Windows 10 -vinkit Asetukset kuntoon.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Excel ja makrot Excel koostuu kahdesta eri osasta Alt+F11 VBA
Advertisements

Useimmat esitetyt asiat pätevät myös muihin Office ohjelmiin.
Marratech Käyttöohjeita. Ellei bookmarks –listassa ole haluttua palvelinta, osoitteen voi kirjoittaa suoraan osoiteriville:
Kuva kuvaan (MS Paint) Avaa molemmat kuvat esikatselusta muokkaustilaan – klikkaamalla hiiren väärällä napilla > Avaa sovelluksessa… > MS Paint Tässä vaiheessa.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
TERVETULOA Kurssi 1 A Tunne hiiren oikeanlainen käyttö
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
SMART Board Interaktiivinen esitystaulu -> yhdistää perinteisen liitu- ja tussitaulun sekä tietokonekuvan Sormesi on hiiri! Laura Viljamaa 2011.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Moodlen ohje opiskelijoille
Käyttöjärjestelmät KYMENLAAKSON AMMATTIKORKEAKOULU
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Windowsin asetukset.
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Tekstin muotoilu Wordilla:
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
PowerPoint-ohje © Teemu Sillantaus Teemu Sillantaus
Slideshare koonti Mervi Isola.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Saiko Mannerheimin kuvan kopioida itselleen muille näytettäväksi Kyllä, koska se on otettu ennen vuotta 1966 / se on yli 50 vuotta sitten kuvattu Kuvan.
PowerPoint-esitys OHJE.
TEHTÄVIEN AIKATAULUTUKSEN RAJOITUKSIA Microsoft Project ohjelmaa käytettäessä valitse vasemmasta reunasta Gantt Chart pohjaksi. Klikkaa valkoista.
Käyttöohje: Kuinka löytää osasto/piiri. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Windows-kaupan Lync-sovelluksen käytön aloittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
MultiMaker 7.0 Workshop Ohjelma, jossa voidaan luoda näyttäviä multimediasisältöjä. Yhtä sisältökoko-naisuutta kutsutaan esitykseksi. Ohjelmointitaitoja.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Jos käytät Outlookia, voit ajoittaa Lync-kokouksen käyttämällä Lyncin.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
Iak115 Dokumenttien käsittely ja tietoverkot Dokumenttien käsittely ja tietoverkot — kurssirunko 1. Windows-käyttöliittymä ja ‑ tiedostojärjestelmä;
CSS Dreamweaverilla Matti Viitala KaHa/OAMK 2005.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
PADS –ohjelmiston asetukset: Ohjeet kirjaston luontia ja ylläpitoa varten sekä varmuuskopiointi HUOM !!!! Kaikki piirilevysuunnittelu uudella PADS –versiolla.
Windows 7 käyttöjärjestelmän käyttö
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Ubuntu - peruskäyttö Seuraavassa läpikäydään Ubuntun peruskäyttöä: Perustoiminnot Sisäänkirjautuminen Työpöytä Uloskirjautuminen Lähteinä on käytettu Ubuntu.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
TERVE Diagrammit LibreOffice-ohjelmistolla
Kuvien siirto nettigalleriaan
Varhaiskasvatuksen verkkoasiointi
Teknisiä ohjeita kirjallisten töiden tekemiseen
TERVE Piirto-ohjeet LibreOffice-ohjelmistolla
Kuvioiden tekeminen excelillä
Tervekoululainen.fi // UKK-instituutti
Otsikko Näitä mallipohjia kopioit näin:
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Kuvien piirtäminen LibreOffice Draw.
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
M1Plus: perusohje mallin suunnitteluun
Salasana asetusten muuttaminen ja salasanan vaihtaminen
Saapuneet-kansio Lajiteltu Kansion puhdistaminen
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
WinOodi versio 5.1 OPIT/Katri L
Kirjaston avoimet tietotekniikkaopastukset
HUOMIO! Voit vaihtaa minkä tahansa dian pohjaväriä
Varhaiskasvatusjärjestelmän laajennus Haapavesi ja Siikalatva
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Windows 10 -vinkit Asetukset kuntoon

Ilmainen päivitys onnistuu edelleen Virallisesti päivitys loppui 31.7.2016 Onnistuu edelleen Päivityksen kotisivu Goo.gl/oYsu8P Windows 10 Creators Update on viimeisin versio https://www.microsoft.com/en- us/software- download/windows10

Käynnistysvalikko kuntoon Mainokset pois käynnistysvalikosta Asetukset > Mukauttaminen > Aloitus > Näytä ajoittain ehdotuksia aloitusvalikossa Jos näyttö iso käynnistysvalikkoa voi kasvattaa valitsemalla lisää ruutuaja

Oma kuva näytön lukitukseen Itse otettuja valokuvia voi käyttää valitsemalla Asetukset > Mukauttaminen > Aloitus > Lukitusnäyttö > Tausta > Kuva > Selaa Kuvan voi asettaa myös Valokuvat-ohjelmasta painamalla hiiren kakkospainiketta kuvan päällä ja valitsemalal Määritä > Määritä lukitusnäytöksi

Ominaisuudet Alt-painikkeella Tiedoston tai kansion ominaisuudet saa näkymään klikkaamalla kuvaketta ja valitsemalla hiiren kakkospainikkeella listasta ominaisuudet Myös: Pidä Alt-näppin pohjassa ja kaksoisklikkaa ykköspainikkeella

Kielen vaihtaminen Windosin käyttämää kieltä on helppo vaihtaa Valitse Asetukset > Aika ja kieli > Alue ja kieli > Kielet Uusi kieli valitaan Lisää kieli –painikkeella Yksi kieli valitaan oletusarvoksi toiminnolla Määritä oletusarvoksi Vaihtaminen kirjautumalla ja ulos ja sisään Englanninkielisellä versiolla pääsee kokeilemaan puheentunnistusta ja Cortina tekoälyä Maa oltava Yhdysvallat

Ikkunan vieritys taustalla Ikkunan vieritys taustalla otetaan käyttöön valitsemalla Asetukset > Laitteet > Hiiri ja kosketuslevy > Vieritä epäaktiivisia ikkunoita, kun ne valitsen ne koskettamalla

Roskakori hukassa ? Vahingossa poistettuja tiedostoja voi etsiä Roskakorista Recycle Bin Jos se on hukassa / ei löydy omalta paikaltaan sen saa näkymiin Asetukset > Mukauttaminen > Teemat > Työpöydän kuvakeasetukset > ja rastittamalla halutut kohdat

Kaksi ikkunaa rinnakkain Kaksi ikkunaa saa kivasti rinnakkain viemällä toisen niistä hiirellä näytön oikeaan reunaan, jolloin se laajenee puolen näytön kokoiseksi. Samalla muut ikkunat muuttuvat pieniksi