli hyvinvointineuvojat"— Esityksen transkriptio:

1 Hyvikset eli hyvinvointineuvojat

2 Ota elämä haltuun ja voi paremmin!
Mietityttääkö oma hyvinvointisi ja jaksamisesi? Tökkiikö opiskelu? Pohditko kehen ottaa yhteyttä tai mistä etsiä apua? Tarvitsetko sinä tai ystäväsi keskusteluapua? Voisiko Hyviksestä olla apua?

3 Mistä HYVIS-ohjauksessa on kyse?
Matalan kynnyksen ohjausmalli, jossa opiskelijaa tuetaan hyvinvointiin liittyvissä asioissa. - saatavuus (lähellä opiskeluyhteisöä) - ajoissa - ajankohtainen tieto Kyse ei ole terapia- tai asiakassuhteesta, vaan Hyvis on ns. opiskelijoiden tukihenkilö, joka on saanut koulutuksen opiskelijan hyvinvointiin liittyvissä asioissa. - opiskelija tulee kuulluksi - esittää vaihtoehtoja - ohjaa asiantuntijoille Minusta tuntui, että asioistani oikeasti välitetään.

4 Hyviksen kanssa voit jutella luottamuksellisesti esimerkiksi
jaksamiseen liittyvistä asioista ajan- ja arjenhallintaan liittyvistä kysymyksistä itsetuntoa nakertavista asioista motivaatio-ongelmista ongelmista yksityiselämässä terveyteen liittyvistä huolista opiskeluun liittyvistä haasteista (esim. oppimisvaikeudet)

5 Ethän jää huoliesi kanssa yksin – ota yhteyttä Hyvikseen!
Kauppakorkeakoulun ja IT-tiedekunnan Hyviksiä ovat Jussi Hakanen (tietotekniikan laitos) Teija Palonen (tietojenkäsittelytieteiden laitos) Emilia Tolvanen (kauppakorkeakoulu) Anita Kujanpää (kauppakorkeakoulu) Yhteyttä voit ottaa mm. sähköpostitse = tietotekniikka = tietojenkäsittelytiede = kauppakorkeakoulu Mikäli asiasi koskee kielikeskuksen viestintä- ja kieliopintoja, voit ottaa yhteyttä kielikeskuksen Hyvikseen Merja Almonkari

6 HYVY001 –kurssi osana Hyvis-toimintamallia
Tarvitsetko vinkkejä arjenhallintaan, ajankäyttöön, stressinhallintaan tai opiskelutilanteisiin? Tiedekunnassamme tarjotaan tänä lukuvuotena kurssi HYVY001 Akateeminen opiskelukyky – muutakin kuin pisteitä, (2 op). Ilmoittautuminen on käynnissä! Tarkempia tietoja:  Kurssi on meidän tiedekuntamme opiskelijoille vapaaehtoinen, mutta suositeltava.

7 Lisätietoa Hyvis-toiminnasta:


Lataa ppt "Hyvikset eli hyvinvointineuvojat"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google