C pentue. Pennut 6 viikkoa Pyry pyllerö Mitä piilee silmissä noissa, tumman ruskeassa katseessa, kolmioisissa korvissa, pienessä mustassa tuhisevassa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Hyvä haku Miten se on tehty. MISTÄ HYVÄT HAKIJAT ON TEHTY ? Koirat hakevat siten (sitä), miten (mitä) niille opetetaan. Ongelma on, ettemme tiedä mitä.
Advertisements

Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Olet todella väsynyt ja turhautunut……
Muistoissa....
10 RUUSUA SINULLE!.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
Eräänä päivänä kun aurinko oli piiloutunut pilvien ylle,
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Katson kauas pois, silmäni saavuttavat jotain, merellä, lintu, mistä lie tulee. Meri on suurenmoinen! Pieni tuulen henkäys huojuttaa kasveja, pilvetön.
Seurakuntien Lapsityön Keskus ja Lasten Keskus Selvitystyö 2000-luvun lapsiperheiden huolenaiheista Osa 2 – Lapsiperheellisten tutkimus.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ajatuksia elämästä..
Näpäytä hiirtä nähdäksesi diat...
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Maapallo – ihmisen koti
Kuvailmaukset kirjoittajan apuna ja ongelmana Tiellä on poski, lähteellä silmä, merellä selkä ja kynttilällä sydän.. Kirjoittaja luo kielikuvia tiedostamatta.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
Kielten tasotesti TAMK /Joni Sallila.
Preppaus ENA 4.
NALLE PUH.
14 websuunnitteluvinkkiä!
FAUNA – Nähdessämme pienet punaruskeat Nähdessämme pienet punaruskeat pennut, niiden joukosta erottui heti pennut, niiden joukosta.
Puhu parin kanssa. Millainen sinun perhe on. - Minulla on pieni perhe
”Mukava kuulla, että muuallakin ovet paukkuu”
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
C pentue. Pennut 3-4 viikkoa, Jörö ja Messi. Jörö ja Saana.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Kymmenen metodia tehdä lyhytkestoista psykoterapiaa
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Kanuuna seminaari Seinäjoki  Aiemmissa malleissa lähtökohta, jossa määriteltiin hyvinvoinnin esteitä, joita sitten voitiin ratkoa  Toimintavalmius.
Nykyaikainen satu Kuningas sammakko Nainen oli pelaamassa golfia, ja hänen golfpallonsa lensi pusikon taakse. Hän lähestyi pusikkoa, ja näki sammakon.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Musiikki: Ernesto Cortazar Emmanuelle Made by Ahokas.
Otapa pieni lepohetki ja lue muutama hyvä neuvo…
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Minun ystäväni 8. luokka tekijä – L. Pupulainen.
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ Laajennetun työssäoppimisen kokeilu  MINÄ LOPETAN. Oppilas ei ennakolta ilmoita mitään motivaatio-ongelmista,
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
Mitä kieltä sinä puhut. Minä puhun saksaa
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit eilen? Mitä hän teki eilen?
Seuraavassa elämässäni haluan olla KARHU,
PuViPe :: Osku Tervonen & Samu Liimatta :: Työhaastattelu
Matkalla.
”Mitä tahansa voi saavuttaa kunhan vain yrittää!” Pikkuyrittäjien hissipuheet.
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Reformaatio ja pyhäkoulu
pieni pala sinusta, tehdään meistä kakkuja
Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa.
Lumileopardi Tessa-Liida Halmesaari.
Isopanda.
Esityksen transkriptio:

C pentue

Pennut 6 viikkoa

Pyry pyllerö

Mitä piilee silmissä noissa, tumman ruskeassa katseessa, kolmioisissa korvissa, pienessä mustassa tuhisevassa nenässä, tuuheassa turkissa, hännänpäässä anturoissa... Salaisuuksia piilee noissa, jopa pienen pienissä anturoissa...

Isukki

Aslak

Mistä on pienet pennut tehty? Rohkeudesta, viisaudesta, kylmästä lumituiskusta, lämpimästä auringon säteestä.. Kevyestä usvaisesta sateesta... Emon hoivasta herkeämättömästä... Vaistoista ja perimästä... Avoimesta sydämestä, rakkaudesta rajattomasta...

Bumba

Onnen juuri.. On pieni utelias pentu, touhukas, kaikelle avoin tulokos...

Jörö

Matami Matamille: Pieni voiman aavistus sinussa. Kasva rinnallamme, rohkeaksi ja Tasapainoiseksi. Kasva onnelliseksi. Kulje vierellämme päivien lävitse. Lävitse auringonsäteiden, sateen ja naurun. Löydetään huominen Yhdessä, olipa se millainen tahansa. Tiedämme,että olet siinä.Tiedät, että me olemme tässä. Vaikeinakin päivinä, toistemme Vieressä. Onnellisessa perheessä sinun kokoisesi paikka. Tervetuloa kotiin. - Pauliina Myllymäki – (Pauliina on runoilija, kiitos tästä!)

Katseessasi syvää viisautta, varmuutta ja voimaa. Olet pala sitä, missä juuresi ovat.. Pehmeisiin askeliisi jäänyt tiibetin vuoristopolkujen tuoma varmuus. Turkissasi kaukaisten tuulien tuoma tuuheus. Voimasi on ikiaikainen, kumeassa haukussasi esi-isiesi rohkeus. Niin uljas olemus. Niin arvokas ystävä. - Pauliina Myllymäki -

Armas

Messi

Chili

Lasten vieressä on mukava kölliä...

Aslak ja Bumba

Aslak ja Jörö

Pyry ja taaperot

Miksi sinulla on noin isot korvat....

Matami ja Pyry

Jörö ja Aslak

Chili ja Aslak

Joskus pitää pysätyä ja levätä... Päiväunilla mamman kanssa.

Pennut 7 viikkoa, nyppylä ylitettävänä....

Näin sitä mennään, tutkimaan maailmaa...

Bumba

Chili

Messi, juuri herännyt....

Armas Aslak Emme varmasti katso kameraan... ehei ei...

Aslak

Matami

Armas

Jörö

Pyry