• Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Kertausta kaivoslaista 18.1.2013 | LKL:n kultaristeily, Pasi Molkoselkä 1 32 § Etuoikeusjärjestys Etuoikeus malminetsintälupaan,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muuttoliike 2008 – 2012.
Advertisements

Työuran pituus Ydinindikaattorit
Sodankylä KAIVOSILTA Tukes alkaen kaivosviranomainen Terho Liikamaa kaivosyli-insinööri
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Kiinteistönkauppa sähköisesti
KULUTTAJAKYSELY TALVEN ENNAKOINNISTA Rengasfoorumi Sales Questor Oy.
Johdatus tutkimusmetodologiaan
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
ASETUKSEN KÄYTTÖÖNOTTO SATAKUNNASSA HAJA-HANKKEEN KYSELYN TULOKSIA Haja-asutuksen jätevesien käsittely –koulutustilaisuus
Hajajätevesiasetus – rakennusvalvonnan uusi riesa?
Pardian jäsentutkimus 2013: Työssäjaksaminen koetuksella jatkuvassa muutoksessa 1.
MML / ILMAKUVAKESKUS ORTOKUVATUOTANTO ESITTELY
Vesa Lehtelä Jäsenjärjestöpäivät
VESIHUOLTOLAIN UUDISTUS
Toimijoiden roolit väitteiden hyväksymisessä ja käyttämisessä Ravitsemus- ja terveysväiteseminaari , Evira, Helsinki Neuvotteleva virkamies Anne.
EU ja raha: Budjetin synty Tulot ja menot.
Perusopetuksen huoltajat 2014 Generated on :04.
Laskelma kuntien ja kuntayhtymien menoista v. 2012
Täysistunnon simulointi. Teidän tehtävänne kuudessa eri vaiheessa 1.Lausunnon käsittely 2.Muutosehdotusten laatiminen ja lähettäminen 3.Ryhmäkokoukseen.
LAKI RAUTATIEJÄRJESTELMÄN LIIKENNE- TURVALLISUUSTEHTÄVISTÄ ANNETUN LAIN MUUTTAMISESTA (860/2012) Hallitusneuvos Hannu Pennanen
Korkeakoulujen ja opetus- ja kulttuuriministeriön yhteinen tietohallintohanke, jota CSC koordinoi RAkenteellisen KEhittämisen Tukena TIetohallinto Korkeakoulujen.
Tukioikeuksien siirrot
1 Apteekkien ansiokehitys 10/08-10/09 ilman tulospalkkioita Työaika vähintään 34 t/vko.
Alatunniste 1 Apteekkien ansiotilastoja 10/2010 – 10/2011.
- Hakemukset hallinto-oikeudelle
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustusten käyttö ja käytön valvonta Yleistä avustusten myönnöstä Valtionavustuspäätös Avustuksen käyttötarkoitus/hyväksyttävät.
Suomen- ja vieraskielisen –vuotiaan väestön pääasiallinen toiminta vuosina Tietopalveluyksikkö
Suomen Rotaryn jäsentietojärjestelmä ja koulutusaineisto Rotary.org/My Rotary/Rotary Club Central Piirin koulutusseminaari Hämeenkyrössä Rune.
Tervetuloa päivähoitoon
BKT:n määrän muutos ja työttömyysaste , %
HANKEPÄÄTÖS = Päätös hanketuesta = Tukipäätös = Myöntöpäätös Marjo Lindholm Keskipiste-Leader ry.
Maatalous, maaseutuyrittäminen rahavirrat 2008 ja 2007 Pohjois-Savo Jari Kauhanen MTK- Pohjois-Savo.
Täysistunnon simulointi. Tehtävänne kuudessa eri vaiheessa: 1.Lausuntoon tutustuminen 2.Oman ryhmän valitseminen (1 opiskelija kuhunkin ryhmään), muutosehdotusten.
Aritmeettinen jono jono, jossa seuraava termi saadaan edellisestä lisäämällä sama luku a, a + d, a+2d, a +3d,… Aritmeettisessa jonossa kahden peräkkäisen.
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) Pasi Molkoselkä | Kullanhuuhdonta.
Verotuksen perusteet - Johdanto
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
Metsähallituksen riistatalouden tietovarannot
Väestö ja väestönmuutokset. Väestö äidinkielen ja iän mukaan Naisten ja miesten tasa-arvo Helsingissä2 Lähde: Tilastokeskus. Miehet.
Suonenjoen lukio1 YLIOPPILASTUTKINTO Kokelas on itse vastuussa siitä, että on selvillä yo-tutkintoon liittyvistä määräyksistä ja yo-kokeiden suoritusohjeista.
Lasten päivähoito Kuntakyselyn osaraportti / Salla Säkkinen1 Lasten päivähoito 2013 Kuntakyselyn osaraportti Salla Säkkinen.
ELEP-1110 SÄHKÖ- JA PIIRITEKNIIKAN PERUSTEET
PATENTTI myönnetään hakemuksen perusteella, uutuus, keksinnöllisyys, käyttökelpoisuus voimassa 20 v (lääk. 25 v) tekemispäivästä julkiseksitulo 18 kk tekemis.
Suomen Lääkäriliitto | Finnish Medical AssociationLääkärit Suomessa | Physicians in Finland Tilastotietoja lääkäreistä ja terveydenhuollosta 2014 Statistics.
Annuiteetti- eli tasaerälaina
Ajankohtaista opetus- ja kulttuuriministeriöstä Kuopio Mari Pastila-Eklund.
Tekninen hallinto Tukipalveluyksikkö TEKNINEN HALLINTO Tukipalveluyksikkö.
1 EI-TUOTANNOLLISET INVESTOINNIT JA LEADER-TOIMINTATAPA YMPÄRISTÖTUESSA.
AJANKOHTAISTA ASUINHUONEISTONVUOKRALAISTA ASUNTOMARKKINAILTA TURKU Lakimies Tiina Hallberg Suomen Kiinteistöliitto ry.
Laskelma kuntien ja kuntayhtymien menoista v. 2013
Verotuksen perusteet - johdanto
Porin Yksikkö / Elektroniikkatuotanto Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2006.
Tietoja Tikkurilan suuralueesta
Opintotuki, työ- ja kansaneläke, työttömyyskorvaukset.
Sivu Kainuun maakunnan yhteistyöryhmä Kajaani Ajankohtaista maaseuturahoituksesta.
 Työssä olennaisena osana journalistisia elementtejä  Työ tuottaa taloudellista tulosta  Hakijan omaan arvioon luotetaan.
Rotarypiiri 1420 Piiriapurahoista myönnettävät stipendit  Rotarypiiri myöntää piiriapurahoista (District Grants) maksettavia stipendejä sille osoitettujen.
21 kuukautta aikaa hakeutua syöttötariffijärjestelmään Johtava asiantuntija Maiju Seppälä Uusiutuvan energian ajankohtaispäivä Tuulivoimarakentaminen
Kalastuksenvalvojan kelpoisuusvaatimukset ja hyväksymismenettely - keskeiset asiat Kalatalouden Keskusliitto.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Kotikunnan rekisteröinti maistraatissa
Palkansaajien ja yrittäjien korvatut työtapaturmat yhteensä
Eksotessa vuosien 2010 – 2015 aikana tehdyt kehitysprojektit
Suomen verotus selkokielellä
Lieksan kaupungin avustusten haku
Tilannekatsaus HE SOTE-TIETOJEN TOISSIJAISESTA KÄYTÖSTÄ
Esityksen transkriptio:

• Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Kertausta kaivoslaista | LKL:n kultaristeily, Pasi Molkoselkä 1 32 § Etuoikeusjärjestys Etuoikeus malminetsintälupaan, kaivoslupaan ja kullanhuuhdontalupaan on sillä, joka on ensimmäisenä hakenut lupaa 34 §:ssä säädetyllä tavalla. TEE HAKEMUS KUNNOLLA!!!

• Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Jatkuu… | LKL:n kultaristeily, Pasi Molkoselkä 2 64 § ”Kullanhuuhdontalupa on voimassa enintään neljä vuotta päätöksen lainvoimaiseksi tulosta” 109 § ”Lupaviranomainen määrää vakuuden lajin ja suuruuden asianomaisessa luvassa” ”Vakuus on asetettava kaivosviranomaiselle” VAKUUS ASETETTAVA ENNEN TOIMINNAN ALOITTAMISTA Kullanhuuhdontakorvaus ensimmäiseltä vuodelta on maksettava viimeistään 30 päivänä siitä, kun kullanhuuhdontalupa on tullut lainvoimaiseksi. Seuraavilta vuosilta viimeistään 15 päivänä maaliskuuta.

• Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Eräitä ohjeita kullanhuuhtojille | LKL:n kultaristeily, Pasi Molkoselkä 3 • Hakemuksen peruminen Maksu työmäärän mukaan - ennen kuulemisprosessia ilmainen - kun kuuleminen suoritettu > - kun kuuleminen suoritettu > Peruutetun tai muuten rauenneen ilmoituksen tai hakemuksen käsittelystä peritään tehtyä työmäärää vastaava osuus sen mukaan kuin maksutaulukossa säädetään.Kartta-aineisto - Tiedosto tai kulmien koordinaattipisteet - Maanmittaustoimistot - Internet (esim. paikkatietoikkuna, kansalaisen karttapaikka…)