Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
esitämme SLIDEPLAYER.FI
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
RI400 Raportointi- ja Viestintätyökalu muokkaa iSeiries tulosteita ja välittää viestejä sähköpostin – WEB/URL:n – matkapuhelin Internet:in kautta Windows.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Ohjelmiston tekninen suunnittelu
Työkalut Adobe Photoshop
Kuvittele jos käytössänne olisi IT- monitoimityökalu, jolla hallitsette useita organisaation tiedonhallinnan haasteita?! 1. Ajanhallinta -jaettava kalenteri.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Informaatioteknologian instituutti Esityksen tekeminen PowerPointilla Jouni Huotari.
Tämä on SUUNTA-työkalun käyttöön opastava diaesitys
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Moodlen ohje opiskelijoille
Tuoteen ominaisuudet. Voit luoda ratoja ilman pisteiden poimintaa Ei tarvetta robotin opettamiseen.
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Luku 5 – Tietojen hakeminen sovelluksiin
Kurssilla käytettävät työkalut
Nettipuhelinvaihde Nettipuhelin VoIP-vaihde on tarpeeseen mukautuva ja joustava yrityksille ja yhteisöille sopiva erittäin kustannustehokas puhelinvaihde.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Pupesoft myyntireskontra
 Kyky harkita asioita monipuolisesti ja järkevästi  Ongelmat tarkasti tai löyhästi määriteltyjä  Arki vs. tiede  Miten tutkimustieto pätee arjen ongelmissa?
Kyläsuunnittelumalli
14 websuunnitteluvinkkiä!
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Solita.. Juha Salonen Concept Designer Palveluhakemiston ammattilaiskäyttöliittymän testaus.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Sosialisaatio Sosialisaation käsitteellä kuvataan prosessia, jossa yksilöstä kasvaa yhteisönsä jäsen. Uusi sukupolvi oppii ja se opetetaan kulttuurinsa.
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
Kurssilla käytettävät työkalut
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
GNU-ohjelmointityökalut Jussi Raunio TI09OHJ
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
PowerPoint-esitys OHJE.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Dokumenttien käsittely ja tietoverkot Wordin toiminnot, toinen tapaaminen.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
© 2010 IBM Corporation1 Objektien käyttöoikeudet  Kaikilla sisällönhallinnan objekteilla on käyttöoikeudet. Käyttöoikeudet on jaoteltuina Lukuoikeuksiin,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Systeemityö 2 Vesiputousmalli Teppo Räisänen, Principal Lecturer
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
OHJELMOINTITAITO ICT02D 12 ECTS. OPINTOJAKSON TOTEUTUS  KESTO: –  AVOIMEN OPISKELIJAT: – YKSI LUOKA (SUOMI) – LUOKKA ICT02O-1.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
MultiMaker 7.0 Workshop Ohjelma, jossa voidaan luoda näyttäviä multimediasisältöjä. Yhtä sisältökoko-naisuutta kutsutaan esitykseksi. Ohjelmointitaitoja.
Käyttäjäroolit rakennusten tietomallien tarkistamisessa
Palvelun käyttöliittymätasonpalvelun toteutus osaksi TIPTOP portaalia prosessin kulku EduGUI komponenttikirjasto on käytettävissä open sourcena, Eduix.
15. Ohjelmoinnin tekniikkaa
Tove Selkälä Porvoon kaupunginkirjasto Millaista on rakentaa kahta Nelliä/kokemuksia ruotsinkielisen Nellin rakentamisesta.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
OFFICE 365 PERUSTEET MATTI LÄHTEVÄNOJA, KUOPION KASVUN JA OPPIMISEN PALVELUALUE, KALLAVEDEN LUKIO.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
OFFICE 365 PERUSTEET MATTI LÄHTEVÄNOJA, KUOPION KASVUN JA OPPIMISEN PALVELUALUE, KALLAVEDEN LUKIO.
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Esityksen transkriptio:

Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan.

 Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta !

