Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Perusevankeliumia tähän päivään
Advertisements

Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Suora ja epäsuora esitys
Opettele liikennesäännöt
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Katson kauas pois, silmäni saavuttavat jotain, merellä, lintu, mistä lie tulee. Meri on suurenmoinen! Pieni tuulen henkäys huojuttaa kasveja, pilvetön.
Jumalan kanssa.
Jokerivalojen toimintaperiaate
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
Moodlen ohje opiskelijoille
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Turvallisesti rautatieym-päristössä
Objekti Totaaliobjekti = normaaliobjekti yksikkö genetiivi monikko -t-monikko yksikkö monikko auton autot -> Ostin auton. -> Ostin autot. opettajan opettajat.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Leena Kulmala 2005 Lammas liikenteessä Aloita klikkaamalla tästä.
Mirva Mykkälä & Piia-Maria Mattanen
Kuvakäsikirjoitus. Opiskelija herää unestaan Kello on
Kuvakäsikirjoitus.
NALLE PUH.
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
Hanna, Jutta Ja Liisa Maija & Nina feat. Cop – lasten liikennelaulu
KUVAKÄSIKIRJOITUS OPISKELIJAN VIIKKO + EXTRA Henrietta Partanen, Aki Hurtig.
Onko huono päivä??.
Elämää suurempia kysymyksiä...kukapa tietäisi vastauksen...
Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän.
4C Liikennevalojen yhteenkytkentä - yhteenkytkentäkaavio.
arvot ja vuorovaikutus-sopimukset
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
1 Hei, Kouluratsastuksen SM 2013 alkaa nyt viikonloppuna perjantaina ja liikennejärjestelyt näyttelevät isoa osaa kisojen onnistumisen kannalta. Kuten.
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
BePolite -polkupyörävalot Pois pyöräilijän turha punainen valo.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Leenan ja Leevin lumiukot Veera Tervo, Laura Päärni VAKA 12C.
MUSIIKKIVIDEO: PAPUKAIJA-SASUN SEIKKAILUT. 1.Kohtaus Papukaija-Sasu herättää joka aamu omistajansa Joonaksen. Lähikuvassa Joonas ja papukaija-Sasu nauttivat.
K UVAKÄSIKIRJOITUS Kerhomatka. PYÖRÄMATKA KOHTI KERHOA ALKAA.
KUVAKÄSIKIRJOITUS  Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa.  Kirjallisessa muodossa.
Kysy parilta. Muista päiväys. Mikä päivä eilen oli
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Kuinka paita ja peppu olettekaan! Pariskuntien välistä leikkimielistä kisailua siitä, kuka tunteekaan kumppaninsa paremmin. Toteutetaan kyselemällä tavalla.
Kuvakäsis – Miksi pipo pitää laittaa hihaan?
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
KUVAKÄSIKIRJOITUS Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa. Kirjallisessa muodossa kerrotaan.
Ufo-mies Kuvakäsikirjoitus. Kuva 1 Sisältö: Ufo-mies toteaa, että elinolosuhteet kotiplaneetalla ovat muuttuneet karuiksi Toteutus:  Taustalla kuuluu.
E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus. ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”
Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Normipäivä Elina Ranta-Nilkku ja Pia Lipponen
Liikenneopetusvideon kuvakäsikirjoitus. On kaunis kevätpäivä. Lapsi lähtee retkelle.
Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Henna, Riina & Suvi. Tarinan nimi ja taustakuvana maisemakuva. Taustalla taustamusiikkia.
1 Syntaksin harjoituskurssi CYK140 Harjoitustehtäviä 9 Ratkaisumalleja.
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Pyöräilyn turvallisuus Lasse Kämpe Espoon ympäristökeskus.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Alkutoiminta Kotitehtävän läpikäyminen Luento: Vuorovaikutus = itseilmaisua ja sanatonta viestintää Sanattoman viestinnän.
#MEDIAISO VIDEO-OHJEITA Hanna
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
KANKKULAN LIIKENNEAAPINEN
TIEN YLITTÄMINEN.
SÄÄNNÖT.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Esityksen transkriptio:

Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen KUVAkäsikirjoitus Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen

KUVA 1 Elokuvan nimi ”Ritva ja vaaran hetket” lukee mustalla taustalla. Elokuvan nimen alla lukee ”Tähdittämässä” ja tekijöiden kuvat ja nimet.

