Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
Advertisements

Urheilua, liikuntaa ja yhdessäoloa hyvässä seurassa
Juniorijoukkueen organisaatio
Markkinointi KJT-Johtokunta Open
Kangasalan Kisa Eagles Kangasalan Kisa ry/jääkiekkojaosto Seuran organisaatio ja toimintamalli 2007/2008.
RPS.
Jalkapallon Joukkueenjohtaja / Johtoryhmä koulutus - TEAM LKP
Tikkurilan Palloseura
F2005 SALIBANDYJOUKKUEEN VANHEMPAINILTA
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
Joukkue ja tukiryhmäpalaveri Keskustan ala-aste
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli –periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous.
Harjoitukset ja kevätsarjat Aktiivi PÄÄTTÄJÄISET POWERCUP Beach VolleyKESÄLEIRI Uusi kausi alkaa Harjoitukset ja syyssarjat Aktiivi Pikkujoulu Valmentajat.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
Seuratoiminnan kehittäminen
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
PEPO E11 Kausi 2014.
JOUKKUEENJOHTAJAKOULUTUS Seuraversio. Kaikki on meistä itsestämme kiinni.
P06-joukkueen vanhempainilta
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Vanhempainilta Muury 05- salibandy Joukkue Pelaajia 26 Päävalmentaja Jarno – Muita valmentajia Jarkko, Marko Antti, Markus, Anssi, Ilkka.
Vanhempien palaveri  JOPOX eli uudet Ahmojen nettisivut  Rahatilanne, Jäsenmaksut  Budjetti  Turnaukset  Ensi kaudesta  Muuta.
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempainilta AKRO Aurora kello
D AM tytöt Vanhempainpalaveri ABC Teivo.
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Seuran ja P Arvot Lisätietoja.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
Korpilahden Martti En -03 KAUSI Sisältö Joukkueen ja vanhempien pelisäännöt Joukkueen Toimintasuunnitelma 2014 Joukkueen maksut Lisenssi asiat Varainhankinta.
D1-00 White. TIETO – TAITO – TUNNE KAUDEN ALOITUSKOKOUKSEN ASIAT 4. JOUKKUEEN TOIMINTASUUNNITELMA –Joukkueen harjoittelu –Ottelut –Turnaukset –Valmennukselliset.
TOIMENKUVAKARTTA / SEURAN JOHTO. TOIMENKUVAN SISÄLTÖ / SEURAN JOHTO PJ:  Johtokunnan kokoon kutsuminen ja seuran toiminnan johtaminen  Seuran toiminnan.
Vanhempainilta AKRO Ansa kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
EVU PiTa 03 Vanhempainkokous
MASU VANHEMPAINPALAVERI
VANHEMMAT MUKAAN Urheiluseurasta voi löytää monenlaista mielekästä ja palkitsevaa tekemistä. Aloittelijana vanhemmalla ei tarvitse olla minkäänlaista.
KuPS -09 EDUSTUSJOUKKUE Vanhempainpalaveri.
Kymin Kiekkopäivät 2017 Harri Kuukasjärvi.
Vanhempainkokous.
SalPa P07 Vanhempainilta
Jojot
LPS T04-06 Haaste VANHEMPAINILTA
Kaarinan Pojat - 03 Kausi 2014 Toimintasuunnitelma vuodelle 2015
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
Valmennuksen pelisäännöt
P15 kausisuunnitelma Kausi
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
TuWe T04-06 Vanhempainpalaveri
Liverpool international academy
EPS T11 Vanhempainkokous
Kotipelin järjestäminen Blues-turnaus Joukkueen vaatetus
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
MynPa 09 – kausisuunnitelma 2017
Agenda Erä C01 valkoinen vanhempainilta
GrIFK P
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
TFT Toimintalinja
Haukat ringette G/F Kausi
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Esityksen transkriptio:

Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri Joukkue tarvitsee toimiakseen seuraavat toimijat: Vastuuvalmentaja Vastaa harjoittelusta ja pelaamisesta Suunnittelee ja toteuttaa harjoitukset yhdessä muiden valmentajien kanssa Vastaa kausisuunnitelman toteutumisesta kouluttautuu Valmentaja(t) Avustaa vastuuvalmentajaa harjoituksissa ja peleissä Suunnittelee ja toteuttaa tarvittaessa Kouluttautuu (E-kurssi)

Huoltaja(t) Huolehtii joukkueen tarvikkeista (pallot, pullot jne. Ensiapu On mukana mahdollisuuksiensa mukaan harjoituksissa ja peleissä Joukkueenjohtaja(t) (JOJO) Joukkueen tietojen päivittäminen seuran sihteerille Lisenssien ja vakuutusten hoitaminen Toimintasuunnitelman ja budjetin tekeminen yhdessä valmennuksen kanssa Toimintakertomuksen laatiminen Joukkueen ilmoittautumiset (sarjat/turnaukset) Järjestää vanhempainpalaverit Johtaa joukkueen toimintaa (toimihenkilöt, pelaajat, vanhemmat) Rahastonhoitajat Hoitaa joukkueen rahaliikenteen Hoitaa maksut seuran suuntaan Laatii budjetin yhdessä joukkueenjohdon kanssa Kirjanpitoaineiston toimittaminen seuralle

Kioskivastaava huolehtii joukkueelle tulevista kioskivuoroista (jakaa vuorot vanhemmille) Osallistuu kioskivastaavien kokouksiin Huolehtii viikonloppupelien/-turnausten buffet-vuoroista joukkueen vanhemmille Tiedotusvastaava Huolehtii joukkueen nettisivujen ajantasaisuudesta Toimittaa pelien pvm:t ja tulospörssin tuloksia Kirjoittaa joukkueen peleistä/tapahtumista juttuja Kunnallislehteen Osallistuu jaoston tiedotusvastaavien palavereihin Lasten vanhemmat KKK  -sääntö eli vanhemmat kuskaa, kannustaa ja kustantaa harrastuksen Jokaisen pelaajan vanhemmat osallistuvat joukkueen tapahtumiin ja varainkeruuseen yhdessä sovituilla pelisäännöillä.

Mitä muuta tarvitaan ? PELAAJIA ELI LAPSIA! Kavereita kannattaa pyytää mukaan! Jalkapallo on joukkuepeli, joka vaatii tietyn määrän pelaajia onnistuakseen. Jokainen pelaaja on yhtä arvokas joukkueelle. Vastuu myös muista, ei vain itsestäsi/omasta lapsestasi Joukkueille on avattu omat kotisivut. Joka joukkueelle tehdään käyttäjätunnukset ja kotisivut ovat ensisijainen tiedotuskanava. https://www.paimionhaka.fi/jalkapallo/juniorijoukkueet/11-tytot-ja-pojat/ Jos et vielä ole täyttänyt ilmoittautumislomaketta, tee se tänään! Näin saadaan joukkueen yhteystiedot ajan tasalle ja kaikille tiedotusasiat perille. Tapahtuma: Aloitustapaaminen/-info 19.9 klo 18 Soikalla