-Päivänn ohjelma alkoi normaaliin tapaan aamiaisen merkeissä ja arkeologiselle museolle matkattiin kävellen. Room 111 – Karri, Juhis, Ja Tuomo.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Delfoi.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Joulukortti kuvaan lisäämällä tai piirtämällä
Kuvia Suomen muinaistaideseura ry:n kulttuurimatkasta
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
OHJEITA TARJOAJILLE TAMPERE Hankintapäällikkö Tanja Welin
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Laatinut Maija Halme-Briedis
Ke Kreikka, Ateena & Aghios Stefanos By: Jerppa, Lölde, Potter ja Katriina.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Huomio ! Tämä Power Point esitys sisältää Pornograaffista materiaalia LopetusEteenpäin.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 3: Olympialaiset.
Ohje PowerPoint esityksen tekoon
Kunnon kulttuuriympäristöt Euroopan rakennusperintöpäivien 2012 oppimateriaali: Motivointi Teema: liikunta- ja urheiluympäristöt Diasarja 1: Liikuntakokemukset.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
14 websuunnitteluvinkkiä!
Päivän erikoinen ÄI1.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Mitä sinä tiedät suomalaisesta mökistä
© Carita Jaden seikkailu Osa 1 Ala tulla jo!
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Kunnon joulukortti.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Ei vanhustenasumista minulle!! HUM! Myös ääni Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn. Joku vuosi sitten tein loistoristeiliällä Välimeriristeilyn.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Olet ehkä ollut retkellä
ALKOIPA KERRAN…. MATKA KOHTI NUORISOPÄIVIÄ!. Tätä Nuorisopäivämatkaa on kuljettu yhdessä jo hyvän aikaa… … ja matkalla onkin ehtinyt sattua vaikka mitä!
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
Kuvamuistoja SUMUn kevätretkeltä Pietariin Helena Saarikoski.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.
Mitä asenne tarkoittaa?
Atk-työni 8.lk Tervetuloa katselemaan esitystä, jossa näkyy tekemiäni töitä lukuvuona postimerkki työ Omat kotisivut Kansi Istumajärjestys Nimikyltti.
Vierailimme Stentorpin lammastilalla Kun olimme bussilla harhailleet vähän matkaa, löysimme perille. Tilan omistajat Heikki ja Jill toivottivat meidät.
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Villapuseron tarina Sari Taimi.
TEHOA OPISKELUUN.  Tee läksysi ja lue oppikirjaa ja muistiinpanoja kurssin aikana.  Tee tehtävät ennen seuraavaa tuntia pystyäksesi seuraamaan kurssia.
Tekniikanmuseo Kävimme Tekniikanmuseossa 25.3 katsomassa vanhoja työkoneita ja esineitä Tehnyt Niko ja Mikael.
Historia tarkoittaa aikaa tästä hetkestä taaksepäin. Historia on tiedettä, tutkimusta menneistä tapahtumista. Lähteet kertovat menneisyydestä: Arkelogiset.
Niko Saarinen.
Raamattu Ja mitä se sisältää. Mikä on Raamattu? Rautalangasta väännettynä: Raamattu on kristittyjen pyhä kirja kuten Koraani on muslimien pyhä kirja Tarkoituksena.
Vanhoja tekstitaidon yo-kokeita
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Jani Kiviharju Helsingin normaalilyseo Syksy 2016
Kurssipäiväkirja Valokuvaus ja graafinen suunnittelu
Antiikin Kreikan taide (800 eaa.-400/500 jaa.
Kreikan ja Rooman suuruuden aika
Vanhat esineet kertovat menneestä
Luova kirjoittaminen 1. Kirjoita 5 minuuttia ensimmäisestä mieleen tulevasta aiheesta. Miltä kirjoittaminen tuntui? Oliko vaikeaa saada kirjoittaminen.
Puhutaan rahasta Pieniä dialogeja.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Karttamerkit 2
Klikkaa alapalkista diaesitys auki ALOITA.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Esityksen transkriptio:

