Kompressiotuotteiden myynti

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Advertisements

Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
Verenkierto Arterial system Verenkierron ensisijainen tehtävä on huolehtia solujen ja elinten hapen ja ravinnon saannista sekä poistaa kuona-aineet. Valtimot.
1 VUXENUTBILDNINGEN Sfa-medicin Sfa-medicin
Arvonlisävero kirjanpidossa
Varausjärjestelmä. Valintatoiminnot •Pienessä kalenterinäkymässä valitaan ajankohta •Valitaan halutaanko katsoa varauksia, varausaikoja vai vapaita aikoja.
MATKATOIMISTOJEN MARGINAALIVEROMENETTELY JA PARI MUUTA MIELENKIINTOISTA ASIAA PIKAISESTI Ari Pajukoski.
LUVALLISET POISSAOLOT
Porin kaupunki PERHENEUVOLA.
Luo nopeasti ylhäältäpäin kuvattu sisustussuunnitelma.
Marjan tarina keskikokoisessa kaupungissa
PISKI –HANKE JA KULJETUSPALVELU PIRKANMAALLA Kirjastotoimen apulaisjohtaja Maija Kanerva Tampereen kaupunginkirjasto-Pirkanmaan maakuntakirjasto Jyväskylä.
Holvi.com -maksutili 1 Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa
Ikääntyneiden jalkaterveyden tukeminen – Kuvaus hoitohenkilökunnan jalkojenhoitotoiminnoista palvelutaloissa.
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Jalkapallovammojen ensiapu
Canon EOS 550D © Ammattilaiset.
ATTRIBUUTTITARKASTUS
Mallintarkistus ja sen soveltaminen PLC toimilohko-ohjelmien verifioinnissa AS Automaatio- ja systeemitekniikan projektityöt – loppuesitys Markus.
Sulautettu laite T720906, 6 op TTE9snL
Valman Baari Baarin avaaminen Alkoholitarkastus Päihtynyt asiakas
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
1 Suomi24 – Suomen suurin yhteisö •Kävijät –Noin eri kävijää/vko –Suomen suurin käyttäjien tuottama palvelu •Palvelut –Aloitussivu & haku –Keskustelu.
Saatavuus kilpailukeinona
Suomen Jalkojenhoitaja- ja Jalkaterapeuttiliitto ry,
Tekstin muotoilu Wordilla:
Hei Sinä 60 + vuotias! Oletko kiinnostunut liikunnasta? Tule vapaaehtoiseksi vertaisohjaajaksi Woimanurkkaan! Lisätietoja: Erityisliikunnan suunnittelijalta.
♣♦♥♠ NT KERTAUSTA ♣♦♥♠NT 1. Oikean pelimuoto: pyritään löytämään yhteinen vähintään 8 kortin yläväri ( ♥ tai ♠ ) tasaisilla käsillä pelataan mieluummin.
Puutavaran mittaus ja katkonta
Tuoteinfo, Apteekin niveltuet ja hoidolliset tukisukat
Mitoitus yhteistyönä OPS-työ ja mitoitus Oulu Katariina Alha/W5W.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
Seuraava päivä voi olla yhtä hauska kuin edellinen ilta!
1 STM ja Stakes Rintanen Miten hoitotakuu toteutuu terveyskeskuksissa? Trendiyhteenvetoja Terveyskeskusten johtavien lääkärien kannat kysely maalis-huhtikuussa.
4-vuotiaan lapsen havainnointi neuvolassa
LÄÄKELASKENTA Kaasulaskut
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
DIABETEKSEN ITSEHOITO
Ea Hoitojonojen saattaminen erikoissairaanhoitolain edellyttämään tilaan mennessä Suunnitelma Tiedoksi: sote-johtoryhmä
TILASTOKUVIO kuvio on voimakkain tapa esittää tietoa
Langaton lähiverkko ja mobiilipalvelut Oulun kaupunginkirjastossa Oulun kaupunginkirjasto-maakuntakirjasto Maija Saraste
Puhelintyöskentely.
Sankarit ja sankaruus Venäjällä Makula, kevät 2015 Tavoitteet, suorittaminen ja aikataulu.
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Suomen Lääkäriliitto | Finnish Medical AssociationLääkärit Suomessa | Physicians in Finland Tilastotietoja lääkäreistä ja terveydenhuollosta 2014 Statistics.
Hankekoordinaattori Päivi Ristimäki Puh
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Kohti viittä konseptia
Karhulan uimahalli Aukioloajat
To start press the space bar. Tietojen päivittäminen PAF kantaan käyttäen Temple Ready ohjelmaa ja IGI CD- levyjä CD-ROM:lla on tiedot vuoteen 2000 saakka,
Kotihoidon laskenta Riikka Väyrynen Raija Kuronen.
Asiakkuusmallit liikunta-alalla murroksessa
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
Opetussuunnitelma/OPS
Opinnäytetyön eteneminen ”Karjavaunu vai karuselli?” Case - Tietojenkäsittelyn koulutusohjelma Hypa-seminaari
A SVA - HOITAJAN TYÖ M ARTINLAAKSON TERVEYSASEMALLA.
Laatumittauksen 2011 tuloksia. Tiedättekö Kuinka hyviä olette? Miten pärjäätte suhteessa parhaaseen? Missä laadun vaihtelu on suurta? Mihin suuntaan laatunne.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
Marjo Eronen, SPR, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja
Kuva C. Hoidon ja laskutuksen kulku tapauksessa, jossa kunta ohjaa potilaan hoitoon erikoishammasteknikolle tai muulle proteettista hoitoa antamaan hyväksytylle.
EmCen käyttöönotto.
Turvapuhelinpalvelu (kuva).
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
Tai vaihtoehtoisesti
Liikeharjoitus.
Käytännön harjoitus 3.2 Viivasuunnistus
Työikäisten kuntoutus
PUULAAKIVIESTIN UUDISTAMINEN
Esityksen transkriptio:

Kompressiotuotteiden myynti Kompressiotuotteiden myynti kuluttaja-asiakkaille Ajanvaraus ja laskutus Kompressiotuotteen valinta Käytönopastus ja pukemisen apuvälineen tarpeen arvioiminen

Kompressiotuotteiden myynti kuluttaja-asiakkaille Kompressiotuotteita käytetään lääkkeenä turvotuksen hoidossa. Mediteamin maahantuomia kompressiotuotteita saa myydä vain koulutettu sukka-asiantuntija.   Myynti kuluttaja-asiakkaille Ennen kompressiotuotteen luovutusta asiakkaalle tulee varmistaa, että: Kompressiotuotteen käytölle ei ole estettä Kompressiotuote on oikean kokoinen (jolloin puristusluokka on oikea) Asiakas osaa pukea kompressiotuotteen oikein Asiakas saa puettua ja riisuttua kompressiotuotteen Asiakas tietää kompressiotuotteen hoito-ohjeet Asiakas tietää hoidon jatkuvuuden varmistumisesta

Ajanvaraus ja laskutus Tuotevalintaan ja käytönopastukseen tulee varata riittävästi aikaa. Tästä voi laskuttaa oman hoitohinnaston mukainen maksu käytetystä ajasta (n. 1€/min.). Hinnat on hyvä lisätä hinnastoon esim.: Mittaus, tuotevalinta ja käytönopastus: 30 min./35€, 45 min./45€ ja 60 min./50€ ja Tarkistusmittaus 15 min./15€. Mittaus, tuotevalinta ja käytönopastus n. 30 - 60 min. (ensimmäinen mittaus) Tarkistusmittaus vie n. 15 min. Mittaus tehdään aina ennen tuotetilausta, oli kyseessä uusi-, tai vanha asiakas. Mittaus tehdään mahdollisimman pian ylösnousun jälkeen, jolloin turvotus on mahdollisimman pieni. Mittaus tehdään asianmukaisissa tiloissa.

Kompressiotuotteen valinta Kompressioluokka (CCL 1-4) Lääkäri tai muu terveydenhuollon ammattilainen määrää kompressioluokan Jos lääkärinmääräystä ei ole, määrittää sen koulutettu sukka-asiantuntija Koko (standardi vai mittatilaustuote) Koko valitaan otettujen mittojen mukaan kokotaulukosta valitsemalla Nilkassa kompression tulee olla 100% keventyen tasaisesti ylöspäin Standardikokoinen tuote valitaan, jos kokotaulukon mitoissa ei ole suurta hajaannusta ja kompressio kevenee ylöspäin Rajatapauksissa on hyvä muistaa, että mitä isomman koon valitsee, sen heikompi on myös kompressio Mittatilaustuote valitaan, jos kokotaulukon mitoissa on suurta hajaantumista, tai kompressio on ylhäältä suurempi, kuin alhaalta

Kompressiotuotteen valinta Malli Mallilla ei ole hoidon kannalta mitään merkitystä Pituus (AD, AG, AT) Pääsääntönä on, että sukka ulottuu ongelmakohdan yli Kärki (umpi, avoin) Umpikärkinen on yleisimmin käytetty malli Umpikärkinen standardikoon sukka sopii normaalisti 35-45 koon jaloille Mittatilauksena jalkaterän osuus tehdään halutun kokoiseksi Avokärkinen sukka voidaan valita, jos esim. pukeminen on hankalaa tai varpaissa on ongelmia

Kompressiotuotteen valinta Kiinnitys (silikoni, sukkanauha, ilman kiinnitystä) Reisisukissa ja hihoissa käytetään silikonikiinnitystä Polvipituisiin sukkiin saa tarvittaessa erikoistilauksesta silikonikiinnityksen Reisisukkien kiinnittämiseen voi käyttää myös sukkanauhoja, mikäli ei halua silikonikiinnitystä Väri Värillä ei ole hoidon kannalta mitään merkitystä Mieleinen väri voi olla käytön motivointikeino

Käytönopastus ja pukemisen apuvälineen tarpeen arvioiminen Käytönopastus pidetään kaikille asiakkaille, joille sitä ei ole aiemmin pidetty. Käytönopastuksessa asiakas pukee ja riisuu sukan asiantuntijan opastuksessa. Asiakas pukee tuotteen pukemishanskojen avulla Asiakas käyttää pukiessaan Medin päivägeeliä Asiakas kokeilee tarvittaessa erilaisia pukemisen apuvälineitä Asiakas kokeilee tarvittaessa erilaisia riisumisen apuvälineitä Asiakkaan kanssa käydään läpi tuotteen hoito-ohjeet Asiakkaalle kerrotaan hoidon jatkuvuudesta (tarkistusmittaus 6 kk välein) Asiakkaalta kysytään lupa jälkimarkkinointiin (ajanvarausmuistukseen) Asiakkaalle voidaan lähettää kutsu tarkistusmittaukseen vain, jos hän on antanut luvan jälkimarkkinointiin. Ajanvarauksesta voidaan muistuttaa esim. tekstiviestillä, kirjeellä, tai soittamalla.