Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TUKEA TYÖNANTAJUUTEEN Työehtosopimus ja palvelut työnantajille
Advertisements

Vanhustyön keskusliitto kolmannen sektorin toimijana
Akavan Erityisalat Opiskelijatoiminta TAKUn koulutuspäivä
Pieni ja epätäydellinen lyhennesanakirja OAJ-laiselle toimijalle
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
Akavan Erityisalat on kulttuurin, hallinnon ja liike-elämän asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivien ja niihin valmistuvien opiskelijoiden etujärjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
T AKU RY Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Riina Virkkunen Järjestö- ja kehitysvastaava.
Yhdistyksen toiminnan kehittäminen
Tulevaisuus käsissä. Joka päivä. - ammattilaiset lasten arjessa.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Kuumat oltavat? … kaikissa liemissä ei tarvitse kiehua itse.
STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
 Metropolia alumnit ry. on Metropoliasta ja sitä edeltäneistä korkeakouluista valmistuneiden opiskelijoiden yhteisö. Alumni = kasvatti, suojatti.  Yhdistyksen.
Tehnyt:Juho ja Aaro. Jäsenedut 0 Työehtosopimus on tärkein ammattiliiton jäsenyyden tuoma etu. Sillä sovitaan mm. mitä työstä kuuluu maksaa.,
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
SPOL Suomen Psykologian Opiskelijain Liitto. Mikä SPOL? Kattojärjestö paikallisille ainejärjestöille, perustettu vuonna 1968.
VEERA EINOLA TEHYN OPISKELIJAYHDISTYKSEN PJ STTK-OPISKELIJOIDEN JOHTORYHMÄ, TYÖELÄMÄ & KANSAINVÄLISYYS KANSAINVÄLINEN OPISKELIJAYHTEISTYÖ.
EU-vaikuttaminen Suomessa
Työmarkkinajärjestelmä
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
NY Menestyksen avaimet – oma talous hallussa!. Lisämateriaalia NY-ohjelmaan: NY Menestyksen avaimet – Oma talous hallussa! Työnhaku.
Globaali on-line markkinointi ja sen tulevaisuus High Tech Center, Helsinki
Keski-Suomen Erotuomarikerho ry 1956-
© Kustannusosakeyhtiö Otava Työmarkkinoiden sopimusneuvottelut.
Ammattilaiseksi oppisopimuksella Joustavasti, yksilöllisesti ja käytännönläheisesti
STEKA RY TOIMII SOSIAALI-, TERVEYS- JA KASVATUSALOILLA TYÖSKENTELEVIEN JÄSENTEN AMMATILLISENA EDUNVALVOJANA Edunvalvontaa vuodesta 1947.
Akavan Erityisalat/ Jäsentutkimus 2008 Jäsentyytyväisyystutkimus 2008.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry Enni Räisänen Asiamies Palvelutoimialat, YTN.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Tervetuloa Osakesäästäjien Keskusliittoon!
Tieto- ja tekniikka-alojen työnantajaliitto TIKLI ry Toimitusjohtaja Harri Hietala Näkökulma työnantajaliitosta
Suomen Kiinteistöliitto Kiinteistönomistajien edunvalvoja ja alan asiantuntijaorganisaatio. Kiinteistöliitto pyrkii siihen, että ihmisillä olisi viihtyisiä.
Sosiaalialan Työnantajat ry Sosiaalialan Työnantajat ry on yksityisen sosiaalialan etujärjestö työmarkkina- ja elinkeinoasioissa. Liiton jäsenenä on 1.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Terveystieteiden akateemiset johtajat ja asiantuntijat ry.
KOULUTETTU AMMATTILAINEN ON TULEVAISUUDEN TAITAJA.
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Akavalainen neuvottelutoiminta AKAVA  talous- ja tulopolitiikka  yhteiskuntapolitiikka, verotus, sosiaalipolitiikka, koulutus, työvoimapolitiikka,
ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ hyödyllisiä alan palveluita ja vaikutus- ja verkostoitumiskanava energia-alan keskeisiin kysymyksiin Suomessa ja kansainvälisesti.
Ulkoile | Osallistu | Vaikuta Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö ‣ Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
 ASIOITA, JOITA SINUN OLISI HYVÄ TIETÄÄ TYÖELÄMÄSSÄ OLLESSASI.
Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry. Ylempi toimihenkilö Ylempi toimihenkilö toimii asiantuntija-, esimies-, päällikkö- tai johtotason tehtävissä. Ylemmän toimihenkilön.
Olemme matkalla kohti uutta keskusjärjestöä 2 > Katsomme 2020-luvulle ja siitä eteenpäin. Perustamme uuden ajan keskusjärjestön ammattiyhdistysliikkeen.
TULOPOLITIIKKA KERTAA YH1 -Työehtosopimus → Yleissitovuus
Kehittämissuunnitelma ja ennakointi Päijät-Hämeen ennakointiverkosto
Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU ry
Matemaattisen tekstin tuottaminen
TYÖEHTOSOPIMUS JA TYÖMARKKINAJÄRJESTÖT
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
TYÖMARKKINAJÄRJESTÖT
Jäsentilaisuus Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO järjestää yhdessä jäsenjärjestöjensä kanssa Oulun yliopiston henkilöstölle tarkoitetun.
Ammatillisen perustutkinnon rakenne
AMMATTILIITTO eli ammattiyhdistysasiaa Ammattiliitto on myös asiantuntijan etujärjestö. Eri toimialoille, ammattiryhmille on omansa. Opiskelijana voi.
Työsuhteen käsite Työoikeudellisen sääntelyn perusperiaatteet
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Työsuhteen käsite Työoikeudellisen sääntelyn perusperiaatteet
TULOPOLITIIKKA KERTAA YH1 -Työehtosopimus → Yleissitovuus
Muokkaus Mari Lampinen,
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Väyläopinnot Yhteistyössä Karelia ja Riveria
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
TULOPOLITIIKKA KERTAA YH1 -Työehtosopimus → Yleissitovuus
Esityksen transkriptio:

Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten alojen arvostusta. •Toimii Tekniikan Akateemisten liitto TEKin ja keskusjärjestö AKAVAN alaisuudessa. •Jäseneksi pääsevät kaikki korkeakouluissa matematiikan, fysiikan tai tietojenkäsittelytieteen loppututkinnon suorittaneet tai alojen opiskelijat.

Tekniikan Akateemisten liitto •TEK on ammattijärjestö, jonka keskeisiä edunvalvontakohteita ovat työmarkkina-, koulutus- ja teknologiapolitiikka. •Tarjoaa jäsenilleen neuvontaa työelämän muutos- ja ongelmatilanteissa. •Työoikeudellinen neuvonta ja lakitietopankki. •Edunvalvonta, työehtosopimukset ja palkkasuositukset ym. •IAET –kassa eli työttömyysturvavakuutus. •Tekniikka & Talous + TEK-lehti ilmaiseksi. Talentumin lehtiä 40% alennuksella.

Jäsenyys •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen liiton jäseneksi liittymällä liityt myös Tekniikan Akateemisten liitto TEKin ja keskusjärjestö AKAVAN jäseneksi. •Jäseneksi liittyminen on opiskelijalle ilmaista! •Toimii Tekniikan Akateemisten liitto TEKin ja keskusjärjestö AKAVAN alaisuudessa. •Jäseneksi pääsevät kaikki korkeakouluissa matematiikan, fysiikan tai tietojenkäsittelytieteen loppututkinnon suorittaneet tai alojen opiskelijat. Liittyminen lomakkeilla tai osoitteessa

Kysymyksiä? •Mikä on IAET-kassa ja miten se toimii? •Mitä jäsenyys minulle maksaa? •Pitääkö minun työskennellä matemaattis-luonnontieteellisellä alalla hyötyäkseni ammattiliitosta? •Mitä hyötyä jäsenyydestä on ensimmäisen vuoden opiskelijalle? •Miten MAL eroaa muista alojen liitoista? (TiToL, TTL ym.) Lisätietoja • • •MAL Facebook