Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

EPS T11 Vanhempainkokous

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "EPS T11 Vanhempainkokous"— Esityksen transkriptio:

1 EPS T11 Vanhempainkokous 28.4.2017

2 Esityslista Toimihenkilöt Pelaajat Valmennus Harjoitukset
Pelit + Turnaukset Budjetti Varusteet Viestintä Kuvauslupa Pelaajien Pelisäännöt Vanhempien pelisäännöt Muut Asiat

3 Toimihenkilöt Joukkueenjohtaja: Niina Uusinarkaus Rahastonhoitaja: Heidi Talasjoki, Netti ja varustevastaava: Mia Vehkaoja,

4 Toimihenkilöt Valmennus:
Tom Jolkkonen, Kristiina Mitjonen, Kari Rajala, Rasmus Östman, Heidi Talasjoki

5 EPS T11 Pelaajat Joukkueessa tällä hetkellä 11 pelaajaa
Yksi harjoitus- ja peliryhmä EPS T11

6 Harjoitukset Kaksi harjoituskertaa viikossa
Tiistai klo Espoonlahden TN2 Torstai klo Espoonlahden TN2 Harjoituksiin ilmoittaudutaan ainoastaan OUT Nimenhuudossa, jos ollaan estyneitä tulemasta harjoituksiin.

7 Pelit Espoon Liigaa kevään osalta viikoilla Syksyllä viikoilla 33-38 Otteluohjelma: 2 peliä per pelipäivä, 2 x 12min - 4v4 peli Otteluohjelmaan kotijoukkueeksi merkitty joukkue huolehtii siitä, että otteluissa on paikalla pelinohjaaja. Kaikki paikalla 30 min ennen ensimmäisen pelin alkua (15 minuutin yhteinen alkurutiinilämmittely) Vastustajilta saadut viirit jaetaan pelaajille siten, että jokainen saa vuorollaan (valmennustiimi pitää kirjaa oman peliryhmänsä osalta) Nimenhuudossa ilmoitettaan poikkeuksellisesti IN/OUT. Espoon Liigan lopputurnaus 23 – 24.9 Kaikki Pelaa säännöt:

8 Budjetti

9 Joukkuemaksu Kokouksessa sovittiin, että EPS P11 ryhmän joukkuemaksu on 40€/kk Maksu peritään joka toinen kuukausi niin että ensimmäinen maksu tule perittäväksi toukokuun alussa. Viitenumero vaihtuu joka laskulla, eli valitettavasti verkkopankkiin ei ole mahdollista luoda toistuvaa maksua.

10 Varusteet Mustat shortsit (kylmällä alle mustat pitkät alushousut)
Punainen t-paita (kylmällä alle punainen aluspaita) Jalkapallokengät Säärisuojat Punaiset sukat – Café Tekis Omaa palloa ei tarvitse harjoituksissa Pallo – koko 3 (peliin)

11 Viestintä Nimenhuuto, ilmoittautuminen tapahtumiin ja poissaoloilmoitukset WhatsApp ryhmät nopeaan tiedottamiseen

12 Kuvauslupa Erillinen allekirjoitettu kuvauslupa vaaditaan vanhemmilta.

13 Pelaajien ja vanhempien pelisäännöt
Vaaditaan vahvistus sääntöjen lukemisesta ja hyväksymisestä, joko ilmottautumalla ”pelisäännöt” tapahtumaan IN tai allekirjoittamalla tuloste ja palauttamalla se jojolle. Säännöt löytyy myös joukkueen nimenhuuto sivustolta.

14 Pelaajien Pelisäännöt
Harjoituksiin ja peleihin tullaan ajoissa varusteet päällä, juomapullot täytettyinä ja pallot (pumpattuina) mukana. Keskitytään harjoituksiin ja peleihin. Tehdään mitä valmentaja sanoo. Annetaan kavereille harjoittelu- ja pelirauha. Yritetään aina parhaamme. Jatkuva tsemppi päällä! Ollaan kavereita ja moikataan kun tavataan. Ollaan joukkue myös kentän ulkopuolella. Kohdellaan kaikkia pelikavereita reilusti ja tasavertaisesti. Pelataan reilusti sekä kannustetaan ja kehutaan joukkuekavereita, pidetään huolta joukkuehengestä. Erimielisyydet ja törmäykset sovitaan kättelemällä ja anteeksi pyytämällä. Ei haukuta omia pelaajia, vastustajia eikä tuomareita. Kinastelu, toisen satuttaminen, syljeskely ja kiroileminen on kielletty. Jos pelaaja käyttäytyy huonosti harjoituksissa tai peleissä, on valmentajalla oikeus ja velvollisuus puuttua asiaan. Pelaajilla voi olla muitakin harrastuksia. Kaikenlainen liikkuminen jalkapallon lisäksi on hyväksi.

15 Vanhempien Pelisäännöt
Nimenhuudossa ilmoitetaan OUT jos on estynyt pääsemästä harjoituksiin/peliin. Tytöt tuodaan harjoituksiin ja peleihin Nimenhuudossa ilmoitetun aloitusajan mukaan. Suunnitellaan yhteiskyytejä, jotta kenenkään ei tarvitse jäädä pois tapahtumista. Sairasta lasta ei tuoda harjoituksiin eikä peleihin. Kannustetaan ja kehutaan tyttöjä tasapuolisesti menestyksestä riippumatta. Valmentajien tehtävä on tukea, opettaa ja auttaa pelaajia kehittymään ja luoda siihen soveltuva tilaisuus ja työrauha. Ei haukuta eikä kommentoida omia pelaajia, vastustajia eikä tuomareita. Ei syljeskellä, kiroilla, polteta tupakkaa eikä käytetä nuuskaa tai muita päihteitä kentän laidalla. Pelaajien muut harrastukset ovat ehdottomasti sallittuja, aikataulutukset ym. harrastusten välillä ovat perheiden päätettävissä, tyttöjen jaksaminen huomioon ottaen. Jalkapallo on joukkuelaji, myös vanhempien osalta. Kaikkien pelaajien vanhemmat ovat velvollisia osallistumaan joukkueen toimintaan, joko valmennusapuna, taustajoukoissa tai turnausjärjestelijöinä. Harjoitusten aikana vanhemmat voivat käydä kahvilla taikka ottaa hieman omaa aikaa vaikkapa lenkille lähtien Vanhempien tehtävä on kuljettaa, kustantaa ja kannustaa. Ottelun aikana vanhempien rooli on toimia katsojana, eikä pelissä olevaa pelaajaa saa ohjeistaa millään tavalla. Katsomo on vaihtopelaajien vastakkaisella kentän puolella Jalkapallon harrastamisen tulee olla hauskaa!

16 Seuraava Vanhempainkokous
Joukkueenjohtaja ilmoittaa ajankohdan myöhemmin sähköpostitse.


Lataa ppt "EPS T11 Vanhempainkokous"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google