Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

AMMATTILIITTO eli ammattiyhdistysasiaa Ammattiliitto on myös asiantuntijan etujärjestö. Eri toimialoille, ammattiryhmille on omansa. Opiskelijana voi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "AMMATTILIITTO eli ammattiyhdistysasiaa Ammattiliitto on myös asiantuntijan etujärjestö. Eri toimialoille, ammattiryhmille on omansa. Opiskelijana voi."— Esityksen transkriptio:

1 AMMATTILIITTO eli ammattiyhdistysasiaa Ammattiliitto on myös asiantuntijan etujärjestö. Eri toimialoille, ammattiryhmille on omansa. Opiskelijana voi jo liittyä liittoon ja saada ajankohtaista tietoa työmarkkinoista.

2 Ammattiliiton kautta voi saada esimerkiksi työttömyysturvan sekä työsuhde- ja palkkaneuvontaa, mahdollisesti lakimiehen apua työelämän kysymyksiin. Liitto voi järjestää jäsenkoulutuksia tai antaa muita rahanarvoisia etuja matkavakuutuksesta urapalveluun. Ammattiliitto edistää jäsenten etuja työmarkkinoilla muun muassa työehtosopimusneuvotteluissa.

3 Toiminta-aika – (36 kk) ESR, TL4, Erityistavoite 9.1. Toteuttajat: Karelia-amk ja PKKY


Lataa ppt "AMMATTILIITTO eli ammattiyhdistysasiaa Ammattiliitto on myös asiantuntijan etujärjestö. Eri toimialoille, ammattiryhmille on omansa. Opiskelijana voi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google