Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Haukat ringette G/F 2010-2013 Kausi 2019-2020.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Haukat ringette G/F 2010-2013 Kausi 2019-2020."— Esityksen transkriptio:

1 Haukat ringette G/F Kausi

2 Haukat seurana Perustettu 1979
Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi nykyinen Olympiakomitean Tähtiseura) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia n > harrastepelaajat mukaan luettuna n.860 pelaajaa Kaksi päätoimista työntekijää(valmennus- ja junioripäällikkö), sekä neljä osa-aikaista työntekijää (toiminnanjohtaja, taloudenhoitaja, seuravalmentaja ja ringeten junioripäällikkö) Harjoittelu- ja pelaaminen tapahtuu Järvenpään ( kaksi hallia) ja Kellokosken jäähalleissa. Haukoissa mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa ja ringetteä luistelukoulusta ikämieskiekkoon ja lady-ringetteen asti. Iso juttu seurassa monipuolinen liikkuminen ja liikunnasta innostuminen.

3 Haukkojen ARVOT Kaikkien halukkaiden saavutettavissa
Jokaisen omat lähtökohdat huomioidaan Hauskaa Monipuolista Onnistumisen elämyksiä tuottavaa Haasteellista Oikeudenmukaista Reilua Yhdessä tekemistä

4 Haukat G/F Joukkue G/F muodostetaan syntyneistä tytöistä. Harjoittelu ja pelaaminen talvella Kellokosken jäähallissa Tapahtumia noin 2-3 viikossa. Jääharjoistus suunniteltu alustavasti keskiviikkoisin klo Kellokoskella viikoittain. Sekä lauantaina klo Kellokoskella. Jääharjoituksen yhteydessä myös muuta liikuntaa! Viikonloppuisin peli ja/tai jääharjoitus.

5 Haukat G/F Muiden harrastusten vuoksi saa olla pois! Haluamme, että lapset liikkuvat monipuolisesti! Joukkueen toimintaa ohjaa kasvatuksellisuus. Joukkueelle ja lapsille luodaan selkeät säännöt joiden mukaan toimitaan. Käytössä Jopox palvelu, jossa ilmoittaudutaan tapahtumiin ja tiedotetaan joukkueen asioista.

6 Tapahtumat keväällä Jääharjoitukset
 Toukokuun ajan kerran viikossa Järvenpään jäähallissa. 9.5 alkaen torstaisin Järvenpään jäähallilla.  Toukokuusta juhannukseen yksi oheistreeni yhteiskoulun tekonurmella tiistaisin alkaen Pelitällit ringettekoululaisille Kellokosken jäähallissa 7.4 klo Joukkue lomailee juhannuksesta heinäkuun loppuun. Harjoitukset jatkuvat elokuussa. G/F oma haukkaleiri on Järvenpäässä

7 Kustannukset Maksut koostuvat joukkueen jäämaksuista, joukkueen tarvike hankinnoista, sekä valmennusmaksuista ja mahdollisista turnauksista ja muista tapahtumista Kuukausi maksu määräytyy osallistujien ja joukkueen oman ”talkooaktiivisuuden” mukaan. Tällä hetkellä kk maksu on ollut 50€/kk kesäkuukaudet ja 100€/kk syyskausi sekä 80€/kk kevätkausi Kuukausimaksua on mahdollisuus keventää joukkueen yhteisillä talkoilla, turnauksilla ja mainosmyynnillä. Kaikilla seuran junioreilla seuramaksu 250€. Maksetaan kolmessa erässä. Sisältyy kk maksuun. Sisältää Seuran iltapäivä- ja maalivahtijäät (peli- ja taitojää x2) Pelipaidat Teroituskoneiden käytön Jäsenmaksun Seuran hallinnointi kuluja

8 Toimihenkilöiden toimenkuvat
Kaikkiin toimenkuviin on tarjolla seuran järjestämää koulutusta ja tukea asioiden hoidossa. Valmentajat Valmentajat muodostavat yhdessä vastuuvalmentajan kanssa valmennusryhmän, joka yhdessä vaikuttaa harjoitusten sisältöön. Joukkueenjohtaja Joukkueenjohtajan vastuualue on joukkueen hallinnollisten sekä laajasti ajateltuna urheilua tukevien tausta-asioiden hoitaminen. Apuna joukkueenjohtajalla ovat joukkueen johtoryhmä sekä vanhempien tuki- ja työryhmät. Yhteistyöllä joukkueenjohtaja saavuttaa tehtävässään parhaan mahdollisen tuloksen.

9 Toimihenkilöiden toimenkuvat
Huoltajat Huoltajan vastuualueena on joukkueen materiaalinen hyvinvointi. Huoltaja auttaa pelaajia varusteiden kanssa, teroittaa luistimia, hoitaa juomapullot jne. Hän voi myös tarvittaessa hoitaa pienimuotoisia tapaturmia. Usein huoltajan tehtävässä varsinaisen käytännön työn ohella nousee esiin rooli joukkueen ilmapiiriin vaikuttajana.  varsinkin juniori-ikäisten joukkueissa myös kasvatuksellinen ja opetuksellinen. Hänen tulee ohjata pelaajia huolehtimaan varusteistaan ja toimintaympäristöstään. Rahastonhoitaja Rahastonhoitaja vastaa joukkueen kirjanpidosta ja maksuliikenteestä. Hän tekee tiivistä yhteistyötä joukkueenjohtajan kanssa ja suorittaa joukkueen toiminnasta aiheutuvat taloudelliset toimenpiteet, esimerkiksi laskujen maksamiset ja niiden kirjaamiset joukkueen kirjanpitoon. Rahastonhoitajalle voi usein kuulua myös talousarvion toteutumisen valvonta, osallistuminen toimintasuunnitelman laatimiseen, talousasioissa yhteydenpito emäseuraan, joukkueen tilinpäätökseen valmistaminen, joukkueenjohtajan hyväksyminen laskujen maksuun hoitaminen sekä joukkueen tilien oikeellisuudesta vastaaminen. Joukkueelle on hyvä valita sen oman tilin tarkastamisesta vastaavat henkilöt, jotka valvovat joukkueen rahojen käytön oikeellisuutta.

10 Haukat G/F 2010-2013 toimihenkilöt
Vastuuvalmentaja Emmi Öystilä. Työ: Haukkojen ringeten junioripäällikkö osa-aikainen Toiminut valmentajana kuusi vuotta kiekkokoulusta B-juniori ikäisiin Lukumäärä alustavasti mukaan lupautuneita toimihenkilöitä on 2-3 Valmentajat Minna Vilpponen, Antti Leinonen, Onur Alakas, MV – valmennus Kirsi Leskinen

11 Haukat G/F 2010-2013 toimihenkilöt
Joukkueenjohtaja(t) Valitaan avauspalaverissa Huoltajat Rahastonhoitaja(t) ALOITUSPALAVERI on klo Järvenpään jäähallin kokoustilassa.

12 KIITOS!


Lataa ppt "Haukat ringette G/F 2010-2013 Kausi 2019-2020."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google