Ylivoimainen helppokäyttöisyys ja työskentelyn nopeus saavutetaan:  Tarkasti suunnitellulla käyttöliittymällä, joka tukee kaikissa tilanteissa suunnittelun todellista kulkua.  Helposti omaksuttavilla ja visuaalisesti hallittavilla työkaluilla.  Työkaluilla, jotka toimivat loogisesti ja yhdenmukaisesti läpi koko suunnitteluprosessin.  Yhtenäisellä käyttöliittymällä, jossa kaikki työvaiheet tehdään yhdessä ja samassa työskentelyikkunassa.

Vedä ja pudota  Vedä ja pudota 3D-alkioita, kokoonpanoja, tekstuureita, animaatiopolkuja jne. valmiista tai itse luomistasi kirjastoista suoraan 3D- näkymään ja muokkaa tarpeen mukaan.  Ylittämättömän nopea ja helposti omaksuttava tapa luoda 3D-malleja.

Kahvamuokkaus  Muokkaa 3D-objekteja, 2D- profiileja, animaatiopolkuja jne. yksinkertaisesti vetämällä IronCADin dynaamisista muokkauskahvoista.  Kahvat mahdollistavat sekä intuitiiviisen 3D-luonnostelun että täysin mittatarkankin suunnittelun – nopeasti ja mahdollisimman visuaalisesti.

SmartSnap  Automaattisilla SmartSnap- tartunnoilla IronCADin muokkauskahvat toimivat myös tarkkuustyökaluina.  SmartSnapin avulla voit muokata ja asemoida objekteja tarkasti suhteessa mihin tahansa ruudulla näkyvään piirteeseen, osaan tai kokoonpanoon.

TriBall  Patentoidulla TriBall-työkalulla hallitset helposti ja nopeasti kaikki objektien siirtämiset, pyörittämiset, asemoinnit, kopioinnit ja peilaukset.  Ennennäkemättömän visuaalinen monitoimityökalu 3D-tilan täydelliseen hallintaan.

Yhtenäinen käyttöliittymä  Solid- ja pintamallinnus, kokoonpanosuunnittelu, levysuunnittelu, animointi, visualisointi – kaikki yhdessä ja samassa helposti omaksuttavassa käyttöliittymässä, yhtenäisillä työkaluilla.  Kaikki tämä ilman erikseen ostettavia lisämoduleja.

Suunnittelun joustavuus tarkoittaa:  Vapautta tehdä todellista suunnittelua ilman, että malli on jo alusta asti valmiina mielessä.  Vapautta tehdä muutoksia suunnitelmaan missä vaiheessa tahansa, joutumatta rakentamaan mallia uudelleen.  Vapautta luoda kokoonpanoja tarvittaessa yhden tiedoston sisällä, ilman raskasta tiedostorakennetta.  Vapautta luoda ja käsitellä malleja kahden mallinnusytimen voimalla.

Lukituksia vain tarvittaessa  IronCADissä sinulla on täysi vapaus valita, milloin ja missä kohdissa haluat määritellä malliisi osien välisiä lukituksia, ja voit palata milloin tahansa mihin tahansa malliin kohtaan ilman pelkoa yllättävistä vaikutuksista.  Todellista suunnittelun vapautta ja joustavuutta!

Joustava kokoonpanojen luonti  IronCADissä voit luoda kokoonpanoja vapaasti ja joustavasti yhdessä tiedostossa ja erotella suunnitelmasi tarvittaessa myöhemmin, kun olet varma sen rakenteesta.  Erittäin nopea ja suunnittelun todellista kulkua tukeva tapa luoda kokoonpanoja.

Direct Face Modeling  Ainutlaatuisella Direct Face Modeling -tekniikalla pystyt tehokkaasti muokkaamaan myös sellaisia malleja, joilla ei ole minkäänlaista piirretason älykkyyttä tai luontihistoriaa.  Aivan uusia mahdollisuuksia muista ohjelmista tuotujen mallien hyödytämiseen.

Kaksi mallinnusydintä  IronCAD käyttää rinnakkain kahta mallinnusydintä: ACIS ja Parasolid. Käytössäsi on CAD-maailman kahden yleisimmän ytimen parhaat ominaisuudet.  Lisää mallinnusvoimaa, joustavuutta ja erinomaista ydintasoista yhteensopivuutta muiden suunnitteluohjelmien kanssa.

Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan.