Taivas…. Miten pääsen sinne?.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Perusevankeliumia tähän päivään
Advertisements

Rukous JEESUKSEN nimessä.
Tosi Kirkon Seitsemantoista Kohtaa 1.Kristus järjesti kirkon (Ef 4:11-14) 2.Tosi kirkolla tulee olla Jeesuksen Kristuksen nimi (Ef 5:23) 3.Tosi kirkon.
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Joh. 8:12 Jeesus sanoi: "Minä olen maailman valo.
Pikkupoika kysyi isältään...
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Sytytä parisuhteen rukouskynttilä
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Perusta, jolle rakennamme Asko Matikan opetus Lapualla
Totuus.
Jumalan kanssa.
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Arkki Varustamo Raamattukoulu
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Ajatuksia elämästä..
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Paavalin kirje Filemonille
Raamatun taivas on useimmille ihmisille tuntematon ja käsittämätön paikka ja olotila. Yleisesti puhutaan pilven hattaralla olemisesta ja harpun soittamisesta.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Raamatun tekstien valossa.VKR.
Kohti aikuista kristillisyyttä
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
A ja O Ilm.1:8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Gal. 3:1 Hyvä Sisärengaslainen
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
SYNNY UUDESTI.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Rukousviikon tarkoitus:
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Tulikonferenssi- koulutus osa 1. Merihädässä Jollemme ymmärrä tai edes halua ymmärtää kadotettuna olemisen epätoivoa ja vakavuutta, meillä ei tule koskaan.
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
Loisto yllättää Matt. 17: Pirkko Valkama.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Hepr. 2:1 Arvoisa Sisärengaslainen, Kirjeen toisessa luvussa kehotetaan pitämään kiinni evankeliumista ja opetetaan Jeesuksen pelastustekoa. Kysymyksiä,
Hepr. 5:1-4 Arvoisa Sisärengaslainen, Edellisen luvun lopussa Jeesusta nimitettiin ylipapiksi. Nyt kirjeen kirjoittaja selittää tarkemmin Jeesuksen ylipappeutta.
Pyhiinvaellus Lainkuuliaisesta kansalaisesta Jumalan lapseksi
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
2. Tim 1: 1-2 Arvoisa Sisärengaslainen,
Syytön tuomittavana Matt. 27: 11 – 31 Mikko Haapasaari.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
Katumuksen sakramentti
Neitsyt Maria.
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
RUKOILEMALLA YHTEYTEEN
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Luku 23 – Paavali ja hänen kirjeensä
Kristinuskon oppi usko yhteen, kolmiyhteiseen Jumalaan : Isä (kaikkivaltias Luoja) – Poika (Jeesus Kristus, pelastaja) – Pyhä Henki (Pyhittäjä) pelastushistoria:
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Esityksen transkriptio:

Taivas…. Miten pääsen sinne?

1. Taivaaseen on vain yksi tie Jeesus sanoo: ”… Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.” ( Joh. 14: 6

2. Olen tehnyt syntiä ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla.” ( Room. 3: 23)

3. Jumala rakastaa minua ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” (Joh. 3: 16)

4. Kristus kuoli puolestani ”Mutta Jumala osoittaa rakkautensa meitä kohtaan siinä, että Kristus, kun me vielä olimme syntisiä, kuoli meidän edestämme.” (Room. 5: 8)

5. Jumalan ihmeellinen lahja ”Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.” (Room. 6: 23)

6. Ota Hänet vastaan ”Mutta kaikille, jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niile, jotka uskovat Hänen nimeensä.” (Joh. 1: 12)

Kuinka otan Jeesuksen vastaan vapahtajakseni? RUKOILE NÄIN:

Rakas Taivaallinen Isä, tiedän, että olen tehnyt syntiä, mutta uskon, että Poikasi Jeesus on kuollut minun syntien tähden. Vastaanotan nyt Hänet sydämeeni omana Vapahtajani ja pyydän Sinua, Jeesus, pesemään pois syntini verelläsi. Auta minua uskomaan Sinuun ja palvelemaan Sinua. Aamen.

Mitä Raamattu, Jumalan Sana kertoo: Pelastusvarmuudesta ” Ja tämä on todistus: Jumala on antanut meille iankaikkisen elämän, ja tämä elämä on Hänen Pojassansa. Jolla Poika on, sillä on elämä…” (1. Joh. 5: 11-12

- Syntien anteeksisaamisesta ”Jos me tunnustamme syntimme, on Hän uskollinen ja vanhurskas, niin että Hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.” (1. Joh. 1: 9

- Rukoukseen vastaamista ”Tähän asti te ette ole anoneet mitään Minun nimessäni; anokaa, niin te saatte, että teidän ilonne olisi täydellinen.” (Joh. 16: 24)

- Raamatun lukemisesta ”Kuinka voi nuorukainen pitää tiensä puhtaana? –Siten, että hän noudattaa Sinun Sanaasi. Minä kätken Sinun Sanasi sydämeeni, etten tekisi syntiä Sinua vastaan..” (Ps. 119: 9, 11)