KUVA 2: Ritva ajaa pyörällään varomattomasti liikenteessä Toteutus: Ritva ajaa pyörällä laulellen, ilman kypärää. Ritva lähtee ylittämään suojatietä, vaikka valot ovat punaiset Taustalla kuuluu liikenteen ääniä Kamera kuvaa aluksi pyöräilevää Ritvaa edestäpäin. Seuraavaksi kuvataan punaista liikennevaloa, jonka jälkeen kamera kuvaa tien toiselta puolelta kun Ritva lähtee ylittämään tietä.

KUVA 3: Ritva meinaa joutua auton alle suojatiellä Toteutus Kuvataan lähestyvää autoa Kuvataan Ritvaa, joka ylittää tietä. Ritva ei huomaa autoa. Kuvataan kuljettajaa, jonka katse ei ole tiessä, koska hän näprää puhelintaan. Kuljettaja huomaa Ritvan, säikähtää ja sanoo ”VOI EI!” ja alkaa jarruttaa. Kamera kuvaa Ritvan kasvoja, kun hän huomaa auton ja huudahtaa ”Apua!”. Auto jarruttaa, taustalla kuuluu jarrutusääni.

KUVA 4: Ritva kaatuu. Toteutus Autoilija osuu Ritvaan ja Ritva kaatuu. Kuvataan tapahtumaa tien toiselta puolelta. Äänenä kuuluu pyörän kolahdus sen osuessa maahan.

KUVA 5: Autoilija vie Ritvan terveyskeskukseen. Toteutus: Kuvataan autoilijaa, joka nousee autosta ulos ja juoksee huolestuneena Ritvan luo. Kuvataan Ritvaa, joka makaa maassa ja pitelee päätään. Autoilija tulee Ritvan viereen ja auttaa hänet kysyy. Autoilija sanoo ”Vien sinut terveyskeskukseen” Ritva ja autoilija nousevat auton kyytiin

KUVA 6 Kuva, jossa on musta tausta ja päälle tulee teksti ”2 tuntia myöhemmin”

KUVA 7: Ritvalla on lievä aivotärähdys. Toteutus: Ritva ja autoilija kävelevät ulos terveyskeskuksesta. Kuvataan aluksi yleiskuvaa, kauempaa, jossa terveyskeskus ja henkilöt näkyvät. Kuva siirtyy lähikuvaan henkilöistä. Autoilija kysyy ”Mitä lääkäri sanoi?”, Ritva vastaa ”Lääkäri kertoi, että minulla on lievä aivotärähdys. Onneksi ei käynyt pahemmin.”

KUVA 8 Kuva, jossa on musta tausta. Kuvassa lukee ”Seuraavana päivänä”

KUVA 9: Ritva pyöräilee seuraavana aamuna kouluun kypärä päässä. Toteutus: Ritva pyöräilee taas lauleskellen samoihin liikennevaloihin kuin aiemmin, mutta nyt hänellä on pyöräilykypärä päässä. Ritva pysähtyy suojatien eteen ja hänen katse siirtyy liikennevaloihin. Kuvataan punaista liikennevaloa, joka vaihtuu vihreäksi. Kuva palaa Ritvaan, kun hän katsoo molempiin suuntiin ja ylittää tien vihreiden valojen palaessa.

Kuva 10 Kuva, jossa on musta tausta ja siinä lukee ”MITÄ TÄSTÄ OPIMME?” Ääni, jossa lukija sanoo ”MITÄ TÄSTÄ OPIMME” Teksti lähtee himmentyen pois.

KUVA 11 Lopputekstit, jossa tekijät ja musta tausta.