Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Urheilutoiminnan painopisteet kaudelle
P06-joukkueen vanhempainilta
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Rannelaukaus Lajitaito
Kurikka Suomen Jääkiekkoliitto2 Toimi ”tässä ja nyt” -periaatteella: Ohjaa -> Opeta -> Valmenna: Anna pelaajalle palautetta.
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
HooGee-Espa P03 YJ2 Pääteemat harjoittelussa
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
VANHEMPAINPALAVERI OLS HOLLANTI 06. KAUSI pelaajaa 4 valmentajaa 1 taloudenhoitaja 1 EA-vastaava laaja pelaajamateriaali (ja valmentaja.
VANHEMPAINILTA TI VALMENTAJAT Minna ja Taika A-ryhmä Marika ja Henna B-ryhmä.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
HAMINAN PALLO-KISSAT P07-08 VANHEMMAT PALAVERI KAUDELLE 2015 Joukkue Joukkueen valmennus tiimi Harjoittelu Peli/Turnaukset/Leirit Joukkue tauolla. Tavoitteet.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Karkkilan jalkapalloseura ry.
Juniorivalmentajapolku 1- taso: Introilta – Taidon oppiminen Tavoite: Ymmärtää taidon kehittymiseen vaikuttavat tekijät, ymmärtää lyönnin ja heiton perusteet.
Esityksen transkriptio:

KPV T-10/11 kausisuunnitelma 2018 - 2019 Pasi Viitala, Petri Laasanen, Toni Kangas 22.09.2018

Sisältöteemat jaksottain Lajitaidot Jakso 1 Jakso 2 Jakso 3 Pallonkäsittely x x x x x x Alkukauden tavoite saavuttaa riittävä henkilökohtainen taitotaso pallonkäsittelyyn Kuljetus ja käännös  x x x x  x x Henkilökohtainen pallonkäsittely   x x x x Henkilökohtaista pallonkäsittely kotona (harjoituksissa opittuja uusia taitoja ja harhautuksia) Syöttö ja 1. kosketus    x x x x Alkukauden tavoite saavuttaa riittävä henkilökohtainen taitotaso syöttämiseen Pelitaito (puolustaminen ja hyökkääminen)   Jakson 1 henkilökohtaisen taidon ja pelitilanteiden siirtäminen peliin Laukaukset, pienpelien vaikeuttaminen ja eri variaatiot x x  Jakson 1 opittujen pienpelien vaikeuttaminen taitotason mukaan Maalivahdin toiminta Maalinteko  x x x x Pelitapahtuma (20-30 % harjoitusajasta) pienpelit 3v3, 2v2 x Jaksolla 2 ja 3 pelitaktiikkaa. Valmistautuminen kesän turnauksiin Tee tätä kotona Harjoitteisiin tuotujen henkilökohtaisten taitojen ja liikkeiden harjoittelu, sekä kesäkaudella pienpelit pihapiirissä Piirisarja 2010 syntyneet. 2011 oman ikäluokan harjoituspelit Taitorata ”testi” osa-alueet Järjestetään ainakin 2 taitotasoa mittaavaa testiä. Alkukaudella ja keväällä. Palkitseminen saavutetusta tasosta ? Muut yhteiset tapahtumat Pulkkamäki Järjestetään ainakin 2 yhteistä tapahtumaa kaudella, sekä yön yli turnaus kesällä Vanhemmat vastaan lapset  x Fyysiset taidot Liikkuvuus Motoriset perustaidot Tasapaino Ketteryys

Kausitiivistelmä 2018-2019 Harjoitukset Ottelut Yleiset Joukkue- ja yhteishengen rakentaminen leikin ja positiivisen palautteen kautta, oppiminen hauskaa yhdessä pitäen Perustaitojen (kuljetus, haltuunotto, syöttäminen jne.) hiominen Venytteleminen Henkilökohtainen harjoittelu Ottelut 5v5 pelipaikkojen oppiminen. Rutiinit, alkulämmittely jne. Pelin jälkeinen palauttelu / venyttely & keskustelu yhdessä Yleiset Ajoissa paikalla sekä harjoituksissa, että peleissä (tästä erilliset ohjeet) Pallo aina mukana ja pumpattuna Juomapullo vedellä täytettynä mukana Vanhempien aktivointi toimintaan, mm. Jopoxin käyttö Talkoot ja muut yhteiset tapahtumat