-Päivänn ohjelma alkoi normaaliin tapaan aamiaisen merkeissä ja arkeologiselle museolle matkattiin kävellen. Room 111 – Karri, Juhis, Ja Tuomo

Arkeologinen Museo Patsaat olivat pääasiassa marmoria, mutta kuparistakin tehtyjä löytyi muutama. Kuvassa meren jumala poseidon. Alakerta käsitti pääosin siis patsaita ja osia vanhoista antiikin ajan esineistä sun muista. Museon toinen kerros taas oli vähän yksipuolisempi tarjonnaltaa, mutta kuitenkin näkemisen arvoinen ruukkukokoelma oli sijoitettu sinne.

Museo saatiin kaluttua suhteellisen nopeasti, mutta kyllä siinäkin kaivelussa riitti jo tarpeeksi nähtävää eri aikakausilta. Museo reissun jälkeen oli lyhykäinen vapaa-ajan vietto ennenkuin siirryttiin matkaamaan yleiskuljetuksen muodossa olympia- stadionille, jonne taas oli huomattavasti pidempi matka. Matkanteon jälkeen palkintona oli kuitenkin hieno kokemus...

Saada tepastella tappavassa helteessä Ateenan modernilla urheiluihmeellä. Viereinen ryhmäkuva otettiin lähellä stadionin sisäänpääsyä olleessa ’’käytävässä’’. Noiden rakennelmien luomat varjot olivat kyllä komeita. Isolla stadionilla vil- Kaistiin ainakin uima- Altaat, yleisurheilu Stadion (Joka oli kyl- Läkin suljettua aluetta. Näin esimerkkejä siitä mitä nähtiin. Kävelyä isolla alueella ainakin piisasi.

Kyllä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Erot koon suhteen ovat ainakin selvät. Koko stadionin asetelma oli näin tyhjentyneenäkin komea.

Ateenan olympia-stadionia käytettiin kunnolla viimeksi v kesäolympialaisissa. Se on siis jäänyt pääasiallisesti nyt vain nähtävyydeksi ellei sitten uusia mahdollisia kisoja näy ja tule. Walk... Jokin mitä ei olisi voinut vastustaa helteessä.

Reissua seurasi paluu hotellille ja pienoinen vapaa-aika. Sen jälkeen olikin aika siirtyä Likavittos, eli Lykabettos kukkulalle mikä on Ateenan korkein kohta. Ylhäällä joukkiotamme hurjaa kohtasi komeat näköalat, sekä vanha pyhän yrjön kappeli, jota sai ihan vapaasti mennä katsomaan sisältä. Kukkulalla oli myös kauniisti kasvillisuutta. Kuva on otettu kappelin edestä.

Ajankohta kukkulalle menemiseen oli myös hyvä. Saimme kokea kauniin auringonlaskun tunnelman sekä myös saada hyvän katsauksen kaupunkiin. Kukaan ei kylläkään tainnut voittaa sitä jätskiä hotellimme spottaamisesta.

Likavittoksen mytologisessa historiassa se sai alkunsa vahingossa kun Athenen siirtämä kivi, joka oli tarkoitus saada Akropoliin kukkulalle, putosi.

Saamme myös kiittää ihanaa matkaseuraa kävelyllämme. Meidän kreikan yhteyshenkillöitä! Vasemmalta oikealle = John, Greta, ja Maria. Näin erikseen vielä suurkiitos kaikesta ja yhteisestä ajasta mikä vietettiin ateenassa!!

Kukkulan jälkeen laskeuduttiin takaisin ateenan yöelämän keskelle. Reissun jälkeen sai mennä vapaan tahdon mukaan valitsemaansa ruokapaikkaan aterioimaan (ryhmä kuitenkin vaadittu kriteeri.) ennen hotellille siirtymistä määräaikaan mennessä. Aleksi Posti