Vapaaehtoistyo.fi Kätevästi kännykällä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
NUORTEN SYÖMISHÄIRIÖT
Advertisements

Helluntaiseurakuntien lapsi- ja perhetyön kehittämishanke, joka käynnistyi vuonna Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lapsi- ja perhetyötä, koota.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
Henkilötiedot Täytä tälle sivulle henkilötietosi
PAIKALLISSEURAKUNNAT TUPUT KUUNTELEE Tyttöjen ja poikien auttamispalvelut Suuntaseminaari
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Tietoa ja neuvontaa kohtaamispaikoista Helena Liimatainen Sirpa Sulku.
Vapaaehtoistyön kehittämishanke Lapin Sinisarastus ry
Vapaaehtoisen polulla
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
Evtek Projektori Käyttöönotto Teemu Tammivaara, VBP04S.
Viitearkkitehtuurin luonne, käyttötarpeet ja käyttäjät Pekka Linna, CSC.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen tutkimusohjelma MIPA Päihde- ja mielenterveysjärjestöjen toimintaprofiilit 2015Jurvansuu/EHYT ry1.
Hurtig TE1 Kansalaistoiminta kansanterveystyössä.
Vapaaehtoistoiminta Suomen Punaisessa Ristissä Tulijan tukena pikakoulutus.
VaVe-koulutus Sininauhaliitto Vapaaehtoistoiminnan muodot Psykososiaalista tukea tuottava vapaaehtoistoiminta Tukea tuottava toiminta esim. tukihenkilötoiminta.
IRTI HUUMEISTA Elina, Emma ja Sara 8a Perustettu vuonna 1984.
Vapaaehtoistoiminnan kehittämisnäkymiä Järjestöpäällikköverkosto Katariina Suomu Ensi- ja turvakotien liitto ry.
Työnhaku TE-toimistossa Tehtäviä. Kuinka TE-palvelujen asiakkaaksi kannattaa ilmoittautua? Mistä päivästä lähtien työnhaku astuu voimaan? Mitä kannattaa.
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Yleisten kirjastojen e-aineistot Erikoiskirjastonhoitaja Kati Vuontisjärvi.
Osallistavan työotteen testi kasvatusalan ammattilaisille Nuorten Keski-Suomi ry Olli Haronoja, Joonas Marjanen, Arttu Viitasaari, Mikko Ylämäki.
Parasta Lapsille ry Taru Heinonen vapaaehtoistoiminnan kehittäjä.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
Tiedonhaku ”Tiedon käsitteen kannalta ongelmallista on se, että verkkoihin syötetään ”tietona” mielipiteitä, joiden esittäjistä ja heidän luotettavuudestaan.
Jäsenhankinta lapset ja nuoret TYÖPAJA
Osoite-käsitteet YSR
Jäsenhankinta 2017.
Ohjeistus kouluttajille
Työtilan löydät osoitteesta:
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
OSOITE Katuosoite/koordinaatit TILAT
Työelämän tekstejä sähköposti.
Yksin lapsen kanssa olohuone
HCK SALAMAT -10 Moi! Olemme HCK Salamat 2010-syntyneiden lasten jääkiekkojoukkue. Meitä on tällä hetkellä 21 innokasta pientä pelaajaa. Meillä on reilu.
Kysy kirjastonhoitajalta
Mitä vapaaehtoistoiminta on. Millainen vapaaehtoinen sinussa asuu
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Vuolle Setlementti ry Laajasti lähellä elämää.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Jäsenhankinta ja –huolto 2018
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Osuustoiminnalliset ratkaisut Suomessa käytävässä keskustelussa
3.lk vanhempainilta.
Koko Suomi kiittää – tempauksen esittely www. kokosuomikiittaa
Tuetun päätöksenteon koulutus
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Yli 6000 jäsentä
Lounais-Suomen Syöpäyhdistys Vapaaehtoiseksi lähelle avun tarvitsijaa
Jäsenhankinta ja –huolto 2019
kolmas sektori ja ikäihmiset
IkäArvokas KOKEVA Kohtaamisia Keravan asuinalueiden ikääntyneille
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
IkäArvokas-hanke Löytävää vanhustyötä edistämässä
TOIMINNAN TILASTOINTI
Maksuttomia materiaaleja opetukseen, työnohjaukseen
Kentän uudet nettisivut Kentän
TIIVISTÄ YHTEISTYÖTÄ JA KEHITTÄMISTÄ KUNNALLISEN NUORISOTYÖN KANSSA ”Valtakunnallinen nuorisotyön näköalapaikka” Itsenäisiä Walkerseja yhteistoimintasopimuksella.
Esityksen transkriptio:

Vapaaehtoistyo.fi Kätevästi kännykällä Valtakunnallinen vapaaehtoistehtäviä tarjoava sivusto. Uudistui syksyllä 2017. Palveluun on rekisteröitynyt yli 21000 vapaaehtoista ja 1900 vapaaehtoistehtävien tarjoajaa 70 paikkakunnalla. Tehtäviä tarjoavat seurakunnat, kunnat ja järjestöt. Palvelun ylläpidosta ja sopimuksista vastaa Kirkkopalvelut ry. Palvelu on yleishyödyllinen, ei-kaupallinen ja voittoa tavoittelematon. Vapaaehtoistyön välittämispalvelu on osa Kotimaanavun tuoteperhettä. Kirkkopalvelut ry:n jäsenseurakunnat voivat liittää sivuilleen myös taloudellisen auttamismahdollisuuden, Kotimaanavun lähikeräykset. Kysy lisää palvelun tuottajilta: Ilkka Kalmanlehto 050 3309308 Annmari Salmela 040 5761017 Meili: asiakaspalvelu@vapaaehtoistyo.fi VAPAAehtoistyo.fi Jotta vapaaehtoinen löytäisi juuri itselleen sopivan tavan tehdä hyvää.

Rekisteröidy ja tarjoa tehtäviä Oma sivusi kännykästä Hanki tunnukset Rekisteröidy ja tarjoa tehtäviä Oma sivusi kännykästä Tiesitkö että yleishyödylliset yhteisöt voivat voi ilmoittaa omat vapaaehtoistehtävänsä paikallisilla sivulla ilmaiseksi! Jos sinulla on vapaaehtoiselle jotain kivaa tehtävää tarjottavana, toimi seuraavasti: Mene osoitteeseen vapaaehtoistyo.fi -> paikalliset sivut. Rekisteröidy tehtävien tarjoajaksi kohdasta ”Lisää tehtävä”. Saat tunnukset ja opastusta koordinaattoriltasi. Jos paikkakuntaasi ei löydy, lähetä meili asiakaspalvelu@vapaaehtoistyo.fi - palaamme asiaan mahdollisimman pian!