Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

pieni pala sinusta, tehdään meistä kakkuja

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "pieni pala sinusta, tehdään meistä kakkuja"— Esityksen transkriptio:

1 pieni pala sinusta, tehdään meistä kakkuja
sani turunen

2 miten näen sinut? miten näet minut?
tehtäväni on parantaa työyhteisöni työhyvinvointia aloittaen yhteisistä palavereista. tavoitteeni on saada jokainen työntekijä mukaan ja oppia tuntemaan ja katsomaan työkaveria erilaisesta näkökulmasta, kuin ennen. ”kirsikkana kakun päällä” on voimaannuttava valokuvaus työyhteisöstämme näemme yhdessä toisemme harvoin, joten panostan palavereihin, jossa kaikki ovat paikalla, mutta ovatko läsnä? kommunikaatio, huumori, luottamus, välittäminen ja rohkeus puhua rohkeasti valitsin sen mitä ensin ajattelin. valitsin kakun. leipominen sen vuoksi, että jokainen tekee sen tavallaan, mutta toisten iloksi ja on hyvin kaukana siitä mitä työssään tekee.

3 kuka tekee ja millaisen kakun? miksi?
Tarkoituksena on, että jokainen työyhteisön jäsen (10 hlö) tuo vuorollaan kk-palaveriin kakun, joka kertoo jotain itsestä tai liittyy johonkin muistoon. Palaverin alussa juodaan kahvit ja syödään kakkua. Kakun leiponut työntekijä kertoo kahvittelun lomassa miksi juuri tämä kakku. Minä itse aloitan kakku kierroksen tuomalla kuvassa näkyvän kakun ja kerron näin: ”rakastan suklaata ja tuoreita marjoja. Tein valtavan kokoisen kakun, koska haluan, että jokainen saa ison palan. Alusta asti odotin, että pääsen koristelemaan kakkua”

4 miksi valitsin kakun? ja mihin tällä pyrin?
Jokainen työyhteisössäni pitää makeasta ja mikä voisi olla miellyttävämpi aloitus palaverille, kun toisen leipoma kakku ja tuore kahvi? Kakun leipominen työkavereille on riittävän haastava ja jokaisen on paneuduttava asiaan edes hieman. Toisten ilahduttaminen, huomioon ottaminen ja mielihyvä. Jokainen meistä on hyvin erilainen persoona ja kakun kautta jokainen voi lempeällä ja humoristisella tavalla kertoa jotain itsestään Kakun voi hankkia monella tavalla, jos leipominen hirvittää! Jokainen on vuorollaan kakkuvastaava ja saa puheenvuoron, jonka tarkoituksena on synnyttää keskustelua, tarinoita ja näin tutustua toisiin uudella tavalla =hetkeksi riisua työ minä hymy, silmiin katsominen, kuunteleminen, ymmärtäminen, toisen näkeminen.

5 jokaisesta jää muistiin jotain uutta ja henkilökohtaista otetaanko toinen kierros? Syntyikö uusia ideoita ja tapoja yhteisiin palavereihimme? toteutuuko tavoite ja pääsemmekö yhdessä toteuttamaan voimaannuttavan valokuvauksen työyhteisömme hyväksi? sano kyllä


Lataa ppt "pieni pala sinusta, tehdään meistä kakkuja"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google