Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

STEKAN YKSITYISEN SEKTORI

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "STEKAN YKSITYISEN SEKTORI"— Esityksen transkriptio:

1 STEKAN YKSITYISEN SEKTORI
Puheenjohtaja Pasi Vallivuori puh pasi.vallivuori(at)coachmasters.fi

2 Jäsenyys Kaikki Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattiliitto STEKA ry:n jäsenet ovat suoraan liiton jäseniä. STEKA on Palkansaajajärjestö Pardian jäsenjärjestö, katso ja STEKAlla on jäseniä mm. yksityisellä lastensuojelu- ja terveydenhuoltoalalla.

3 Yleinen edunvalvonta Sosiaali-palvelualan työyksiköissä työskentelevät jäsenet noudattavat Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, joka on yleissitova työehtosopimus. Tähän työehtosopimukseen STEKA liittyy Jyty–Pardia-STHL-Neuvottelujärjestön kautta. Pardian ja siten myös STEKAn edustajana valtakunnallisessa työehto-sopimuksen neuvottelukunnassa on Niko Simola. Jäsenten ensisijaisia edunvalvojia ovat luottamushenkilöt, ja he saavat liiton tuen. Luettelo työpaikoista ja niiden STEKAlaisista luottamusmiehistä löytyy -jäsensivuilta. Sellaisilla työpaikoilla, joilla ei ole STEKAn luottamusmiestä, jäsenet ottavat yhteyttä suoraan Pardian asiamieheen.

4 Pardian palvelut Pardiassa STEKAn yksityisen sektorin asiamiehenä toimii Niko Simola. Häneltä voi kysyä neuvoja ja opastusta työehtosopimusasioissa ja lakimiespalveluissa. Pardia järjestää koulutusta luottamusmiehille, ja kaikille jäsenille on tarjolla runsaasti erilaisia kursseja. Katso tarkemmin > koulutus. PardiaNyt-lehden kaikki saavat jäsenlehtenä ja PardiaNet-nettilehden uutisiin voi tutustua Pardian verkkosivuilla.

5 Muut jäsenedut STEKAn internet-sivuilta löydät keskeiset jäsenedut ja ajankohtaista lisätietoa. STEKAn omia jäsenetuja ovat opintostipendit ja Lapissa sijaitseva Muuraispuron lomamökki, jonka varaukset hoitaa taloussihteeri Johanna Asikainen, sp. johanna.asikainen(at)pardia.fi. Muita pardialaisia jäsenetuja ovat mm. kuntoremonttilomat, vakuutukset ja erilaiset alennukset.

6 Yhteystietoja Jäsenrekisteri: Jäsenpalvelusihteeri Arja Heikkilä puh (klo 9-13) info(at)pardia.fi Jäsenedut: Jäsenpalvelusihteeri Leena Vesanto puh leena.vesanto(at)pardia.fi Muuraispuron tiedustelut ja varaukset Matti PJ Saari puh matti.pj(at)gmail.com Asiamiehenä: neuvottelupäällikkö Niko Simola puh. 075  gsm sp. niko.simola(at)pardia.fi


Lataa ppt "STEKAN YKSITYISEN SEKTORI"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google